Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Madridist » 08 окт 2012 23:35

Алонсо наистина на два пъти беше пожален, но пък първия му картон в края на първото полувреме си беше доста пресилен. Също така, съдията показа абсолютно еднакъв критерий, когато след втория гол на Роналдо, Бускетс спъна Йозил при една контратака и съдията не му вдигна картон, който щеще да му е втори. Точно във вчерашния мач, съдията си свири много добре и показа еднакъв критерий в ситуациите. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 окт 2012 23:41

Еднаквият критерий не значи не е отсъдил всичко по правилата. Червените картони, особено този на Алонсо беше задължителен. От там нататък зарядът щеше да се повиши, особено у Пепе :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 окт 2012 23:46

Според правилата на футбола, картони се дават не само за фалове. А примерно и за симулации. Вчера Педро, през втората част, си падна откровено в две ситуации да проси дузпа и не получи в нито една жълт картон. А същия Педро имаше картон от първото полуврем. В началото на второто полувреме, Адриано направо си загреба топката с ръце при едно високо центриране и също не получи картон. Спестени картони имаше и за двата отбора. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 окт 2012 23:50

Madridist написа:Според правилата на футбола, картони се дават не само за фалове. А примерно и за симулации. Вчера Педро, през втората част, си падна откровено в две ситуации да проси дузпа и не получи в нито една жълт картон. А същия Педро имаше картон от първото полуврем. В началото на второто полувреме, Адриано направо си загреба топката с ръце при едно високо центриране и също не получи картон. Спестени картони имаше и за двата отбора. ;)

ОК бе Вики, обяснявах как ще се върне заряда. В интерес на истината първо Йозил се опита да си изпроси дузпа и то по най-смешния начин. И да - за симулации се дават картони и това също е част от грешката на съдията. Всяко нарушение а правилата изискващо мерки трябва да се отрази. Защото то от самосебе си накланя везните в една или друга посока, но затова не се фаулира, не се симулира... с други думи - всеки си носи последствията.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 окт 2012 23:51

ros написа:Вие ако не биете все някой ви е виновен... е този път съдията свири за вас, ама видиш ли пустия късмет... Не се излагайте, момчета. Барса повече заслужаваше победата, но равния мач май устрйваше и двата отбора на този етап

Не съм съгласен, Роска. Кога е свирил за нас? Съдията свири еднакво и за двата отбора. Просто пускаше такива двуостри отигравания, че сякаш беще любител на коридата... На Пепе така му влязоха, че си беше за ЧК. Чаби Алонсо също.... Просто явно обича коридата човека... А и не видях с какво толкова Барса залсужаваше победата? С отиграваня цък цък ли? Че те освен гредата имаха ли нещо друго? Гол от статично положение и хвърляне като умрял тюлен на Пепе... Реал също имаше греда, пропуск на Рамос...
Последна промяна от MORSKI на 08 окт 2012 23:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 окт 2012 23:53

Така е прав си. :) Хубава вечер от мен, ще лягам, че утре съм ранна птица :x

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 окт 2012 23:56

MORSKI написа:
ros написа:Вие ако не биете все някой ви е виновен... е този път съдията свири за вас, ама видиш ли пустия късмет... Не се излагайте, момчета. Барса повече заслужаваше победата, но равния мач май устрйваше и двата отбора на този етап

Не съм съгласен, Роска. Кога е свирил за нас? Съдията свири еднакво и за двата отбора. Просто пускаше такива двуостри отигравания, че сякаш беще любител на коридата... На Пепе така му влязоха, че си беше за ЧК. Чаби Алонсо също.... Просто явно обича коридата човека... А и не видях с какво толкова Барса залсужаваше победата? С отиграваня цък цък ли? Че те освен гредата имаха ли нещо друго? Гол от статично положение и хвърляне като умрял тюлен на Пепе...

От твоята камбанария, Саше може и така да изглежда, но моето мнение е по-различно. За мен Барса изпуснаха Реал или по-скоро не пожелаха да се напрегнат накрая на мах, защото и Х явно ги устройваше. Както и да е. Сега за да ви подразня... Реал така или иначе към момента не са фактор с който борещите се за титлата Барса и Атлетико да се съобразяват :twisted: :mrgreen:
[offtopic]знам, че и двамата имате чувство за хумор и разбирате добронамереното ми заяждане :lol:[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 окт 2012 23:59

разни хора, разни мнения за мача ;) Ти симпатизираш на Барса, ние на Реал. Нормално. Мен пък ме е яд, че при 1:0 Реал отърва да бие Барса и то с много... Бая се бяха шашардисали защитниците им.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 окт 2012 00:21

Циганин и мазохист седят в една килия.
По едно време мазохиста си реже единият пръст и го хвърля през прозореца. След малко си реже и другият пръст. Накрая китката .
Циганинът гледал, гледал, накрая не издържал и му казал:
-Абе брато ,ти много хитро се изнасяш.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 окт 2012 00:25

Един циганин влиза в бара и черпи с бонбони. Питат го що тъй прави. И той им отговаря, че синът му се е оженил за една с еееей такива (мнооооо големи). И им казва:
- Аз я ебах, големия ми син, средния, малкия и помниш ли го онуй дребното - и то я еба!
На другия ден същото.
Но на третия отишъл в бара, скръстил ръце и заплакал. Питат го що тъй. И той им отговаря, че дъщеря му се е оженила за един с еееей такива мускули (бил много як) и им казал:
-Мен еба, големия ми син, средния, малкия помниш ли го оня дребния - той умря!

Върни се в “Свободна зона”