Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Мнениеот we are the champions » 07 окт 2012 21:20

Alonso_Massa написа:И това ми били фенове на Ливърпул... Щели сме за спасяване да се борим? От началото на сезон само Арсенал ни надиграха! Малко повече късмет и безпристрастни съдии и ще стигнем далеч! В отбора има потенциал и то много! Бъдете спокойни няма да се борим за оцеляване! ;) А за всички гадни хейтъри и комплексари един голям _(_! ;)

много точно казано.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 окт 2012 21:25

Е то за изпадане е нелепо да се говори.
Реално обаче като сезон според мен сме приключили като борба за нещо този сезон преди доста време.Още с назначаването на толкова неизвестно име за треньор плюс изключително странната поне за мен трансферна политика....

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 07 окт 2012 21:44

С оглед на класирането по принцип сме в борбата за оцеляване.Обаче дефакто всички знаем,че никой не си го мисли на сериозно ;) Сезонът ще продължи,ние ще напредваме в класирането,но за нещо повече нямаме сили.Затова по-рано написах,че се надявам да доиграем сезона с младоците.Да понатрупат опит и следващия или по-следващия сезон да мачкаме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 07 окт 2012 22:07

x-ekutor написа:С оглед на класирането по принцип сме в борбата за оцеляване.Обаче дефакто всички знаем,че никой не си го мисли на сериозно ;) Сезонът ще продължи,ние ще напредваме в класирането,но за нещо повече нямаме сили.Затова по-рано написах,че се надявам да доиграем сезона с младоците.Да понатрупат опит и следващия или по-следващия сезон да мачкаме.
Така може и да ме псувате, ама няма да има по следващ,големите отбори (с мн болка го пиша това) вече следят младоците ни, и не си мислете че с малко повече пари които те разполагат няма да ни ги измъкнат.Както стана с мн добри наши футболисти.Има една поговорка с дърпане пишка нерасте ,така че не се ли появи някой който е готов да дава пари за клуба нанайси.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 07 окт 2012 22:16

kileto написа:
x-ekutor написа:С оглед на класирането по принцип сме в борбата за оцеляване.Обаче дефакто всички знаем,че никой не си го мисли на сериозно ;) Сезонът ще продължи,ние ще напредваме в класирането,но за нещо повече нямаме сили.Затова по-рано написах,че се надявам да доиграем сезона с младоците.Да понатрупат опит и следващия или по-следващия сезон да мачкаме.
Така може и да ме псувате, ама няма да има по следващ,големите отбори (с мн болка го пиша това) вече следят младоците ни, и не си мислете че с малко повече пари които те разполагат няма да ни ги измъкнат.Както стана с мн добри наши футболисти.Има една поговорка с дърпане пишка нерасте ,така че не се ли появи някой който е готов да дава пари за клуба нанайси.

Е за какво да те псуваме,като в думите ти има истина.Само че и за Стиви Джи имаше постоянно оферти,но си остана в Ливърпул ;) То си е до сърце,не до пари.Ако нямат сърце,по-добре да си ходят като Торро,наемник.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 окт 2012 22:24

Добре,но има и друг момент.
Когато се правят промени в един клуб .. би трябвало да се надгражда.
Ако погледнем ситуацията в клуба по времето само на сегашните собственици..
Първо беше Ходжсън.За малкото време което беше .. при него гостуване май така и не успяхме да вземем,но като домакини се справяхме на ниво.Като цяло въпреки лошия старт си вървяхме около средата на класирането.Което беше за мен слабо представяне.
След това идва Краля.. закърпи перфектно сезона.Направи един сезон с приливи и отливи.Въпреки това взе купа и игра финал за другата.В п-вото до скандалите около Суарес бяхме 50 на 50 за зона ШЛ.
Сега идва въпроса с какво са по-добре нещата.Правим отвратителен старт.Като потенциал на този етап за мен сме по-слаб отбор или поне с почти нищо по-добро.Хайде един Алън е хубава придобивка.Като футбол играем колкото красиво.. толкова и еднотипно.Не си решихме проблемите в нападение.Продължаваме да ни трябват 10тина голови положения за да се надяваме на гол или два.Направихме тази година най-големия фейл в историята на клуба от гледна точка на трансфери...

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 07 окт 2012 22:33

styopa написа:Добре,но има и друг момент.
Когато се правят промени в един клуб .. би трябвало да се надгражда.
Ако погледнем ситуацията в клуба по времето само на сегашните собственици..
Първо беше Ходжсън.За малкото време което беше .. при него гостуване май така и не успяхме да вземем,но като домакини се справяхме на ниво.Като цяло въпреки лошия старт си вървяхме около средата на класирането.Което беше за мен слабо представяне.
След това идва Краля.. закърпи перфектно сезона.Направи един сезон с приливи и отливи.Въпреки това взе купа и игра финал за другата.В п-вото до скандалите около Суарес бяхме 50 на 50 за зона ШЛ.
Сега идва въпроса с какво са по-добре нещата.Правим отвратителен старт.Като потенциал на този етап за мен сме по-слаб отбор или поне с почти нищо по-добро.Хайде един Алън е хубава придобивка.Като футбол играем колкото красиво.. толкова и еднотипно.Не си решихме проблемите в нападение.Продължаваме да ни трябват 10тина голови положения за да се надяваме на гол или два.Направихме тази година най-големия фейл в историята на клуба от гледна точка на трансфери...

Според мен проблема е в начина на мислене на американските собственици.За тях клубът върви нагоре всеки следващ сезон,а дефакто няма нищо вярно.Така че според янките надграждане има.И ето тук е разликата в мненията на ръководството и феновете и затова едните не разбират начина на действие на другите и обратното.А за мен най-голямата трансферна грешка беше преди 2 сезона - Керъл.Не че не е добър футболист,но не струваше 40 млн.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 07 окт 2012 22:35

dsadsadasdasdasd написа:Керъл е виновен за това равенство :) :)

когато казах,че не трябва да го даваме под наем,защото е единствения ни централен нападател и дава разнообразие на атаките ни ме обявяваха за ненормалник,тъпанар и т.н.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 07 окт 2012 22:37

За Стиви нз какво да кажа или прекалено мн обича(в което не се съмнявам)или ,просто няма друго или.При Бенитес нещата почнаха да се получават. Те собствениците ни еб..а мамата.За едно се надявам вече,че след като изчистиха името на феновете от трагияда дано някой с пари Ни вземе (и да дава де).Просто футбола се превърна в бизнес и нямаш финикийски знаци за никаде не си.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 окт 2012 22:44

x-ekutor написа:Според мен проблема е в начина на мислене на американските собственици.За тях клубът върви нагоре всеки следващ сезон,а дефакто няма нищо вярно.Така че според янките надграждане има.И ето тук е разликата в мненията на ръководството и феновете и затова едните не разбират начина на действие на другите и обратното.

Ами има надграждане,но само от финансовата част.Все пак реално от към фонд работна заплата може би с около 1/3 е намален.От друга страна се подписаха стабилни договори за спонсори.
Иначе като резултати на първия отбор сигурно ще получим отговор от НЕСВ както се казва във филма Боговете сигурно са полудели... "не ми се говори за това".

x-ekutor написа:А за мен най-голямата трансферна грешка беше преди 2 сезона - Керъл.Не че не е добър футболист,но не струваше 40 млн.

Ами с трансферите нали знаеш как е...
Например Суарес струва далеч повече от това което платихме.Керъл.. малко заради цената стана най-лесното оправдание.Каквото и да стане Керъл е виновен.Иначе момчето за мен хич не е лош футболист.

Върни се в “Ливърпул”