Имате ли представа защо името му никога не се спряга за национала? Според мен е един от водещите играчи в нашето първенство - до момента има 6 вкарани гола в 8 мача, а и е комбинативен футболист.
Аз лично съм много доволен от Пенев и не бих искал да му диктувам, но ми е чудно по каква причина никога не се шуми около Цветков като стане дума за национала.
Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Бисер Шматков
- Контакти:
Re: Иван Цветков
Няма български паспорт 

[center][wrapimg=]http://sportsport.ba/assets/pictures/content/hazard.gif[/wrapimg][/center]
kami4ka написа:Няма български паспорт
и не иска да играе
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- орчо войвода
- Контакти:
Холандец за съжаление , иначе е идеалният плеймейкър за по-младите играчи около него .
А, защо да го викат?!
C2H5OH написа:А, защо да го викат?!
И аз това питам?
- орчо войвода
- Контакти:
C2H5OH написа:А, защо да го викат?!
Защото на последното първенство за което се класирахме/ЕВРО 2004/ почти сам ни класира пенсионерът Балъков , в последния момент се наложи полупенсионера по това време Даниел Боримиров/според родните капацитети/ да довърши започнатото дело .
sandi74 написа:C2H5OH написа:А, защо да го викат?!
И аз това питам?
Защото е в Xристова възраст

орчо войвода написа:C2H5OH написа:А, защо да го викат?!
Защото на последното първенство за което се класирахме/ЕВРО 2004/ почти сам ни класира пенсионерът Балъков , в последния момент се наложи полупенсионера по това време Даниел Боримиров/според родните капацитети/ да довърши започнатото дело .
То хубаво,ама нерде Балъков,нерде Цветков.
орчо войвода написа:C2H5OH написа:А, защо да го викат?!
Сравнението ти е "точно"!