Гонят Александър Александров от Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Гонят Александър Александров от Черно море
ТойЕ голяма звезда !!!!!
Никола Спасов категорично отрече публикациите за скандали в съблекалнята с Кривия.
- Няма такова нещо, а и няма как да стане в клуб като нашия. Алекс продължава да чувства болки в крака и затова не е пълноценен от началото на първенството - коментира Никола Спасов.
Поне така пише и да е имало може всичко да се е оправило така,че няма нужда от напрежение.Да се надяваме да покаже пак добрите си игри.
- Няма такова нещо, а и няма как да стане в клуб като нашия. Алекс продължава да чувства болки в крака и затова не е пълноценен от началото на първенството - коментира Никола Спасов.
Поне така пише и да е имало може всичко да се е оправило така,че няма нужда от напрежение.Да се надяваме да покаже пак добрите си игри.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
ЩЕ Я ВИДИМ ТАЯ РАБОТА...
За мен не е контузен...
За мен не е контузен...
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Не е контузен със сигурност. Говорил съм с човек от отбора. Половината момчета не могат да го дишат. Постоянно имало изцепки от рода на "Аз като говоря, вие ще мълчите!" и т.н.
Никой не оспорва футболните му качества, макар, че ... ама айде. Явно става въпрос за Човека - Кривия, или за Кривия човек.
Никой не оспорва футболните му качества, макар, че ... ама айде. Явно става въпрос за Човека - Кривия, или за Кривия човек.
по-принцип не пиша кой знае колко в тоя форум с цел да не разбуждам духовете както се вика, но гледам че някой вече са намерили отговора пишейки го в свойте постове относно споменатия в темата футболист,много много истина има в някой постове,дано този проблем с 2-ве годишна давност приключи и отбора тръгне нагоре отново,айде със здраве на всички
,

HASTA DE LA VICTORIA
- зеленобелия
- Контакти:
ludiq1913 написа:Ако е вярно това, което се говори за Кривия, марш в дубала тогава и после, където иска да отива като му свърши договора, тоя се помисли за голямата звезда

Луд,че той наистина е най-голямата звезда в в Черно море поне за последните 10-15 години.
-
- Контакти:
зеленобелия написа:ludiq1913 написа:Ако е вярно това, което се говори за Кривия, марш в дубала тогава и после, където иска да отива като му свърши договора, тоя се помисли за голямата звезда
![]()
![]()
Луд,че той наистина е най-голямата звезда в в Черно море поне за последните 10-15 години.
най-голямата звезда според мен беше Вили Вуциов - голям клоун беше и дъртаците под козирката му се връзваха ....

ROLLING HEAD
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
comeundone написа:зеленобелия написа:ludiq1913 написа:Ако е вярно това, което се говори за Кривия, марш в дубала тогава и после, където иска да отива като му свърши договора, тоя се помисли за голямата звезда
![]()
![]()
най-голямата звезда според мен беше Вили Вуциов - голям клоун беше и дъртаците под козирката му се връзваха ....
Абе приятел, ти футболистите ли ще коментираш или феновете. Ако е последното като искаш отвори нова тема. Само едно ще ти кажа: един фен - едно мнение, 2 фена - 2 мнения, 1000 фена - 1000 мнения.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Много ще ми е интересно ,ако Алекс(или Кривия-както Ви е удобно),след някой друг кръг отново влезе във форма и е несменяем титуляр и отново тегли отбора нагоре(както го е правил неведнъж).Тогава какво ще пишете???Много бързо забравихме какво направи той откакто е във Варна.А че си разменили реплики,ами аз лично не очаквам да стават гаджета помежду си и да си говорят сладки приказки.Искам отбора да бие.Бием Берое и тръгваме нагоре,няма скандали няма панаири-БОЙ и това е.
GO HARD OR GO HOME!
- Sagittarius
Това,че някои фенове не го харесват-няма никакво значение изобщо,защото важен е Черно Море,а Кривия е най-добрия играч на Черно Море.Като не щеш да гледаш Кривия-ами недей да ходиш на стадиона,Черно Море ще мине и без тези фенове
.И аз не харесвам някои играчи,но какво да правим а?Какво да правим като носят зелено-белия екип
.Питам бе,питам - защо тея дето псуват Кривия са голеееееми моряци,велииики фенове...а тея дето псуват зад Кольо Спасов,псуват Кольо,Мишо Лазаров,Дани Георгиев - аааа,те не са никакви моряци
.Каква е разликата между тези фенове
Ами много просто-никаква
Срещу кого се крил не знам,но знам как срещу Левски се крият 9 човека от 11,буквално се крият,а Кривия на дърти години върти най-голям километраж заедно с Юрука.Сега помислете ако Кривия го няма с какво самочувствие ще се играе срещу големите отбори,Юрука също го няма да вкарва головете,кофти а?На везната обаче стои колектива.Явно всички останали играчи са срещу Кривия,а още по-явно е,че нито ще го заобичат,нито пък може да се купи нов отбор по вкуса на Кривия,нали?Договора на Сашо изтича в края на сезона,100% той няма да си го поднови,100% ако остане ще доиграва сезона за здраве,нещо като с Ботев ще е-разходка до смяната,ако изобщо почва вече.Личното ми мнение е,че трябва да започне да се работи по търсенето на заместник на Сашо.Хич не ми говорете Жоро щял да го смени,тоя,оня,и аз харесвам Жорката,и аз съм му фен,наше момче е.....и като го сравня с Кривия - не може да му стъпи на малкия пръст.Толкоз за феновете-фантасти,дето вярват,че без Кривия ще летим нагоре с колектив,с колектива сме в канала,както в Пловдив,както в Бургас!Дълбоко в канала.Усилено да се търси заместник за Сашо,но за такъв играч трябва поне 1 млн. евро,усещате накъде бия,нали?Няма да има такава сума на масата.Дано бъде намерен отнякъде,дано успеят да изкарат нов магьосник като Сашо,който да пасне в отбора,да го поведе,защото е видно,че песента на Кривия в Черно Море е изпята вече...

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...