Кашчей написа:vaskonti написа:Уточни се първо кое не харесваш - играчите или клуба ЦСКА. Все си мисля, че на въпросните мачове си се кефил на самата игра и на самите играчи, а не на клуба. Също така си мисля, че по онова време грам не си се вълнувал от ръководството и от феновете на отбора. Но и да си се вълнувал, нямало е как да знаеш какво правят едните и какво мислят другите. Знаел си само какво мислят някои твои лични приятели ЦСКАри, нищо повече.
Между другото, кой отбор в България - като ръководство и фенове - показват лице за пример, та точно това на ЦСКА не ти харесва?
Васко, ЦСКА, Левски, Локомотив, Черно море...това са само имена.Отборът го правят ръководството, футболистите и спортно-техническият щаб, публиката.Той не може да съществува без първите два компонента, докато за публиката е малко по-различно, но и съвсем без публика не става.Така че аз съм се радвал на победата на българския отбор, а не че това е ЦСКА, тук си прав.Както съм се радвал и на победите на Левски, на Берое, на Ботев и Марек, на Локо София.
А относно ръководство и фенове-няма май отбор съвсем за пример, но в момента обсъждаме ЦСКА, а вие, като отбор и фенове, държите, че сте номер едно в България.Е, това ли е лицето на отбор номер едно на България?
ПП-Честно да ти призная, страшно са ми смешни тези фен-теми.Страшно са ми смешни тези фенове, които припознават за "свой" играч, играл половин или един сезон в отбора.Играч дошъл по нареждане "отгоре", който просто поддържаше форма тук.Но наистина играч, поне за нашите стандарти.[/quote]
Смешни са ти защото си един жалък хейтър!Не е нужно футболист да играе 100 години някъде за да спечели феновете на някой отбор!Примерно и Дембеле игра малко в Левски,ама хората му се кефят!За да разбереш тези неща,трябва да откриеш едно ново за теб чувство-нарича се любов!Успех в търсенето!