Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Пуснете си Дискавъри 
Без име написа:t0bl3ro_bg написа:Dani написа:Ха здравейте! Вчера мача си беше супер - 4 гола, приличен футбол и намусената физиономия на Роналдо.Мисля, че ние каталунците сме по-доволни от резултата.
Не съм съгласен. Барса трябва да съжалява, че не дръпна с 11 точки.
хахаххаха, пълни глупости!
И двата им гола бяха без положения, докато нашите бяха чисто футболно изработени. Аз лично съжалявам, че ги отървахме, но просто този път не съдията, ами късметът ги покри.
+1
MORSKI написа:Без име написа:t0bl3ro_bg написа:Не съм съгласен. Барса трябва да съжалява, че не дръпна с 11 точки.
хахаххаха, пълни глупости!
И двата им гола бяха без положения, докато нашите бяха чисто футболно изработени. Аз лично съжалявам, че ги отървахме, но просто този път не съдията, ами късметът ги покри.
+1
Вие ако не биете все някой ви е виновен... е този път съдията свири за вас, ама видиш ли пустия късмет... Не се излагайте, момчета. Барса повече заслужаваше победата, но равния мач май устрйваше и двата отбора на този етап
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
РУК за Барса, 2 за Реал, 3 за Никлъс Бендтнер, 4 за Дани Агер, 5 за Дания, 6 за Чехия, 7 за ЦСКА 
Само Левски!
- pesho_1913
- Контакти:
siniq_fen написа:РУК за Барса, 2 за Реал, 3 за Никлъс Бендтнер, 4 за Дани Агер, 5 за Дания, 6 за Чехия, 7 за ЦСКА
8 за Локото.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
ros написа:
Вие ако не биете все някой ви е виновен... е този път съдията свири за вас, ама видиш ли пустия късмет... Не се излагайте, момчета. Барса повече заслужаваше победата, но равния мач май устрйваше и двата отбора на този етап
Роска, точно вчера не мисля, че Барселона с нещо са заслужавали повече победата. Владяха повече топката и в крайна сметка създадоха точно толкова опасни положения колкото и Реал Мадрид. Реал изпуснаха да решат мача през първото полувреме с двата пропуска - на Рамос и особено на Бензема, каталунците имаха своя шанс накрая, когато направиха наистина много красива атака завършила с гредата на Монтоя. Хикса си беше напълно логичен и заслужен.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Роска, точно вчера не мисля, че Барселона с нещо са заслужавали повече победата. Владяха повече топката и в крайна сметка създадоха точно толкова опасни положения колкото и Реал Мадрид. Реал изпуснаха да решат мача през първото полувреме с двата пропуска - на Рамос и особено на Бензема, каталунците имаха своя шанс накрая, когато направиха наистина много красива атака завършила с гредата на Монтоя. Хикса си беше напълно логичен и заслужен.
Съгласен съм, Вики, още снощи го написах, но ако някой трябваше да победи по-резонно бе това да е Барса. Иначе равенството е най-заслужения резултат. Снощния мач нямаше нищо общо с последните Класики - нещо нямаше го онзи заряд. Лично аз очаквах повече напрежение ама...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ами от толкова много мачове е нормално да го няма заряда. Като играят на всеки два месеца. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Ами от толкова много мачове е нормално да го няма заряда. Като играят на всеки два месеца.
може би ако рефера беше показал заслужения червен картон на Шаби Алонсо мачът щеше да придобие онзи характерен заряд от последните 2 сезона