Лондон обмисля визов контрол за българи и румънци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Re: Лондон обмисля визов контрол за българи и румънци

Мнениеот MyAngel » 08 окт 2012 09:13

На кой му е притрябвало да ходи там.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 08 окт 2012 10:04

това е заради циганите ама и като цяло никога няма отида при тея робинзоновци е*и ги у грозните надувки и скапания климат тука си накупиха старчоците им евтини къщи из селата около 5 000 са само в моята област (Търново) или пак някакви изроди идат си живеят царски с пенсията или социалната помощ от там ей оня дет изнасилил момиченцето от кое село беше как да е ние не сме поляците че ще нахлуваме кат невидели в "кралстовото" ;)

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 08 окт 2012 10:16

Свободното движение на хора и стоки е един от "китовете", на които се крепи ЕС. Нужно е аргументирано да защитим правата си.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 окт 2012 10:50

Не може ли подобен визов контрол да се направи за циганите в България. Без това са неграмотни и нямат никаква квалификация и съвсем спокойно може да се пратят в запустелите села и да орат нивата.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 08 окт 2012 11:05

Живко6461 написа:
sheva85 написа:
hellyeah написа:На племето обитаващо острова /грозни и тъпи бели хора с обратна захапка/ явно са му нужни само етносите хинди и бенгали .Те са послушни и покорни .

Не просто не крадът и мамят като нас !!!

Вие много ли крадете и мамите? Всъщност кои сте вие! Аз не приемам да ме обвинявате, че крада и мамя, както и да ми приписвате каквито и да са пороци и недостатъци само и единствено защото съм българин. Както и не заслужавам каквито и да са похвали по същата причина.
Извинявам се, ако не съм разбрал правилно!
Извинявам се и за проявената нетолерантност![/quotе]

Говоря само за тези, които носят лошо име на българите, не и за честните и трудолюбиви хора, каквито има много все още !

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 08 окт 2012 11:50

Външният министър опроверга публикации, че Великобритания връща визите за българи

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=974752

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 08 окт 2012 11:52

проблема на англичаните са поляците, и онези с чалмите от бившите им колонии, едните работят за жълти стотинки, а другите ги мързи и живеят от помощи

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 08 окт 2012 12:25

Така. Значи имам една огромна молба към английското, френското, немското, холандското, австрийското и всички знайни и назнайни правителства из Европата:
- Аре, бе бате, пернете визи за нас българите, ама като човек ви се моля, не слагайте визи за циганите!!! И те са хора, трябва да им помогнете да се интегрират във вашето общество, не може да се държите расистки и да ги гоните. Все пак живеем във века на толерантността! Ние тук не сме добри хора и не успяваме да им предоставим всички необходими условия да се интегрират, вие сте по-хора от нас, покажете ни как се прави, а не само акъл да ни давате! Да видим и ние от вас и да се научим как да ги интегрираме. Много ви са молам!!!

А, и една молба към нашия министър на външните истории имам:
- Ае, дрънгоч, защитете правата на българските граждани!!!!!! Как така позволявате на французи, белгийци... Не се сещам всичките, да гонят циганите и да ги връщат тука?!? Това е проява на расова нетърпимост към български граждани! Ние кво?!? Да вземем да изселим пияните изродясали англичани от селата ли? Моля ви се, защитете правата на българските малцинства из Европата! Не може току-така да ги връщат тука, трябва да си направят програми за интеграция, да им разрешат да живеят само от помощи без да работят, да не си плащат ток, вода и телефон, навсякъде да са с предимство като социално слаби и многодетни майки...

НЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ РАСИЗЪМ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 08 окт 2012 14:29

Много добра новина. Дано да стане. Кво ще им ходим у тъпата Англия. Тука с Бойчето Борисов си е най-добре. 8-)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 окт 2012 16:22

lovely :twisted:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Свободна зона”