IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|
Стойчо очаквам да излезе без Тасио. Анеси ще бъде забит напред зад него ще бъде румънеца Пакурар, отляво Карачанаков, колкото и да е непостоянен в този мач ще ни трябва пердето. От дясно ще е Ноаджи /голяма надежда възлагам на него в този мач/, най голяма дупка ще са ни вътрешните халфове Лукас и Тошко, мисля че само там сме по слаби и то не че те имат изключителни играчи, а просто нашите са много слаби. Последния мач със Славия не го гледах, познати твърдяха че Лукас е играл добре, дано да е било така. Защитата и вратаря ние нарисувана. Лично имам предпочитания Грънчов да играе вместо Крачунов, ама няма как да стане. Аз лично предпочитам Анеси да играе зад Тасио, на мястото на Пакурар. 
- Udoji90
- Контакти:
PR_CSKA написа:Стойчо очаквам да излезе без Тасио. Анеси ще бъде забит напред зад него ще бъде румънеца Пакурар, отляво Карачанаков, колкото и да е непостоянен в този мач ще ни трябва пердето. От дясно ще е Ноаджи /голяма надежда възлагам на него в този мач/, най голяма дупка ще са ни вътрешните халфове Лукас и Тошко, мисля че само там сме по слаби и то не че те имат изключителни играчи, а просто нашите са много слаби. Последния мач със Славия не го гледах, познати твърдяха че Лукас е играл добре, дано да е било така. Защитата и вратаря ние нарисувана. Лично имам предпочитания Грънчов да играе вместо Крачунов, ама няма как да стане. Аз лично предпочитам Анеси да играе зад Тасио, на мястото на Пакурар.
И аз мисля, че Анисе (мисля, че така е правилно - все пак се пише Anicet) ще започне на върха, а Тасио ще е резерва, но Пакурар няма е зад него, а ще бъде опорен хлаф - такъв игра в предишните мачове. Въпросът тук е, че май по-добре да си партнира със Саша, но по-скоро се опасявам, че ще започне Янчев. Зад Анисе очаквам да играе Сержиньо - беше използван на този пост, макар често да играе крило. По фланговете и в защитата очаквам да играят същите хора от мача със "Славия".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
очаквам стойчо да ги изненада с някой ход. предпочитам тасио и анисе отколкото без типичен таран, просто така ще им бъде по-тегаво 
в центъра ако верно няма неква изненада в последния момент ще са тошко и саша. според мен сержиньо трябва да е твърд титуляр, но щом срещу славия незапочна, едва ли.. все пак сега има пауза, и контрола, която стойчо ще има възможност за генерална репетиция. иначе прогноза: мачкаме
е така, на пук на всички...
в центъра ако верно няма неква изненада в последния момент ще са тошко и саша. според мен сержиньо трябва да е твърд титуляр, но щом срещу славия незапочна, едва ли.. все пак сега има пауза, и контрола, която стойчо ще има възможност за генерална репетиция. иначе прогноза: мачкаме
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
Имам усещането, че резултата от този мач ще е 4-1- вижте го там на залозите и коефициентите и може да се пробва. [offtopic]Ударете некой келепир, дербито ще го има и друг път!
[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Имам усещането, че резултата от този мач ще е 4-1- вижте го там на залозите и коефициентите и може да се пробва. [offtopic]Ударете некой келепир, дербито ще го има и друг път!![]()
[/offtopic]
да не е окаже тоя път че наистина слабия в дербито ще падне
Teo написа:да не е окаже тоя път че наистина слабия в дербито ще падне, принципно почти винаги бие, но кой знае да го *** , всичко може да стане
Между впрочем, този мач за пръв път е пълна загадка за феновете. Аз лично не съм ви гледал нито един мач. Повечето от вас пък не са гледали Левски . Нямам никаква идея като каква игра може да стане между двата отбора. Сравнение на база резултати и точки е неуместно. Левски са по-спокойни като финанси и ситуация в клуба, при ЦСКА е доста ветровито. В Левски се пообиграха и почнаха да я местят, нищо общо с мача Сараево. ЦСКА са с много нови, за нас те са пълна загадка-дори не знаем в положителен или отрицателен смисъл. Левски започна и да уплътнява защитната зона, която беше основна слабост, грешките са вече малко и предимно лични, а не тактически. В ЦСКА-не знам. В тоз ред на мисли прогнозите са доста... сложни, как да го кажа.
Както и да е-ще видим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Teo написа:да не е окаже тоя път че наистина слабия в дербито ще падне, принципно почти винаги бие, но кой знае да го *** , всичко може да стане
Между впрочем, този мач за пръв път е пълна загадка за феновете. Аз лично не съм ви гледал нито един мач. Повечето от вас пък не са гледали Левски . Нямам никаква идея като каква игра може да стане между двата отбора. Сравнение на база резултати и точки е неуместно. Левски са по-спокойни като финанси и ситуация в клуба, при ЦСКА е доста ветровито. В Левски се пообиграха и почнаха да я местят, нищо общо с мача Сараево. ЦСКА са с много нови, за нас те са пълна загадка-дори не знаем в положителен или отрицателен смисъл. Левски започна и да уплътнява защитната зона, която беше основна слабост, грешките са вече малко и предимно лични, а не тактически. В ЦСКА-не знам. В тоз ред на мисли прогнозите са доста... сложни, как да го кажа.Всеки си знае своите и е в неведение за противника. ЦСКА е назад в точки, но това не значи, че е слабия...
Както и да е-ще видим!
пълна мистерия е това дерби
Колко да е загадка? И двамата треньори ще излязат с някакви дефанзивни схеми. Стойчо 100 % ще разчита на игра само на контраатака. А име смущава нещо друго преди време за да спаси Вили Вуцов, под давлението на татко си направиха един смешен Х.
ЦСКА бие с гол 90 минута на Станко-Машината. Шегата на страна, но този мач е чиста загатка за мен, защото не съм гледал Левски. Нашия отбор все още се подрежда, но все повече играчи си намират местата по терена. Не вярвам Стойчо да излезе с нападателна тактика, заради важноста на двубоя. Смятам, че пред четиримата защитници, които са ясни ще играят Тошко и Саша, а като плеймейкър Пакурар. Това остава Анисе, като единствен нападател, а по-крилата ще са Карачанаков и Сержиньо. Вярвам, че Стойчо може да избере португалеца, защото има повече опит и е играл доста мачове срещу Левски. Не мисля, че ще рискува с Нюанджи, който е с един мач или с Присо, доказал, че не е в никаква форма. Изобщо ако може да се говори за някякви неясноти около състава на ЦСКА това са централния нападател и едното крило. Мисля, че можем да бием Левски!
Нюанджи ми хареса. Добре се справя с пробивите по крилото, покрива Бандата и умее да центрира, Има логика да почне със Сержиньо. Аз лично до сега не ме е впечатлил нито в Локо Пд нито при нас, а от Вихрен не си го спомням.