Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Нужен ли е Иван Цветков на Националния отбор?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Иван Цветков

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 окт 2012 01:18

C2H5OH написа:А, защо да го викат?!

Сега ще ти кажа защо, защото е вкарал повече от Божинов и Рангелов взети заедно от началото на сезона. Сега доволен ли си. И е един от най-качествените футболисти в България. Друг е въпроса ако наистина е само с холандски паспорт защо не го направят с български, след като бразилец като Шоко го направиха за няма и година българин. А друг е въпроса как първият играч отишъл в чужбина от поколението на Мартин, Бербатов и Стилиян не е викан нито един път в националния. И хич гражданството не е проблем ако искаха да го викнат щяха да го направят българин. Справка Васко Евтимов в баскетбола той даже имаше и записани мачове за френския национален отбор, но му позволиха да играе и за българския национален. Стига да има желание друг е въпроса, че никой не се интересува от него, макар че могат и хора от Благоевград да го потвърдят. Преди са го смятали за по-голям талант от Бербатов.

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Мнениеот naftastyle » 09 окт 2012 01:44

И аз мисля че Иван Цветков има място в сегашния национален отбор. Има голям опит който натрупа в Холандия. В момента е в добра форма а и като цяло си е класа. В пъти по добре е от този куц кон Димитър Рангелов.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 окт 2012 04:13

На всички, които пак приказват наизуст:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=210283 :

Каква е историята за холандското гражданство на Иван Цветков?

Аз от 2003 година съм холандски поданик”, споделя Иван. „Бях принуден да си върна българското гражданство. Имаше две, три условия, при които можех да си запазя българския паспорт, но аз нямаше как да отговоря на тези условия и затова бях принуден да върна българския ми паспорт.”

Дали има проблеми да си върне българското гражданство и дали това му е пречило да е национал?

„Няма нищо такова, че ако имах български паспорт щяха да ме поканят в националния отбор”, заяви Цветков. „Опитах по-миналата година, но документацията по възвръщането на гражданството е много сложна и трябва много време. Оттогава не съм правил опит.”

..................
През 2003-та можехме да си позволим да не викаме футболисти от втора дивизия в Холандия и опашкари в Ередивизи...

Айде веднъж да не са ви виновни Танев и компания, а!? Особено пък на благоевградските големи усти.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 09 окт 2012 08:54

Corwin написа:На всички, които пак приказват наизуст:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=210283 :

Каква е историята за холандското гражданство на Иван Цветков?

Аз от 2003 година съм холандски поданик”, споделя Иван. „Бях принуден да си върна българското гражданство. Имаше две, три условия, при които можех да си запазя българския паспорт, но аз нямаше как да отговоря на тези условия и затова бях принуден да върна българския ми паспорт.”

Дали има проблеми да си върне българското гражданство и дали това му е пречило да е национал?

„Няма нищо такова, че ако имах български паспорт щяха да ме поканят в националния отбор”, заяви Цветков. „Опитах по-миналата година, но документацията по възвръщането на гражданството е много сложна и трябва много време. Оттогава не съм правил опит.”

..................
През 2003-та можехме да си позволим да не викаме футболисти от втора дивизия в Холандия и опашкари в Ередивизи...

Айде веднъж да не са ви виновни Танев и компания, а!? Особено пък на благоевградските големи усти.

Драги мистър Corwin, не съм голяма уста, но ще ти кажа една малкоизвестна подробност. Преди години Иван Цветков е получил повиквателна за националния отбор, но когато невинните хора от "ТК и ко" са разбрали, че той не мисли да си сменя мениджъра(Петър Цветков-Бел), решават да го свалят от самолета и той да не пътува с отбора. От тогава Цветков не е викан в националния отбор. А тази случка се разиграва по времето, което Цветков играе за Хееренвеен(в последните 15 години не помня да са били във Втора дивизия). Лек ден на всички :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат

Мнениеот rsk » 09 окт 2012 08:57

Кви повиквателни, като той реално не се води българин и не може да играе за националния, стегнете се!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 окт 2012 09:14

Поредния гениален футболист от ВЕЛИКАТА ШКОЛА НА ПИРИН!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 09 окт 2012 09:19

Има ли значение дали има право или няма право да играе за националния отбор. Футболист прехвърлил 30-те няма смисъл да се вика, трябва да се изгражда нов отбор от млади момчета, които да играят заедно 3-4 години.. и ако е писано да постигнат нещо. Иначе всичко друго е нов бардак със стари ку*ви.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 09 окт 2012 09:35

rsk написа:Кви повиквателни, като той реално не се води българин и не може да играе за националния, стегнете се!

Аз не говоря за сега - към този момент Цветков не може да играе за България. Говоря за времето преди 2003 година, когато е имал българско гражданство и е могъл да играе за националния отбор. Сега каквото и да се говори е без значение.

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 09 окт 2012 09:39

C2H5OH написа:
орчо войвода написа:Орчо, пич тоя с дъвката е минал през отбори, дето Цветков може само да ги сънува!

Тоя с дъвката в момента не е футболист , а се опитва да ги учи .Бъркаш понятията футболист и треньор.Смея да твърдя , че от опитен футболист до себе си на терена по-младите ще научат повече отколкото от треньора с дъвката .

Джизъса е в пъти по-добър вариат![/quote]
За татуировки и дискотеки - да .[/quote]

Какво ги съпоставяме, единият е капитан на Терек, пък другият е в Металик![/quote]

Играе в Ботев! Опитът ти за провокация е смешен!
SINCE 1912

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 09 окт 2012 09:45

noi написа:Иван Цветков никога не е бил в националния отбор, защото мениджъра му не е от агенцията Танев, Сираков и ко. Както добре знаете преди години те определяха кой да бъде викан в националния отбор(сега нещата се промениха - вече и други определят повиквателните).

Както добре знаеш тове е една позабравена глупост ... а сигурен ли си дали мениджъра по това време не е бил от тази агенция ...
Цветков изкара основната част от кариерата си във второ и трето разредни отбори от Холандия и Турция, без да направи кой знае какво. За не го се заговори чак когато заигра в Левски и направи няколко добри мача. Добър футболист е но не чак за националния отбор.

Върни се в “Национален отбор”