А бе, погледнете малко! Сектор Б е пълен с наркомани, хулигани, кифли и хора, които не знаят защо са там. Не мога да разбера защо си затваряте очите. Имате ли си идея колко истински левскари избягаха от този сектор заради вече споменатите хора ? Имате ли си идея какво щеше да представлява Сектор Б ако е изпълнен на 100 % от истински левскари ?
Сега са 20% истинските левскари и 80% онези изброените.
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Сектор Б
ralka_levskarka написа:Batkoto написа:да де, ама и ти не знаеш май .. пък и не ти пука нали
Много си сигурен, че не знаеш. Милен и той се прави на разбирач, а не може ми отговори на въпроса: "Какво означава Ултрас" ?! , а ми го смесва с хулиганството, ха- ха!
Гледай си дефанзивата не нас!
Момчета, хората определящи се като ултраси имат една своя игра, битка, и да накажеш знамето на противника е чест.
ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ отиваме на мач за да подкрепя ме отборът си,ако не ни харесва и да го критикуваме.Нашата цел не е да се бием с другите фенове,след което да се хвалим какво сме им взели,избивайки многото си комплекси.
Идея си нямаш какво е ултрас ..
- ralka_levskarka
- Контакти:
И според теб това означава ултрас? Ха-ха! Имате големи претенции, а всъщност не знаете значението на дума от пет букви!
Ултрасите често ходя с качулки и единственото нещо, което покрива лицето е Шалът на любимият им отбор! Те не следват модата на обличане, а по скоро я пренебрегват. Ултрасите атакуват тогава, когато бъдат атакувани и ПОМАГАТ В НУЖДА! Ултраса не спира да бъде такъв дори когато си махне шала или като се прибере след дълго гостуване, продължава да се бори 7 дни от 7. УЛТРАС не е насилието, то е защитата от един живот изпълнен с насилие..
Може много да се говори за това
.
П.С. Сравни го с твоето!
Ултрасите често ходя с качулки и единственото нещо, което покрива лицето е Шалът на любимият им отбор! Те не следват модата на обличане, а по скоро я пренебрегват. Ултрасите атакуват тогава, когато бъдат атакувани и ПОМАГАТ В НУЖДА! Ултраса не спира да бъде такъв дори когато си махне шала или като се прибере след дълго гостуване, продължава да се бори 7 дни от 7. УЛТРАС не е насилието, то е защитата от един живот изпълнен с насилие..
Може много да се говори за това

П.С. Сравни го с твоето!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:И според теб това означава ултрас? Ха-ха! Имате големи претенции, а всъщност не знаете значението на дума от пет букви!
Може много да се говори за това.
П.С. Сравни го с твоето!
Рали, това ми бе написано точно от ултрас, от администратора на тази група.
http://www.facebook.com/UltrasLevski1914?ref=ts&fref=ts
Разбери това, че някой е от Левски автоматично не го прави пич, готин и добър.
Левскар може да бъде убиец, кардец, изнасилвач, наркоман,....раст и т.н.
- milen.hristov
- Контакти:
deceitt написа:Идея си нямаш какво е ултрас ..
Защо тогава голяма частот тези ултраси са хора с досиета в полицията. А примерно аз като привърженик или фен ако щеш никога не съм си имал проблени с органите на реда. Пък има и един фенклуб в който даже си въртят един много интересен бизнес, и там почти всеки е на отчет в съответното място, останлите му посетители също не са от най-читавите.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Нали се сещаш, че такава страница и аз мога да си направя или не? Кой говори в момента конкретно за фенове на Левски? И ти казах не смесвай ултраса с хулигана 
П.С. напиши в търсачката ултрас Левски да видиш колко ще ти излязат

Милене ,
госпожица ралка не е дорасла за философия , но виж за други неща май надминава връстниците си
)
госпожица ралка не е дорасла за философия , но виж за други неща май надминава връстниците си

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Нали се сещаш, че такава страница и аз мога да си направя или не? Кой говори в момента конкретно за фенове на Левски? И ти казах не смесвай ултраса с хулигана
Рали, това е ОФИЦИАЛНА фен страница, питай в секБтор и те ще ти потвърдят.
В нея главни са същите тези които пишат глупави декларации, и рисуват полови органи на плакати и слагат на плакат надпис ''прасета умрете''.
И преди съм го казвал феновете на Левски трябва да бъдат за пример
- ralka_levskarka
- Контакти:
Е кво да ги питам секБтор, като ги познавам половината