Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Гонзо на Лаута?

Мнениеот шивача » 09 окт 2012 16:08

dodo7271 написа:
шивача написа:На мен ми е интересно дали Гонзо ще обърне палачинката и ще се припознае като Локомотивец :roll: Иначе дали ще е Кокала или Гонзо, не виждам разлика :idea: Дано мачовете с Левски са истински, имайки на предвид факта, че Гонзо е в отлични отношения с Батков и Тонев :!:

Сигурно е едно. Сега Локо поне няма да продава мачовете си на ЦСКА, както направи през пролетта.

:lol: :lol: :lol: Ние вече играхме с Локото и завършихме хикс :mrgreen: Така че не ни посявай там, където вие жънете ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 09 окт 2012 16:15

шивача написа:
dodo7271 написа:
шивача написа:На мен ми е интересно дали Гонзо ще обърне палачинката и ще се припознае като Локомотивец :roll: Иначе дали ще е Кокала или Гонзо, не виждам разлика :idea: Дано мачовете с Левски са истински, имайки на предвид факта, че Гонзо е в отлични отношения с Батков и Тонев :!:

Сигурно е едно. Сега Локо поне няма да продава мачовете си на ЦСКА, както направи през пролетта.

:lol: :lol: :lol: Ние вече играхме с Локото и завършихме хикс :mrgreen: Така че не ни посявай там, където вие жънете ;)

За да не казваш на черното бяло, напомням, че Велев победи Левски за първенството и ги отстрани за купата. Не знам дали има скала, но Велев би трябвало да е по-голям левскар от Гонзо.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 окт 2012 16:17

С Гонзо за треньор Локо Пд ги чака люта битка за оставане в А група с Пирин ГД,Миньор,Етър и Ботев Вр.
Тази година мисля че по график трябва да отпаднат 4 отбора и борбата м/у тези 5 отбора ще е здрава.
Като селекция Миньор макар и на последно място в момента са най-добре зависи дали няма
да се разпаднат като отбор но те могат да изплуват много бързо ако се намери кой да плаща заплатите на
играчите там. Все пак в Перник ББ загуби изборите така че може и да не се появи благодетел за тях
е така просто за да си знаят за другия път. Във Враца същата работа макар че там е Сухия който
също е класа над Гонзо като треньор. Етър също са доста зле и там нещата вървят към крах.
Последна промяна от Pichichi на 09 окт 2012 16:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TeMeJIk0
Контакти:

Мнениеот TeMeJIk0 » 09 окт 2012 16:18

Вие шопите сте си е*али мамата :D всичко Левски ЦСКА превръщате ...темата каква е вие каква е направихте !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2012 16:20

stoyankd, нека не оспамваме темата, само нека кажа за последно, че имате доста "съмнителни" мачове с Локото, по времето на Коко Динев(не че и ние нямаме). Сега времената са други, дано всичко е честно, за един по-добър футбол. Успех на Локото с Гонзо!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 09 окт 2012 16:22

Аз лично съм супер доволен и съм оптимист по ред причини за тая работа дето се случва.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 окт 2012 16:23

Някой може ли да каже, на кого да вярваме:

Марешки: Разделихме се с Велев по взаимно съгласие и заради лоши резултати

Емил Велев: Раздялата по взаимно съгласие ли е или просто Ви уведомиха?
- Не, аз съм сменен. Значи не е по взаимно съгласие. Аз не мога да се съглася, след като знам, че си върша добре работата и хората, които разбират от футбол, виждат, че това, което отборът прави в момента, е равносилно на подвиг.
Изображение

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 09 окт 2012 16:24

Да ви е честит! Доколкото си спомням, миналата година се радваше много на вашата "любов".
slabia_forever

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 окт 2012 16:28

Когато назначиха Кокала си виках това е КРАЯ! Сега година по- късно и ако това за Гонзо е 100% вярно то КРАЯ наистина дойде!
Марешки съвсем е решил да скърпи бюджета ! Като направи такъв за Б група за където се запътваме с " умното " момче на борда!
:evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 09 окт 2012 16:35

TeMeJIk0 написа:Вие шопите сте си е*али мамата :D всичко Левски ЦСКА превръщате ...темата каква е вие каква е направихте !

Колега,а,ти какво правиш с този си пост?!!

По темата: Смятам,че Гонзо ще се справи по-добре в Пловдив,отколкото го направи в Левски.Понатрупал е опит,знание и рутина.Мисля,че си е взел поука,от грешките,който направи в Левски и няма,да ги повтори в Локото.
Пожелавам му успех в Локомотив.Успех и на отбора,дано се стабилизирате и станете пак онзи сърцат колектив,който ни отстрани за купата.

Върни се в “Локо Пловдив”