Отмъщението на волей федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Венелин
Контакти:

Re: Отмъщението на волей федерацията

Мнениеот Венелин » 04 окт 2012 18:09

Ей, стига с тези селски задявки! 21-ве век сме. Трябва ли определени хора да са на едно определено място в даден момент за да решат нещо :?:
Ами има мобилни телефони, интернет, мобилен интернет и т.н.
Отделен въпрос е, дали някой е подписал без да е съгласен. Но това си е само негов проблем. Трябва да си пълен идиот, да подписваш нещо без да си го чел :!:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2012 18:28

Така трябва да е,браво на федерацията.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2012 20:39

Тези нещастници от федерацията ще съсипят волейбола.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2012 21:48

За какво отмъщение на Федерацията става въпрос, това си е съдебен спор между Казийски и Славия и до колкото зная той се води в граждански съд. Федерацията ако искаше да му отмъщава, просто щеше да спре правата му за 2 години, каквото право има, но както се вижда не го направи и Казийски си играе. Дори Плачи каза, че ще говори с него за връщането му в отбора.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 окт 2012 23:48

Венелин написа:Ей, стига с тези селски задявки! 21-ве век сме. Трябва ли определени хора да са на едно определено място в даден момент за да решат нещо :?:
Ами има мобилни телефони, интернет, мобилен интернет и т.н.
Отделен въпрос е, дали някой е подписал без да е съгласен. Но това си е само негов проблем. Трябва да си пълен идиот, да подписваш нещо без да си го чел :!:

Да - в 21 век има и електронни подписи, но нали се сещаш, че тези не са такива ;) И да - във федерацията са пълни идиоти, подписвайки се по този начин и именно това е проблема и това всички опитват да си обяснят. Как може да са пълни идиоти и много от вас да ги приемат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2012 20:58

BRF написа:
blue avalanche написа:
BRF написа:в. Според запознати доста от членовете на УС н БФВ, които са подписали този документ, дори не са знаели за какво точно слагат подписа си.

Това изречение трябва да го сложиш най-отгоре,за да не се лъжат хората да ти четат останалите простотии.
Само не знам дали не трябва да се прехвърли в темата за "Вицове..."
По-големи лакърдии не бях чел скоро.Те,че Sportal са кликгенератори отдавна е ясно,ама чак,пък,толкоз...

Какъв ти е проблема?Тук се говори за фалшифициране на документи!Аз нищо не съм писъл,просто го копирах!Пиши,че според теб не е вярно и толкова!Кво си тръгнал да ми даваш наклон на оная работа!Остави хората сами да преценят!

Ако някой напише,че сестра ти е к...а,пак ли ще го цитираш?
"Пишеш" за хора,дето не били знаели какво подписват? :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 окт 2012 23:07

Аз не знам още какво трябва да се случи, за да се убедят някои хора тук, че това ръководство е мега-скандално.

Ето, сега щели да ми правят събрание на "Златни пясъци", където ще се пръснат сума пари. Естествено, държавни пари, защото почти целият бюджет на БФВ се осигурява от държавата. Живеят си охолно на наш гръб, а вие ги защитавате. Това събрание трябва да е тук, в София, как така ще ми наемат хотели на Златните, каква е тая наглост и безочие ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2012 13:17

[Това изречение трябва да го сложиш най-отгоре,за да не се лъжат хората да ти четат останалите простотии.
Само не знам дали не трябва да се прехвърли в темата за "Вицове..."
По-големи лакърдии не бях чел скоро.Те,че Sportal са кликгенератори отдавна е ясно,ама чак,пък,толкоз...[/quote]
Какъв ти е проблема?Тук се говори за фалшифициране на документи!Аз нищо не съм писъл,просто го копирах!Пиши,че според теб не е вярно и толкова!Кво си тръгнал да ми даваш наклон на оная работа!Остави хората сами да преценят![/quote]
Ако някой напише,че сестра ти е к...а,пак ли ще го цитираш?
"Пишеш" за хора,дето не били знаели какво подписват? :mrgreen:[/quote]
Цитирал съм медия!Явно мнението ти е че във БФВ всичко е ОК!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 окт 2012 16:17

v.r.s. написа:Федерацията ако искаше да му отмъщава, просто щеше да спре правата му за 2 години, каквото право има, но както се вижда не го направи и Казийски си играе.

Нашата федерация искаше от международната да му спре правата. Това как ти се струва ? Като отмъщение или като мил жест ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 окт 2012 16:33

Eminem написа:
v.r.s. написа:Федерацията ако искаше да му отмъщава, просто щеше да спре правата му за 2 години, каквото право има, но както се вижда не го направи и Казийски си играе.

Нашата федерация искаше от международната да му спре правата. Това как ти се струва ? Като отмъщение или като мил жест ?

Нашата Федерация ако беше го поискала и настоявала за това, то Международната федерация няма как да не му ги спре, тъй като такъв е правилника и не го ли направи нарушава собствените си правилници.
А това което се тиражира от някои трябва и да се докаже и излезе с официална информация, а не този казал на онзи и показал писмо. Дайте да го видим това писмо с искането за спиране на правата и ако го има, да се изясни с какви аргументи от Международната федерация са отказали и противопоставили на това искане.

"БФВ не предприе санкции по случая с отказалия се от държавния ни тим национал, въпреки че имала правни основания за това
Президентът на италианския вицешампион Итас Диатек Трентино (Тренто) Диего Мосна и шефът на Българска федерация волейбол Данчо Лазаров имаха нарочна среща в САЩ миналата седмица, където се проведе Конгресът на Международната федерация по волейбол ФИВБ, информират от родната централа.
Диего Мосна, който не е участник в конгреса, пътува до Анахайм, като използва тази възможност, за да се види с нашия представител и вицепрезидента на БФВ Иван Тодоров. На срещата са присъствали и президентът на италианската волейболна федерация Карло Магри, както и вицепрезидентът на европейската конфедерация ЦЕВ Ренато Арена. Петимата са обсъждали въпроси от взаимен интерес на двете федерации, сред които е и съвместната кандидатура за домакинство на Европейското първенство през 2015 година.
Сред повдигнатите въпроси е било и бъдещето на Матей Казийски. Както е известно, звездата на националния отбор на България и състезател на Трентино, отказа да играе за държавния ни тим. Според прессъобщението на българската федерация, по правилниците на ФИВБ, играч, който започне състезание на националния отбор и откаже да го довърши, може да бъде санкциониран с лишаване от състезателни права до 2 години.
Българска федерация волейбол към момента не е предприемала никакви действия – писмени или устни, нито е афиширала желание, или идея да активира тази възможност и да спре правата на Казийски. Въпреки това, шефът на Трентино се срещна с Лазаров в САЩ. Именно след срещата с Мосна и в знак на толерантност към колегите си от италианската волейболна федерация както и за да бъдат прекратени всякакви спекулации по случая, още в петък, 21 септември, Лазаров поръча да бъде подписан трансферният сертификат на Матей Казийски и той ще може да играе за клубния си отбор през новия сезон 2012 - 2013".

Върни се в “Волейбол”