Класико, Барса - Реал - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- UNBEATABLE
- Контакти:
Re: Класико, Барса - Реал - 2:2 FT
Ах, как едни и същи виждат дузпите бе... хаха
[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527680_489213807785507_2099852932_n.jpg[/wrapimg]

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Аз лично не съм доволен от мача снощи. За първи път от 5 години насам имах чувството, че играем не за да спечелим, а да не загубим. Въпреки, че имахме своите шансове за победа съм притеснен от нагласата на отбора. Философията нещо се е променила. Струва ми се, че ако така продължаваме нищо хубаво не ни чака. Дано не съм прав.
Относно мача, справедливо реми, което запавза шансовете и на двата отбора. Буси направи голям мач. Имаше много важни отигравания. Алвеш беше бледа сянка на себе си, а Алба според мен даде заявка за титуляр от ляво. Валдес!?! Както винаги с един подарък. Не знам дали не трябва от Мадрид да му превеждат част от заплатата.
За Адриано какво да кажа ... той игра ли в този мач? Яд мее, че Вия не взеле поне за 15-на минути, но явно не знаем всичко. Останалото е ясно. Шави, Иниеста и Меси - страхотни. Сега ни чака много труден мач на Риасор (знаете защо). Приятен ден.
Относно мача, справедливо реми, което запавза шансовете и на двата отбора. Буси направи голям мач. Имаше много важни отигравания. Алвеш беше бледа сянка на себе си, а Алба според мен даде заявка за титуляр от ляво. Валдес!?! Както винаги с един подарък. Не знам дали не трябва от Мадрид да му превеждат част от заплатата.

Последна промяна от tibidabo на 08 окт 2012 11:35, променено общо 1 път.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- shotgun blues
- Контакти:
Лично според мен в началото на второто полувреме имаше дузпа срещу Иниеста, но не съм изненадан, че не я свириха, все пак още преди няколко дни казах, че рефера ще ни резне и така и се случи!
каква дузпа бе човек,на самият ИНИЕСТА му стана неудобно от това гмуркане ...ПЕПЕ не го закачи нито с крак,нито го блъсна ,нищо ...Също нямаше дузпа и в положението с Йозил,дали сам загуби равновесие или падна за дузпа е без значение ...нарушение нямаше
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Ей, тия дузпи, бе...
Къде ги търсите, къде ги намирате? За целия мач аз видях само едно положение, което беше "критично" и беше 50 на 50 дузпа - падането на Йозил в началните секунди на второто полувреме. А за Иниеста да не говорим - там Пепе игра от чисто по-чисто.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Ей, тия дузпи, бе...Къде ги търсите, къде ги намирате? За целия мач аз видях само едно положение, което беше "критично" и беше 50 на 50 дузпа - падането на Йозил в началните секунди на второто полувреме. А за Иниеста да не говорим - там Пепе игра от чисто по-чисто.
На всички ни е ясно, че дузпи нямаше. Основание за дърлене....бол.

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Аз лично не съм доволен от мача снощи. За първи път от 5 години насам имах чувството, че играем не за да спечелим, а да не загубим. Въпреки, че имахме своите шансове за победа съм притеснен от нагласата на отбора. Философията нещо се е променила. Струва ми се, че ако така продължаваме нищо хубаво не ни чака. Дано не съм прав.
Относно мача, справедливо реми, което запавза шансовете и на двата отбора. Буси направи голям мач. Имаше много важни отигравания. Алвеш беше бледа сянка на себе си, а Алба според мен даде заявка за титуляр от ляво. Валдес!?! Както винаги с един подарък. Не знам дали не трябва от Мадрид да му превеждат част от заплатата.![]()
![]()
![]()
За Адриано какво да кажа ... той игра ли в този мач? Яд мее, че Вия не взеле поне за 15-на минути, но явно не знаем всичко. Останалото е ясно. Шави, Иниеста и Меси - страхотни. Сега ни чака много труден мач на Риасор (знаете защо). Приятен ден.
И все пак съгласи се, че със защитна формация в състав Монтоя, Маск, Адриано и Алба е доста рисковано да се хвърляме за победа на всяка цена, особено при тези обстоятелства (+8 точки). И въпреки това в края на мача все пак успяхме да създадем няколко добри положения, като в същото време не позволихме на съперника да ни застраши сериозно нито веднъж.
И за финал само да вметна (сигурно вече сте коментирали, но все пак

Madridist написа:След подобен мач, не знам кой нормален човек може да пише обиди, злобни коментари и т.н. Прекрасен мач, приносът за който е и на двата отбора. Мисля, че равенството е напълно заслужено. Също така, за мен това си беше едно от най-миролюбивите Класики , които съм гледал. Почти нямаше някакви опасни и груби фалове. Относно Алонсо, съдията в две ситуации - при втория гол на Меси и накрая в 88 минута му спести втория жълт картон, но нека отбележим, че първия му картон в мача си беше пресилен. Мисля, че реферът се справи добре с ръководенето на срещата и съм сигурен, че никой от играчи и треньори ще има претенции за нещо. Също така, мисля, че и двата отбора ще са доволни . Барселона - запазиха разликата и продължават да са с много по-големи шансове за титлата. Реал Мадрид - за пореден път играха ФУТБОЛ на Ноу Камп, бориха се, атакуваха и играха за победа. Няма друг отбор, който да гостува на този стадион и да показва подобна игра. Поздравления за Меси - доказа, за пореден път, че е гениален играч , както и за Роналдо - не толкова за двата гола (първия играч в историята на Реал Мадрид , който вкарва в шесто поредно Класико), а заради това, че въпреки болките в рамото остана на терена докрай. Хубава вечер от мен и успешна седмица на всички.
Охоо, ако вместо на Алонсо, съдията беше спестил изгонване на някой от Барса, щеше да ти се отвори доста работа

shotgun blues написа:Лично според мен в началото на второто полувреме имаше дузпа срещу Иниеста, но не съм изненадан, че не я свириха, все пак още преди няколко дни казах, че рефера ще ни резне и така и се случи!
каква дузпа бе човек,на самият ИНИЕСТА му стана неудобно от това гмуркане ...ПЕПЕ не го закачи нито с крак,нито го блъсна ,нищо ...Също нямаше дузпа и в положението с Йозил,дали сам загуби равновесие или падна за дузпа е без значение ...нарушение нямаше
Гмуркане... на баба ти хвърчилото! Педро беше гмуркача на мача (нищо ново под Слънцето) и както казах трябваше да получи червен картон за симулациите си.
Tова ли не е дузпа:

[center][/center]
Нееееееееееее, Пепе не спъва Иниеста с левият крак, да не си помислиш... Той просто както си бяга след топката и се спъва във въздуха... Вярно е, че в Барса има симуланти, но дон Андрес не е от тях!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
L_Messi написа:tibidabo написа:Аз лично не съм доволен от мача снощи. За първи път от 5 години насам имах чувството, че играем не за да спечелим, а да не загубим. Въпреки, че имахме своите шансове за победа съм притеснен от нагласата на отбора. Философията нещо се е променила. Струва ми се, че ако така продължаваме нищо хубаво не ни чака. Дано не съм прав.
Относно мача, справедливо реми, което запавза шансовете и на двата отбора. Буси направи голям мач. Имаше много важни отигравания. Алвеш беше бледа сянка на себе си, а Алба според мен даде заявка за титуляр от ляво. Валдес!?! Както винаги с един подарък. Не знам дали не трябва от Мадрид да му превеждат част от заплатата.![]()
![]()
![]()
И все пак съгласи се, че със защитна формация в състав Монтоя, Маск, Адриано и Алба е доста рисковано да се хвърляме за победа на всяка цена, особено при тези обстоятелства (+8 точки). И въпреки това в края на мача все пак успяхме да създадем няколко добри положения, като в същото време не позволихме на съперника да ни застраши сериозно нито веднъж.
И за финал само да вметна (сигурно вече сте коментирали, но все пак), че балерините трябва да благодарят на съдията задето не изгони Алонсо при втория гол на Меси. защото нарушението му си беше за чист жълт картон, който щеше да му е втори.
Зарежи я тая ситуация! Това не беше единственият случай, когато Алонсо трябваше да види червеният картон, ами влизането му в краката на Алба? Ок, първият път го пожалиха, ама поне вторият път трябваше да му покажат червеният картон!
Но рефера почна още от самото начало на мача да свири неадекватно! В първите 5 минути на мача 2 пъти имаше тъч за Реал, той и двата пъти свири фаул за тях! Малко по-късно на Ди Мария Педро му отнема топката, като го настига и просто я поема пред крака му - пак фаул... още от самото начало на мача рефера си свиреше в едната посока... Не дадената дузпа срещу Андрес и спестеният червен картон на Алонсо (на няколко пъти) просто беше върха на подпирането, но то още в средата на седмицата бях казал, че рефера ще ни заколи в този мач! Нещо да кажеш по въпроса, Морски?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]