Среща за подфорум "Черно море"?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Среща за подфорум "Черно море"?
Та да си си дойдем пак на въпроса - има ли желаещи да се организира нещо подобно?
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Среща за подфорум "Черно море"?
Идеята да се срещнете пишещите в форума на гонг моряци е мн добра, ние от Черноморец се събрахме една компанийка от има-няма 20ина души, вс хубави хора. Успех и на вас.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Тази идея е много добра. motion_man2, колегите в последно време не влизат много-много във форума предполагам поради футболната пауза. Надявам се до следващия мач на Тича да се съберем достатъчно хора желаещи такава среща. Има много неща за обсъждане.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
И аз съм за да се срещнем и да обсъдим идеите около отбора! 

-
- Контакти:
Е, засега трима души. Не е зле.
Ако броим и HEATSEEKER, който писа в предишната тема (беше изтрита почти веднага след пускането й), ставаме четирима.
Нека отговори още някой-друг, пък може и да се обсъди конкретни дата и място.
Ако броим и HEATSEEKER, който писа в предишната тема (беше изтрита почти веднага след пускането й), ставаме четирима.
Нека отговори още някой-друг, пък може и да се обсъди конкретни дата и място.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
- wicked1913
- Контакти:
абе защо не кажете дата и място, а пък тогава да се види кой ще идва... аз така не мога да кажа нищо 

-
- Контакти:
Добре. Тази събота, 13.10. Следобед? Вечерта?
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
Аз предлагам 1-2 часа преди следващия домакински двубой.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Е, мача е чак след 16 дни... Голямо отлагане става.
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.