Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Мнениеот sandi74 » 07 окт 2012 19:05

Joni_ написа:Момчета, истината е, че Ливърпул се превърна в типичен средняк и колкото и да ни е неприятно трябва да се примирим с това.
Слаби ръководители, слаб треньор и посредствени играчи, няма как да очакваме нещо и ако някой си мисли нещо различно жестоко се заблуждава.

Разгеле,започвате да се усещате. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:И много ама наистина много слаб отбор. :) :) :)

8Steve8
Контакти:

Мнениеот 8Steve8 » 07 окт 2012 19:09

KingKenny написа:
blue avalanche написа:Много шум за нищо.Отново...
ПП.Предвид резултатите на Ливърпул на Анфийлд,Стоук сигурно съжаляват,че не си тръгнаха с 3-те точки...

гледа ли мача бе малоуник, тъп, смотан ? Ти си просто нечовешки тъп...

П.С. Централен нападател от класа ни трябва и отбора ще заприлича на нещо. 40-50 млн. и го имаме(Фалкао), но дори и на 25-30 пак ще имаме страхотен нападател(Йоренте,Хунтелар,Папис Сисе, Демба Ба). :) Въпрос на време е. :)

Стига сте го обиждали човека, той е нереално прав. Какво става? Какво да харесваме в играта, кого да харесваме? Даже Джерард вече нищо не играе. Само Суарес ни остана, ама и той ще си замине лятото, Джерард ще е на 33 и в последната си година от договора и дано след нея се пенсионира. Не си заслужава човека да се мъчи с такива олигофрени около себе си, той на практика не играе, а се мъчи.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 окт 2012 19:09

санди заминавай си гледай Берое как отнасят по 5 6 гола место да коментираш отбори които са се доказали !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 окт 2012 19:12

we are the champions написа:санди заминавай си гледай Берое как отнасят по 5 6 гола место да коментираш отбори които са се доказали !

Доказал се отбор. :o Ех мечти и сънища добре,че сте безплатни. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Напред дайрета. :) :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 07 окт 2012 19:18

sandi74 написа:
we are the champions написа:санди заминавай си гледай Берое как отнасят по 5 6 гола место да коментираш отбори които са се доказали !

Доказал се отбор. :o Ех мечти и сънища добре,че сте безплатни. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Напред дайрета. :) :)

Надявам се 74 да е броят на мъжете, с които си спал през живота си. Защото ако е годината, в която си роден, много жалко за безмозъчната ти кратуна ...

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 07 окт 2012 19:18

Айде стига ясно е че ще е зле но никой не ви държи на сила нито някой ви е вързал и ви казва вие трябва да подкрепяте Ливърпул спрете с простотиите и ако сте фенове продължавайте да подкрепяте този велик отбор не искам някакви си момковци които дори не знаят какво е да си фен и какво е да подкрепяш този отбор да ви объркват мислите в главата. ПРОСТО Я ВДИГНЕТЕ НАГОРЕ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПОДКРЕПЯТЕ. Все някога ще изгрее слънцето и на нашата улица и тогава тези олугофренчета ще започнат да пеят друга песен. Не ме интересува как ще играе отбора какво ще прави ръководството и кой ще им е треньор аз винаги ще подкрепям този отбор за това което изпитвам към него и то е любов това е!!!

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 07 окт 2012 19:25

dsadsadasdasdasd написа:Айде стига ясно е че ще е зле но никой не ви държи на сила нито някой ви е вързал и ви казва вие трябва да подкрепяте Ливърпул спрете с простотиите и ако сте фенове продължавайте да подкрепяте този велик отбор не искам някакви си момковци които дори не знаят какво е да си фен и какво е да подкрепяш този отбор да ви объркват мислите в главата. ПРОСТО Я ВДИГНЕТЕ НАГОРЕ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПОДКРЕПЯТЕ. Все някога ще изгрее слънцето и на нашата улица и тогава тези олугофренчета ще започнат да пеят друга песен. Не ме интересува как ще играе отбора какво ще прави ръководството и кой ще им е треньор аз винаги ще подкрепям този отбор за това което изпитвам към него и то е любов това е!!!

Това мнение казва всичко!YNWA!Като не ви харесва - айде на битака да чоплите семки.Вярно всеки има право да каже мнение,но някои прекаляват.Една лоша поредица и почнахте да сипвате.Аз обичам Ливърпул,защото един сезон може да не влезе в десятката,а следващия сезон ще е Европейски шампион!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 окт 2012 19:26

8Steve8 написа:без да съм гледал мача ще кажа следното: Ливърпул от мач на мач изглежда все по-средняшки отбор, отбор, който ще се бори за оцеляване и който ще изгуби Суарес следващото лято. Няма бъдеще в този отбор, щом вече от 4-5 опита не можем да спечелим у дома...как ни разбиха отбора за 4 години. Кога Ливърпул се е мъчил да вземе една победа и да не може да я вземе след 4 опита у ДОМА?!? Ужас, скоро ще изпаднем, просто всяко решение, което вземе ФК Ливърпул води само и единствено до провали...

ти чак сега ли го разбра,че сме средняци? такива станахме,след напускането на Бенитес...после само назад и да видим докъде ще стигнем.не смея и да си го помисля даже и ме е срам да го кажа-дано не сме в борбата за ИЗПАДАНЕ...но въпреки това-YNWA!!! Безброй пъти съм го казвал-трябват ни нови собственици...какво да направи роджърс със 25млн.паунда през лятото? това е смехотворно...искам шейхове или някой руснак-със янки няма да стане.
Последна промяна от john barnes на 07 окт 2012 19:31, променено общо 1 път.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 окт 2012 19:29

john barnes написа:
8Steve8 написа:без да съм гледал мача ще кажа следното: Ливърпул от мач на мач изглежда все по-средняшки отбор, отбор, който ще се бори за оцеляване и който ще изгуби Суарес следващото лято. Няма бъдеще в този отбор, щом вече от 4-5 опита не можем да спечелим у дома...как ни разбиха отбора за 4 години. Кога Ливърпул се е мъчил да вземе една победа и да не може да я вземе след 4 опита у ДОМА?!? Ужас, скоро ще изпаднем, просто всяко решение, което вземе ФК Ливърпул води само и единствено до провали...

ти чак сега ли го разбра,че сме средняци? такива станахме,след напускането на Бенитес...после само назад и да видим докъде ще стигнем.не смея и да си го помисля даже и ме е срам да го кажа-дано не сме в борбата за ИЗПАДАНЕ...

Недей да се срамуваш,натам вървят нещата. :) :) :)

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 07 окт 2012 19:31

ЕИ МАРУЛЬО недей знай много жалкар

Върни се в “Ливърпул”