8Steve8 написа:без да съм гледал мача ще кажа следното: Ливърпул от мач на мач изглежда все по-средняшки отбор, отбор, който ще се бори за оцеляване и който ще изгуби Суарес следващото лято. Няма бъдеще в този отбор, щом вече от 4-5 опита не можем да спечелим у дома...как ни разбиха отбора за 4 години. Кога Ливърпул се е мъчил да вземе една победа и да не може да я вземе след 4 опита у ДОМА?!? Ужас, скоро ще изпаднем, просто всяко решение, което вземе ФК Ливърпул води само и единствено до провали...
ти чак сега ли го разбра,че сме средняци? такива станахме,след напускането на Бенитес...после само назад и да видим докъде ще стигнем.не смея и да си го помисля даже и ме е срам да го кажа-дано не сме в борбата за ИЗПАДАНЕ...но въпреки това-YNWA!!! Безброй пъти съм го казвал-трябват ни нови собственици...какво да направи роджърс със 25млн.паунда през лятото? това е смехотворно...искам шейхове или някой руснак-със янки няма да стане.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.