IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Армейче

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот Армейче » 07 окт 2012 23:49

Гледал съм Ботев - Локо по тв. Нито имате голям набор от песни, нито правите някакви сносни хореографии... Освен някое знаме и малко факли, това ви е. А пък дербито на България, аз не помня да е падало под 15 хиляди.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 08 окт 2012 00:19

Армейче написа:Гледал съм Ботев - Локо по тв. Нито имате голям набор от песни, нито правите някакви сносни хореографии... Освен някое знаме и малко факли, това ви е. А пък дербито на България, аз не помня да е падало под 15 хиляди.

А бе, и под 10 хиляди е падало... но това не е от голямо значение. Важното е на 20-ти да си напраим кефа ;).

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 окт 2012 01:27

canary написа:Отбори с притенции за многомилионни публики, които отново няма да напълнят повече от 10 000 националния. За любителите на тото - тотаджийски хикс !!!

Вие в Пловдив нямате ли училища?Пише се претенции и нашите клубове са национални не регионални като пловдивските така, че е нормално да идват много хора от провинцията на нашето дерби.Стига с тия комплекси ,че пловдивското дерби е по- голямо. Не е и няма да бъде защото от него се интересува само община Пловдив.

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 08 окт 2012 12:36

Не спори със сините. Пробвали сме – и бащите ни, и ние. Изводът е, че е безсмислено. Те си имат свой вариант за всичко и трудно посрещат с разбиране дори и неоспоримите факти, които предоставяш като аргумент.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 окт 2012 14:27

ОщеОтДете написа:Не спори със сините. Пробвали сме – и бащите ни, и ние. Изводът е, че е безсмислено. Те си имат свой вариант за всичко и трудно посрещат с разбиране дори и неоспоримите факти, които предоставяш като аргумент.

споренето с син фен е безмисленно, по простата причина че ние сме ЦСКА, а те са.... :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 окт 2012 15:54

Усмихвайте им се повече и ще се разбегат! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 окт 2012 17:15

Двама души ме притесняват-Бандата и Анесе! Дано не си изкарат ч.к. :roll:
а ако съдията свири до 60 на 40 за тях, ще ги изклатим!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 окт 2012 17:51

canary написа:Бил съм в София на дербито знам за кво става въпрос. Затова каня всички които не са били в Пловдив да заповядат, пък да видят що е то? Естествено всеки поддържа своето така че спора е излишен. Живи и здрави ще видим кой кво може по трибуните.

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXPM4MElBQA[/youtube][/offtopic]
Специално за теб има и кадри от дербито :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 окт 2012 00:10

шивача написа:Двама души ме притесняват-Бандата и Анесе! Дано не си изкарат ч.к. :roll:
а ако съдията свири до 60 на 40 за тях, ще ги изклатим!

КЛАСИК :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2012 01:25

добре де, що акате тук :roll: имате си подфорум, има и футбол Бг, а вие тук....както и да е, поне се сетих да ви цитирам отказ от филма "Вчера," като леко ще го редактирам, много тънко ;)
След няколко години ще започне да се издигате по разни ТКЗС-та и някои други стръмни стълбички и ще ви бъде притеснително да си спомните, че вчера бай Васко е намерил в парка едно прясно... с извинение... хайде да не казвам какво... Не е смешно! Вие говеда ли сте! Осемнайсет мъжки и четиринайсет дамски тоалетни имаме, варирани... хигиена! Хигиената е майка на прогреса! Земеделци ще стават! И ще ходят из парковете да.......

ето го и оригинала[offtopic]
След няколко години ще започне да се издигате по разни йерархически и някои други стръмни стълбички и ще ви бъде притеснително да си спомните, че вчера бай Пешо е намерил в парка едно прясно... с извинение... хайде да не казвам какво... Не е смешно! Вие говеда ли сте! Осемнайсет мъжки и четиринайсет дамски тоалетни имаме, варирани... хигиена! Хигиената е майка на прогреса! Дипломати ще стават! И ще ходят из парковете да.......
[/offtopic]
в тоя мач влизаме без напрежение, това е още един плюс за нас :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”