JackPackage написа:Да видим дали от ФА ще накажат РВП.....ще изпусне Стоук и двете гостувания на Стамфорд Бридж ако го намерят за виновен ...
За кое да го накажат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Да видим дали от ФА ще накажат РВП.....ще изпусне Стоук и двете гостувания на Стамфорд Бридж ако го намерят за виновен ...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:
За кое да го накажат
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Дано го накажат, че съм се хванал на бас с едни приятели, че няма да стигне 10 гола до края на годината във ВЛ![]()
за сега има 5
![]()
drago911 написа:kingofpop написа:Дано го накажат, че съм се хванал на бас с едни приятели, че няма да стигне 10 гола до края на годината във ВЛ![]()
за сега има 5
![]()
Оооо отписвай го тоя бас
kingofpop написа:
що бре според мен е време да се контузи за някой месец, от 1 година не се е контузвал време е....![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kingofpop написа:drago911 написа:kingofpop написа:Дано го накажат, че съм се хванал на бас с едни приятели, че няма да стигне 10 гола до края на годината във ВЛ![]()
за сега има 5
![]()
Оооо отписвай го тоя бас
що бре според мен е време да се контузи за някой месец, от 1 година не се е контузвал време е....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта