Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo
а левски знаят ли че се е излъчвал мача? има си схема през ай фони където се даваха и първите 60 минути на мача ботев пд-берое,трябва нещо да се направи с тия мачове да се дават и клубовете да взимат някои лев защото тези пари са жизнено важни особенно за малките отбори !
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
allez_les_blues написа:не съм съгласен че Лудогорец са Литекс 2. Литекс е най-уродливото явление в българския футбол- този отбор роди корупцията в българското първенство, още с влизането си в А-група през 1997 година, и от тогава останалите също възприеха "модела" на микренското мутроджудже.Домусчиев изгради бази, още в първата им година развиват детско-юношески футбол.
Доближаваш се брат

ПП : Това изчадие ,проекта -"литекс" , уби всякакъв морал в спорта , а ония им се надупваха , където и когато можеха .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
terata написа:[
Ей ги селяните оня ден пак - две дузпи и червен картон за Миньор, абе Литекс номер 2, ама кат им го каже некой и се обиждат на селска чест. малоумници
Дузпите си ги имаше както и картона, за кво говорим !. Засади нямаше за головете срещу Локо и Литекс, червени картони имаше и за Черно море и за Берое. Не се ли уморихте, на бялото да викате черно, незнам, с това надъхване на тема "село" и "еднодневка" само изглеждате не на място
Не мислех да пиша, но като се изнасят очевадни лъжи, няма как да се реагира и то при положение че съм гледал всички мачове наживо и на видео този сезон , уважавайте хорското мнение, за да уважават и вашето !!.
Точно и затова реагира...ръководството с тези деларации, само чуйте заглавието "Скандален съдия ....еди какво си в Пловдив, какъв съдия бе, какви 5 лева, биеш с 5:2, с редовен гол (както се оказва).., някакви извинения, нещо....Първия мач с Черно море, също ни проглушиха ушите...........Ние като играхме с човек по-малко с ЦСКА какво да кажем !!! Мисля че тогава имаше картон за Деко, като има картон какво да направим...
terata написа:zlobul написа:Тера,
преиначаваш нещата за пореден път . Не съм длъжен като фен на Левски да защитавам доносника в качеството му на президент на отбора , също така не съм длъжен да спестявам или по точно да отричам истината . А този който предаде Левски в няколко дербита с ония, НЕ СЪМ АЗ , а същия тоя "бай Ганьо"
ПП Знаеш ли колко бързо мога да ти направя една хронологийка на предателставата на тоя красноармеец ? ...май си забравил едно мачле в смолян , а в интервютата след мача Войн Войнов сподели доста интересни факти около мача . Аре само не ми поставяй под съмнение фенската принадлежност , ок ?
Къде бе брат, съм поставил под съмнение фенската ти принадлежност??? Бъркаш ме с Лавината майКакто и да е... батков такъв онакъв ясно, само че... той в момента е президент на моя любим отбор - добър или лош, в случая няма значение. Той какъв е, не е работа на циганите от разград, още по-малко с такава селска декларация. А всъщност, кво е излъгал батков за мангалите от разград? май нищо, а те се жегнаха. Ей ги селяните оня ден пак - две дузпи и червен картон за Миньор, абе Литекс номер 2, ама кат им го каже некой и се обиждат на селска чест. малоумници
Коя от двете дузпи казваш, не е реална, или може би червения картон? А това да наричаш хората от Разград, мангали, цигани, селяни и т.н., те прави по-голям мъж ли? Интелектуалния капацитет не е функция на населеното място. Ако не ме разбираш, мога да ти го обясня с думи прости.
Иначе подкрепям терата . У делиорманско не знаят химна на България . Изпръкнаха от нищото , по ред политически причини , но не и чисто спортни . За капак станаха и шампиони , защото така ТРЯБВАШЕ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
allez_les_blues написа:не съм съгласен че Лудогорец са Литекс 2. Литекс е най-уродливото явление в българския футбол- този отбор роди корупцията в българското първенство, още с влизането си в А-група през 1997 година, и от тогава останалите също възприеха "модела" на микренското мутроджудже.Домусчиев изгради бази, още в първата им година развиват детско-юношески футбол.
Литекс даде за последните 15 год. повече от Левски и ЦСКа взети заедно и като материална база и като футболисти.Корупцията е измислена още в комунистическо време точно от Левски и ЦСКа далеч преди да се появи явлението Литекс на хоризонта.
И в момента Литекс играят много по-приятен и интересен футбол и от Левски,да не говорим за червеното недуразумение.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Селски манталитет и мислене на отборчето от Разград.
terata написа: Ей ги селяните оня ден пак - две дузпи и червен картон за Миньор, абе Литекс номер 2, ама кат им го каже некой и се обиждат на селска чест. малоумници
Е, точно това е малоумието на стадото. Правилно си използвал "малоумници", но е за такива като теб. Елементарно е първо да изгледаш видеото, което е и на сайта на Лудогорец и във всички спортни сайтове. Не две, а поне 3 трябваше да бъдат дузпите, но съдията не посмя да даде дузпи, освен там, където имаше игра с ръка в наказателното поле. Бях на мача, и двете положения станаха пред очите ми, дори съм ги записал и на любителско видео, има линк в раздела на Лудогорец.
Какво е наказанието за полеви играч, който изчисти с ръка топката от голлинията? Моля за отговор!
[center]
[/center]

tsonpen написа:terata написа: Ей ги селяните оня ден пак - две дузпи и червен картон за Миньор, абе Литекс номер 2, ама кат им го каже некой и се обиждат на селска чест. малоумници
Е, точно това е малоумието на стадото. Правилно си използвал "малоумници", но е за такива като теб. Елементарно е първо да изгледаш видеото, което е и на сайта на Лудогорец и във всички спортни сайтове. Не две, а поне 3 трябваше да бъдат дузпите, но съдията не посмя да даде дузпи, освен там, където имаше игра с ръка в наказателното поле. Бях на мача, и двете положения станаха пред очите ми, дори съм ги записал и на любителско видео, има линк в раздела на Лудогорец.
Какво е наказанието за полеви играч, който изчисти с ръка топката от голлинията? Моля за отговор!
Дузпа и червен картон!
-
- Контакти:
zlobul написа:Иначе подкрепям терата . У делиорманско не знаят химна на България . Изпръкнаха от нищото , по ред политически причини , но не и чисто спортни . За капак станаха и шампиони , защото така ТРЯБВАШЕ .
абе миналия сезон, те бяха по-малкото зло, щеше да е трагедия за футбола, ако шампиони бяха станали ония с допинга, черното тото, кражбите на футболисти от други отбори, далавери под масата и т.н.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]