ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2012 21:01

Много ни смачкахте, Божо два пъти я хвърля на червен в краката... Удар нямате до този момент. Хеле Дани да я беше боднал в 3 мин, кон боб яде ли, ама на...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 08 окт 2012 22:13

Идва ред на цска и отново седем-два !! :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 00:01

ОщеОтДете написа:
Какво Гарата, той цял мач не пипна топка оня мач, ама така ви е най-удобно, като ви мачкаме мачовете са уредени... Ицо... не се излагай! Смачкахме ви и при онова 2:0 и при 1:3 на подуянския стадион.

Мачкахте гроздето и в двата мача . Ходете и палете свещи в църквата тара да е президент ,защото той е единствения дето ви бута честта в мачовете срещу нас .
Гарата не бил пипнал топката ...ми как да пипне след като мача трябва да се изиграе правилно . Незнам само как срещу всичките отбори я пипаше , а точно срещу новоизлюпената ви защита , не можа ? ....след тва произведохте 7-8 национала и България падаше с по 5-6 парцала . Аре недей с простотиите ...мачовете си дрънкаха отвсякъде .

ПП: Като заговорихме за национала , ...аз сериозно се опасявам от повиквателната на тия две недоразумения от панчарево : бандата и венков.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 окт 2012 08:48

Надявам се да ги смачкаме ония, ама имам некви гадни съмнения за тоя мач. Първо Батков пак си нема работа и отвори оная голяма уста преди важен мач, па всички знаем кат почне да плямпа много кво става. Второ тва излъчване на мача с Литекс и тва "нарочно го пуснах мача да видите как ни режат съдиите..." ... и трето пасквила, който съчини домусчиевото тимче направи от батков ебати героя и мъченика... абе май ни подготвят за загуба (дано да греша). Иначе ако мача се играе не виждам ония как мое да ни бият. Абе имам некво гадно предчувствие

ПП: Zlobul-е покрай твойте щуротии с конспирации, глей кви работи почнах и аз да си мисля :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 09:41

terata написа:Надявам се да ги смачкаме ония, ама имам некви гадни съмнения за тоя мач. Първо Батков пак си нема работа и отвори оная голяма уста преди важен мач, па всички знаем кат почне да плямпа много кво става. Второ тва излъчване на мача с Литекс и тва "нарочно го пуснах мача да видите как ни режат съдиите..." ... и трето пасквила, който съчини домусчиевото тимче направи от батков ебати героя и мъченика... абе май ни подготвят за загуба (дано да греша). Иначе ако мача се играе не виждам ония как мое да ни бият. Абе имам некво гадно предчувствие

ПП: Zlobul-е покрай твойте щуротии с конспирации, глей кви работи почнах и аз да си мисля :)

Тера ,
отдавна всеки един редови левскар трябваше да си ги помисли тези неща , които изобщо не са глупости . Доносника живее на гърба на Левски ,реанимира онези почти винаги , когато има възможност , а за "черното" тото няма смисъл и дума да обелвам ...гледахме мачове с Локо мездра , с берое , с монтаната , с перник .....миналата година играхме за същия отбор , който тара плюе в момента и така нататък.

ПП: Само ще припомня как тара се беше заял и с "гърнетата" , уж не можеха да се понасят , а си устройват срещички по разни летища в швайцария 10 дена преди онова 1-3 на "герена" . Та в тази връзка , тръгне ли доносника да реве за нещо или да обижда -става доста неприятно за феновете на Левски ,защото в повечето случаи , отборът губи.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 окт 2012 10:31

zlobul написа:Доносника живее на гърба на Левски
С това съм съгласен и то обяснява всичко.

ПП.Аз гледах миналата година мача Левски-Лудогорец 0:1 и от видяното направих заключението, че им легнахме.
Последна промяна от СВОБОДЕН на 09 окт 2012 10:34, променено общо 1 път.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 09 окт 2012 10:32

Мача,ако се играе давам 3:1 за ЛЕВСКИ с два гола на Райков и един на Вутов,ако треньора има куража да ги пусне в игра,в което много ама много се съмнявам и за това казвам 1:0 за нас.Само ЛЕВСКИ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 12:19

СВОБОДЕН написа:
zlobul написа:Доносника живее на гърба на Левски
С това съм съгласен и то обяснява всичко.

ПП.Аз гледах миналата година мача Левски-Лудогорец 0:1 и от видяното направих заключението, че им легнахме.

Най зле изиграния цирк е в онзи мач 1-3 . То там биваше биваше , ама те се уляха . До там я докараха , че не се намери един дето да иска да бие топката към тяхната врата . Разигравахме в нашата половина ,а защитата и вратаря ни се чудеха как да асистират на техните за гол .

Ето и цялата пародия , ако сте я позабравили [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iQzjDJkljiU[/youtube]

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 09 окт 2012 13:45

Билетите за Сектор Б преди вечното дерби между ЦСКА и Левски ще струват по десет лева, научи Гонг от свои източници. Вчера е имало среща между шефовете на двата клуба и се е стигнало до това споразумение. Очаква се на ответното дерби, когато Левски ще бъде домакин, цената за Сектор Г да бъде същата.

Двубоят ще се играе на 20 октомври, а негов домакин ще бъде националният стадион „Васил Левски“. Според запознати, „червените“ ще отпуснат първоначално 6 хиляди билети за Сектор Б, но ако се наложи бройката ще бъде увеличена. Много е възможно за останалите трибуни, пропуските да бъдат пуснати и в свободна продажба. На този етап се смята, че това дерби ще бъде едно от най-посетените в последните години, когато имаше известен отлив от страна на запалянковците подкрепящи големите противници – Левски и ЦСКА.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 окт 2012 13:53

Modors написа:Билетите за Сектор Б преди вечното дерби между ЦСКА и Левски ще струват по десет лева, научи Гонг от свои източници. Вчера е имало среща между шефовете на двата клуба и се е стигнало до това споразумение. Очаква се на ответното дерби, когато Левски ще бъде домакин, цената за Сектор Г да бъде същата.

Двубоят ще се играе на 20 октомври, а негов домакин ще бъде националният стадион „Васил Левски“. Според запознати, „червените“ ще отпуснат първоначално 6 хиляди билети за Сектор Б, но ако се наложи бройката ще бъде увеличена. Много е възможно за останалите трибуни, пропуските да бъдат пуснати и в свободна продажба. На този етап се смята, че това дерби ще бъде едно от най-посетените в последните години, когато имаше известен отлив от страна на запалянковците подкрепящи големите противници – Левски и ЦСКА.

Общо взето то винаги е така на националния, като е домакин ЦСКА 5 лева за Г и 10 за Б, после обратното ;)

П.П. Дано не предават мача по тв-то, да може един път като хората да напълним националния стадион като за Вечно дерби 8-)

Върни се в “Архив”