Мен ми е най-смешно в тази декларация, където пише, че за малките отбори парите от правата са жизненоважни а за Лудогорец не!!!
Ало ама вие за голям отбор ли се имате?
Нима Лудогорец не е отбора чиито стадион е с най-малък капацитет, освен този в Гоце Делчев! Нима изобщо нещо с капацитет от 6000 човека може да се нарече стадион, камо ли арена!!! За мен си е футболно игрище с трибунки или бъркам в нещо!
Нима Лудогорец не е отбора с най-малко мачове в А група в момента освен дебютанта Пирин ГД!!!
Нима Разград не е вторият най-малък град на отбор в А група и само по-малък е Гоце Делчев!!!
Ми от къде тогава това самочувствие а? Заради една титла и купа ли? Ми те и Спартак Пловдив и вече не съществуващите АС-23 и Спортклуб София са ставали шампиони на България и кво от това! Единият крета във В групата, другите са били закрити от комунистите преди близо 70 години! Ми и Септември е печелил купата на България ама сега е във В група нали така, даже и Спартак София, който от 10на години вече не съществува!
1 титла или купа, не правят един отбор голям, а години традиции и поколенията феновете на този клуб! Това прави един клуб велик и голям такъв!!!
В А група има 16 отбора в момента:
Левски и ЦСКА - 65 сезона
Славия - 64 сезона
Локомотив София - 62 сезона
Ботев Пловдив - 58 сезона
Локомотив Пловдив - 52 сезона
Черно Море - 49 сезона
Берое - 45 сезона
Миньор - 38 сезона
Ботев Враца - 28 сезона
Етър - 25 сезона
Литекс - 18 сезона
Монтана - 7 сезона
Черноморец Бургас - 6 сезона (а ако се сложат и сезоните на старият Черноморец, стават общо - 35 сезона)
Лудогорец - 2 сезона
Пирин Гоце Делчев - 1 сезон
И сега искам да попитам тези от Разград дето говорят за малки и големи отбори, ако отбори като Ботев Враца, Миньор или Етър са малки отбори, вие сте миниатюрни такива!!! И може да се видите само с микроскоп!!! Това което тези уж малки за вас отбори са дали на Българският футбол, вие за 50 години няма как да дадете!!!
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 07 окт 2012 20:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Кво реват тез ве, ние излъчихме и предния мач от Герена.... тогава никой нищо не каза - да си мълчат и сега!!!
Kашчей написа:tsonpen написа:terata написа: Ей ги селяните оня ден пак - две дузпи и червен картон за Миньор, абе Литекс номер 2, ама кат им го каже некой и се обиждат на селска чест. малоумници
Е, точно това е малоумието на стадото. Правилно си използвал "малоумници", но е за такива като теб. Елементарно е първо да изгледаш видеото, което е и на сайта на Лудогорец и във всички спортни сайтове. Не две, а поне 3 трябваше да бъдат дузпите, но съдията не посмя да даде дузпи, освен там, където имаше игра с ръка в наказателното поле. Бях на мача, и двете положения станаха пред очите ми, дори съм ги записал и на любителско видео, има линк в раздела на Лудогорец.
Какво е наказанието за полеви играч, който изчисти с ръка топката от голлинията? Моля за отговор!
Дузпа и червен картон!
И така си беше, съдията въобще нямаше избор. Макар, че съм виждал Пастата да не "вижда" същото нарушение в друг мач на Лудогорец

[center]
[/center]

Предателството е генетично заложено на всички левскари - те си го знаят и не им пука . Те могат и да доносничат , но не и да обичат. Типични черти на вожда им, а те си го обичат и тачат.
Avanti_Ragazzi написа:Мен ми е най-смешно в тази декларация, където пише, че за малките отбори парите от правата са жизненоважни а за Лудогорец не!!!
Нима Лудогорец не е отбора чиито стадион е с най-малък капацитет, освен този в Гоце Делчев! Нима изобщо нещо с капацитет от 6000 човека може да се нарече стадион, камо ли арена!!! За мен си е футболно игрище с трибунки или бъркам в нещо!
Нима Лудогорец не е отбора с най-малко мачове в А група в момента освен дебютанта Пирин ГД!!!
Нима Разград не е вторият най-малък град на отбор в А група и само по-малък е Гоце Делчев!!!
Ми от къде тогава това самочувствие а? Заради една титла и купа ли? Ми те и Спартак Пловдив и вече не съществуващите АС-23 и Спортклуб София са ставали шампиони на България и кво от това! Единият крета във В групата, другите са били закрити от комунистите преди близо 70 години! Ми и Септември е печелил купата на България ама сега е във В група нали така, даже и Спартак София, който от 10на години вече не съществува!
1 титла или купа, не правят един отбор голям, а години традиции и поколенията феновете на този клуб! Това прави един клуб велик и голям такъв!!!
В А група има 16 отбора в момента:
Левски и ЦСКА - 65 сезона
Славия - 64 сезона
Локомотив София - 62 сезона
Ботев Пловдив - 58 сезона
Локомотив Пловдив - 52 сезона
Черно Море - 49 сезона
Берое - 45 сезона
Миньор - 38 сезона
Ботев Враца - 28 сезона
Етър - 25 сезона
Литекс - 18 сезона
Монтана - 7 сезона
Черноморец Бургас - 6 сезона (а ако се сложат и сезоните на старият Черноморец, стават общо - 35 сезона)
Лудогорец - 2 сезона
Пирин Гоце Делчев - 1 сезон
И сега искам да попитам тези от Разград дето говорят за малки и големи отбори, ако отбори като Ботев Враца, Миньор или Етър са малки отбори, вие сте миниатюрни такива!!! И може да се видите само с микроскоп!!! Това което тези уж малки за вас отбори са дали на Българският футбол, вие за 50 години няма как да дадете!!!
Ти въобще не схващаш какво се има в предвид с това изречение.Да ти поясня - Лудогорец се издържа от богат собственик и ТВ правата не са от значение за финансовото му състояние.Докато по - слабите отбори, в които има криза разчитат на тези пари.Никой не оспорва факта кой колко е дал за футболната ни история.Чети внимателно преди да се опитваш да разсъждаваш!И разбирай скрития замисъл, не всичко буквално като първолак!
Последна промяна от kokorz на 07 окт 2012 20:51, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
batbozho написа:allez_les_blues написа:не съм съгласен че Лудогорец са Литекс 2. Литекс е най-уродливото явление в българския футбол- този отбор роди корупцията в българското първенство, още с влизането си в А-група през 1997 година, и от тогава останалите също възприеха "модела" на микренското мутроджудже.Домусчиев изгради бази, още в първата им година развиват детско-юношески футбол.
Литекс даде за последните 15 год. повече от Левски и ЦСКа взети заедно и като материална база и като футболисти.Корупцията е измислена още в комунистическо време точно от Левски и ЦСКа далеч преди да се появи явлението Литекс на хоризонта.
И в момента Литекс играят много по-приятен и интересен футбол и от Левски,да не говорим за червеното недуразумение.
ами именно-натрапват некадърниците си в националния отбор, за това сме на дъното! Когато Левски и Цска даваха, играехме на световни и европейски първенства.Когато цървулите от Ловеч почнаха да "дават"....виждаш до къде стигнахме![]()
![]()
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
astra написа:Предателството е генетично заложено на всички левскари - те си го знаят и не им пука . Те могат и да доносничат , но не и да обичат. Типични черти на вожда им, а те си го обичат и тачат.
Ае , ти в час ли си бе ? Нещо за Левски -ливърпул или пък нещо за либийските бунтовници да кажеш ?
За панчарево-ловеч изобщо няма да те питам , шот там изобщо няма смисъл .
Елате и си приберете тара , само тва мога да ти кажа .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Avanti_Ragazzi написа:Мен ми е най-смешно в тази декларация, където пише, че за малките отбори парите от правата са жизненоважни а за Лудогорец не!!!
Като амбиции - голям. Като качество на игра - голям. Като актуални победи - голям. Като актуални отличия - голям. Като актуален водач в класирането на елитната А група - голям. Като състояние на база и стадион - голям! Като финансиране - голям за българските стандарти.
Като население на града, където се намира - малък. Спокойно - по нещо е малък!
Avanti_Ragazzi написа:Нима Лудогорец не е отбора чиито стадион е с най-малък капацитет, освен този в Гоце Делчев! Нима изобщо нещо с капацитет от 6000 човека може да се нарече стадион, камо ли арена!!! За мен си е футболно игрище с трибунки или бъркам в нещо!
Точно така, но няма мач в който поне половината от стадиона да не е заъплнена, а често се пълни и на 100%, което е около 20% от населението на Разград

Avanti_Ragazzi написа:Нима Лудогорец не е отбора с най-малко мачове в А група в момента освен дебютанта Пирин ГД!!!
Нима това има някакво значение?
Има само за рекордите, които записва Лудогорец

Avanti_Ragazzi написа:И сега искам да попитам тези от Разград дето говорят за малки и големи отбори, ако отбори като Ботев Враца, Миньор или Етър са малки отбори, вие сте миниатюрни такива!!! И може да се видите само с микроскоп!!!
Хубаво е, че имаш микроскоп, иначе нямаше как да пишеш за Лудогорец

Абе, гледам, че ние - феновете на Лудогорец не одобряваме тона в тази декларация или поне не сме съвсем съгласни с нея. В същото време някои фенове на ФК Левски направо си цитират неща от изявлението на адвоката на Майкъл Чорни. А сега, де!
[center]
[/center]

Някой знае ли защо точно Ловеч ? ...ами там са изцяло "червени" , дори града се слави като един от главните центрове , където бившата БКП си провеждат съвещанията , впоследствие и тройната коалиция . В тази връзка не се учудвайте на любовните отношения между отборите от панчарево и ловеч , които предначертаха пътя на бг-футбола към дъното .
ПП Как ше дадат Миланов на Левски ? ...вие луди ли сте ? ...нищо че Левски са давали 400 000 евра и 70 % от бъдеща продажба .
Да , ама ако панчаревци нямаха толкова проблеии , щаха да им харижат за без пари 4-5 играча , а онзи дето строи къщички за пиленца щеше да смени ловешката бърлога с панчаревската .
ПП Как ше дадат Миланов на Левски ? ...вие луди ли сте ? ...нищо че Левски са давали 400 000 евра и 70 % от бъдеща продажба .
Да , ама ако панчаревци нямаха толкова проблеии , щаха да им харижат за без пари 4-5 играча , а онзи дето строи къщички за пиленца щеше да смени ловешката бърлога с панчаревската .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Напълни ми душата статията, все едно аз съм я писъл, кеф!