Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо на Лаута?
Това че в Левски не сполучи не означава че няма да сполучи и в Локо 

- black&white
- Контакти:
Лично мнение - Гонзо няма място на Лаута!!! През годините, когато беше в Левски, той не показа грам уважение към родния си клуб. Не става въпрос да не вкарва голове и да не играе силно - той е професионалист и това му е работата. Но демонстративно да дразни публиката - това малко хора на Лаута ще му простят. Не и аз.
Пак казвам - лично мнение.
Пак казвам - лично мнение.
Последна промяна от black&white на 09 окт 2012 15:33, променено общо 1 път.
За мен голяма грешка на вашето ръководство с тази рокада. Много грешен момент за треньорска смяна, най-малкото защото мисля, че дори и малкото натрупани точки до сега се дължат изцяло на Кокала.
est. 1912
Най-добре да отиде при вас като играещ треньор.
Но и директор да бъде, също може да помогне на клуба.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кокала аут?!? Значи все пак Бонев победи
След 5 страхотни мача в началото на сезона, сега да го уволнят заради две загуби?

Кокала е на светлинни години пред Гонзо като треньор, според мен без Кокала точките ви щяха да са делено на 2 !!!
Прав е колегата дето написа че по-добре да го вземете като играч ама треньор от Гонзо няма да стане!!!
Прав е колегата дето написа че по-добре да го вземете като играч ама треньор от Гонзо няма да стане!!!
Днес го видях в едно заведение в центъра с Марешки и Узунов.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=302831

Дано да е за добро тази смяна - желая успех на Локо и Гонзо!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
На тоя няма да му е никък комфортно на ЛАУТА
! Та имайки дори и някакви минимални надежди визирам същия да си ги избий от главата преждевремено! Този който е плюл в паницата от която се е хранил... няма място на масата! Нищо лично!

Това,което направи Кокала,едва ли друг треньор в БГ може да го направи,разбиха му целия отбор,но в движение направи отбор ,който изигра много добри мачове ! Махне ли се Кокала,изпадаме !!! Твърдо против съм Гонзо !!!