Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот tzvetan_tee » 09 окт 2012 15:54

ralka_levskarka написа:И според теб това означава ултрас? Ха-ха! Имате големи претенции, а всъщност не знаете значението на дума от пет букви!

Ултрасите често ходя с качулки и единственото нещо, което покрива лицето е Шалът на любимият им отбор! Те не следват модата на обличане, а по скоро я пренебрегват. Ултрасите атакуват тогава, когато бъдат атакувани и ПОМАГАТ В НУЖДА! Ултраса не спира да бъде такъв дори когато си махне шала или като се прибере след дълго гостуване, продължава да се бори 7 дни от 7. УЛТРАС не е насилието, то е защитата от един живот изпълнен с насилие..
Може много да се говори за това ;).
П.С. Сравни го с твоето!

Ралче извиянвай, но говориш глупости. След мача Левски Пирин на 5-те Кюшета 10-15 "Ултраси" на цска, НИНДЖИ, пред очите ми нападнаха 3,4 души, а после взеха шаловете на 2 момчета между 13-15 години след като им биха по 2 шамара. Това ли е защитата на ултрасите? По същото време цска играеше с Лудогорец. Интересно защо не са го слушали по радиото. Перфектно всички разбираме какво е да си ултрас, няма нужда да ни обясняваш. Ултрасите се бият, пеят цял мач организират хореографии и тн. Това е похвално и начин за поддържане на отбора, но в голямата си част тези фенове не знаят кой играе на терена. Визирам имената на нашите собствени футболисти. Обикновените фенове като мен, всеки ден четат преса, ходят на всеки мач, знаят абсолютно всичко, което е свързано с клуба към момента и също милият безкрайно за отбора си. Когато трябва критикуват. И двете са част от фенската маса на Левски, но ултрасите не са по-големи левскари от обикновените провърженици, Ралче гарантирам ти :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 окт 2012 15:57

milen.hristov написа:
deceitt написа:Идея си нямаш какво е ултрас ..

Защо тогава голяма частот тези ултраси са хора с досиета в полицията. А примерно аз като привърженик или фен ако щеш никога не съм си имал проблени с органите на реда. Пък има и един фенклуб в който даже си въртят един много интересен бизнес, и там почти всеки е на отчет в съответното място, останлите му посетители също не са от най-читавите.

Ултрас не означава хулиган ! Двете понятия са много различни. В България обаче думата ултрас много се изкриви, защото всякакви хулиганчета започнаха да се наричат ултраси.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 окт 2012 16:00

tzvetan_tee написа:Ралче извиянвай, но говориш глупости. След мача Левски Пирин на 5-те Кюшета 10-15 "Ултраси" на цска, НИНДЖИ, пред очите ми нападнаха 3,4 души, а после взеха шаловете на 2 момчета между 13-15 години след като им биха по 2 шамара. Това ли е защитата на ултрасите?

А бе човек, това не са ултраси, това са хулигани. Това, че се наричат ултраси не означава, че са такива. Ултрас е съвсем различно нещо. Пак казвам заради такива като тези описаните от теб хора, тук си мислят, че да си ултрас е лошо.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 окт 2012 16:01

tzvetan_tee написа:
ralka_levskarka написа:И според теб това означава ултрас? Ха-ха! Имате големи претенции, а всъщност не знаете значението на дума от пет букви!

Ултрасите често ходя с качулки и единственото нещо, което покрива лицето е Шалът на любимият им отбор! Те не следват модата на обличане, а по скоро я пренебрегват. Ултрасите атакуват тогава, когато бъдат атакувани и ПОМАГАТ В НУЖДА! Ултраса не спира да бъде такъв дори когато си махне шала или като се прибере след дълго гостуване, продължава да се бори 7 дни от 7. УЛТРАС не е насилието, то е защитата от един живот изпълнен с насилие..
Може много да се говори за това ;).
П.С. Сравни го с твоето!

Ралче извиянвай, но говориш глупости. След мача Левски Пирин на 5-те Кюшета 10-15 "Ултраси" на цска, НИНДЖИ, пред очите ми нападнаха 3,4 души, а после взеха шаловете на 2 момчета между 13-15 години след като им биха по 2 шамара. Това ли е защитата на ултрасите? По същото време цска играеше с Лудогорец. Интересно защо не са го слушали по радиото. Перфектно всички разбираме какво е да си ултрас, няма нужда да ни обясняваш. Ултрасите се бият, пеят цял мач организират хореографии и тн. Това е похвално и начин за поддържане на отбора, но в голямата си част тези фенове не знаят кой играе на терена. Визирам имената на нашите собствени футболисти. Обикновените фенове като мен, всеки ден четат преса, ходят на всеки мач, знаят абсолютно всичко, което е свързано с клуба към момента и също милият безкрайно за отбора си. Когато трябва критикуват. И двете са част от фенската маса на Левски, но ултрасите не са по-големи левскари от обикновените провърженици, Ралче гарантирам ти :)

Аз не съм го казала ;) Но Еминем го е казал много добре всички се взеха за ултраси, некви на лапета на по 15 години ми седят и ми говоря ЛЕВСКИ или смърт ;) Това, че се правят на такива каквито не са .. А това с шалчетата е простотия, мисля, че и на двамата ни е ясно КОИ могат да го направят, повечето вземат шаловете, за да се докажат пред някой си и да "влязат" там където трябва ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 окт 2012 16:02

Eminem написа:
tzvetan_tee написа:Ралче извиянвай, но говориш глупости. След мача Левски Пирин на 5-те Кюшета 10-15 "Ултраси" на цска, НИНДЖИ, пред очите ми нападнаха 3,4 души, а после взеха шаловете на 2 момчета между 13-15 години след като им биха по 2 шамара. Това ли е защитата на ултрасите?

А бе човек, това не са ултраси, това са хулигани. Това, че се наричат ултраси не означава, че са такива. Ултрас е съвсем различно нещо. Пак казвам заради такива като тези описаните от теб хора, тук си мислят, че да си ултрас е лошо.

ЕЙ ТВА Е!
+1111111111111111111111111111111111111111
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 окт 2012 00:25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k7hyxt9yzLY[/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2012 14:13

За пореден път наркоманите от Сектор Б се проявиха на мач на националния отбор. Срам. Наркомани вън от Сектор Б, срам сте за Левски! Вие не сте никакви левскари, вие сте тъпи дрогирани животни.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 окт 2012 14:47

MainEventer написа:За пореден път наркоманите от Сектор Б се проявиха на мач на националния отбор. Срам. Наркомани вън от Сектор Б, срам сте за Левски! Вие не сте никакви левскари, вие сте тъпи дрогирани животни.

Какво пак са ти направили хората? :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2012 15:03

Rivaldo10 написа:
MainEventer написа:За пореден път наркоманите от Сектор Б се проявиха на мач на националния отбор. Срам. Наркомани вън от Сектор Б, срам сте за Левски! Вие не сте никакви левскари, вие сте тъпи дрогирани животни.

Какво пак са ти направили хората? :)

Ако не беше полицията, пак щеше да има бой между тези "левскари" и феновете на Берое на мача на националния отбор.
Това е мач на националния отбор, по дяволите !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 13 окт 2012 16:54

Все са ви виновни дрогираните, бе! Ей не спряхте да ги плюете и да ми говорите как са изгонили истински левскари то сектора! Писна ми вече, да чета, колко са страшни и лоши...
Сектор Б е за всички левскари - наркомани, клошари, българи, пияници, хомота, деца!
Поне за 90 минути не можете ли да ги изтърпите, бе? Никой не ви кара да живеете под един покрив с тези хора. Всеки си избира собствен път и ако единственото нещо, което обединява един наркоман и едно дете е любовта към Левски, то няма лошо тези две "общества" да са в един сектор! Наркоманите са фенове на Левски не по-малко от вас! Преди да станат наркомани също са ходили на мач, след като са станали още ходят на мач! Приемете ги! Няма как да ги изгоним! Приемете, че всеки, който обича Левски по някакъв начин е близък до вас!
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”