Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот percival » 07 окт 2012 18:22

Kашчей написа:Пак така, само че Левски наруши споразумението между отборите от А група.. или това е незначително?

Ботевъ излъчиха мача си с МОНТАНА още в четвъртият кръг ! Със сигурност не съм бил само аз който съм го гледал ,но си траят !
Друг е въпроса,как и по какъв начин от бфс дали изобщо могат да глобят когото и да е заради интернет излъчвания.
Последна промяна от percival на 07 окт 2012 18:23, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 07 окт 2012 18:23

snakebite написа:
OOP написа:[

Да кажем, че съм бил там служебно. А ти какъв фен си като не ходиш на мачове на любимия си отбор? Или си си останал вкъщи да гледаш Левски и сега се правиш на див Лудогорец. Айде стига, че ще ви се смеят хората.......

Достатъчно съм далеч че да идвам да гледам точно Миньор......Колко сини фенове от Търново например гледат мач с Калиакра на Герена ???

За това говорех и по-рано вие не идвате да гледате лудогорец, а отборите от А група да видите на живо. И ти сам си го казваш. Айде остани със здраве.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 07 окт 2012 18:23

paceto написа:Лудогорец вече прекаляват с тези декларации и имам чувството, че искат постоянно да са в центъра на вниманието.
Това някакъв жалък опит за ПР кампания ли е, ама някак си започва да се набива на очи именно това.

Това да го оставим настрана, но много лошо впечатление ми направи самото обръщение в декларацията към Тодор Батков.
Да всички го знаят с този така наречен прякор, но клуб като Лудогорец, който се бори за нещо т.е. да стане голям отбор не може да си позволява такова поведение и да нарича президент на друг клуб Бай Ганьо и то в официална декларация.Ако съм на мястото на Батков сега ще ги осъдя, за да си вземат поука от това нещо.

Напълно съм съгласен ! Много точно казано, дано Бай им Ганя ги вкара в съда.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 окт 2012 18:25

blue magic написа: Но те нападат президента на ЛЕВСКИ защо е позволил излъчване на мача!!! Ето това е разковничето. В сянката на телевизионното затъмнение хората да не видят задкулисните прийоми на един мутроподобен футболен президент. Срещу това се гневят делиорманските бейове.
Истината обаче рано или късно ще лъсне.

Нападат го за това че е нарушил споразумението си .., което ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Локо Пловдив и всички останали са приели и го спазват ! Явно за Батков мъжка приказка и (предполагам) писмено споразумение, нищо не значат !
А че от двете страни са изказани маса простотии, трябва да се съгласите, а не да се правите на ощипани моми !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 18:25

OOP написа:
Kашчей написа:
OOP написа:На мача с Миньор например в 85 мин. около 700 - 800 фена напуснаха стадиона, а около 200 - 300 се насочиха към входовете изгледаха още една атака и изчезнаха да гледат Левски - Литекс пич на сайта на Левски............Знаеш, че е така за това не спори. Подкрепяйте си изкуствено създадения отбор с 50 фена дето викат, а останалите 4000 чоплят семки, псуват и всичко друго, но не и да подкрепят. Защото не идват да гледат Лудогорец. Просто искат да видят отборите от А група на живо...........

Левски да не е изникнал след гергьовския дъжд през 1914-а?

Мисля, че разбра какво исках да кажа, но специално за теб ще поясня - Колко футболисти от Разград играят в момента в Лудогорец ?

Въпросът ти е страшно глупав, но ти няма как да го разбереш!

Какво общо има бройката футболисти от Разград в случая? В Челси имаше период, когато нямаше англичани, камо ли от Лондон, и то от квартал Челси.При вас, като сте толкова яки, колко футболисти са юноши на Левски?Не ми говори за Гаджев, защото той не стана играч, търсен от Левски, докато е бил юноша на отбора.Същото е и с Йовов.Давай нататък!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 окт 2012 18:28

OOP написа:[
За това говорех и по-рано вие не идвате да гледате лудогорец, а отборите от А група да видите на живо. И ти сам си го казваш. Айде остани със здраве.......

Знаеш много добре за какво говоря, но се правиш на остроумен. Да за 10 лева билет, и за немалко пътни няма да бия път до Разград, какво толкова, има по -важни неща от футбола, а и имам семейство. Това не ми пречи когато трябва да съм на "Арената".
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 18:32

djambaza написа:
paceto написа:Лудогорец вече прекаляват с тези декларации и имам чувството, че искат постоянно да са в центъра на вниманието.
Това някакъв жалък опит за ПР кампания ли е, ама някак си започва да се набива на очи именно това.

Това да го оставим настрана, но много лошо впечатление ми направи самото обръщение в декларацията към Тодор Батков.
Да всички го знаят с този така наречем прякор, но клуб като Лудогорец, който се бори за нещо т.е. да стане голям отбор не може да си позволява такова поведение и да нарича президент на друг клуб Бай Ганьо и то в официална декларация.Ако съм на мястото на Батков сега ще ги осъдя, за да си вземат поука от това нещо.

Марк Райли съди ли Батков за "тиз бритиш хомосекшуъл"?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 18:32

snakebite написа:
blue magic написа: Но те нападат президента на ЛЕВСКИ защо е позволил излъчване на мача!!! Ето това е разковничето. В сянката на телевизионното затъмнение хората да не видят задкулисните прийоми на един мутроподобен футболен президент. Срещу това се гневят делиорманските бейове.
Истината обаче рано или късно ще лъсне.

Нападат го за това че е нарушил споразумението си .., което ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Локо Пловдив и всички останали са приели и го спазват ! Явно за Батков мъжка приказка и (предполагам) писмено споразумение, нищо не значат !
А че от двете страни са изказани маса простотии, трябва да се съгласите, а не да се правите на ощипани моми !!

1.Откъде знаеш дали има споразумение и какво гласи?
2.А вие що се правите на "ощипани моми"?
Впрочем не са ли тези,дето скимтят "ощипаните"?А,именно,ФК Делиорман?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 18:33

Kашчей написа:
djambaza написа:

Да всички го знаят с този така наречем прякор, но клуб като Лудогорец, който се бори за нещо т.е. да стане голям отбор не може да си позволява такова поведение и да нарича президент на друг клуб Бай Ганьо и то в официална декларация.Ако съм на мястото на Батков сега ще ги осъдя, за да си вземат поука от това нещо.

Марк Райли съди ли Батков за "тиз бритиш хомосекшуъл"?

Ми да го е съдил,бре!Някой да не му е запушил устата?Горната...

KellyB

Мнениеот KellyB » 07 окт 2012 18:34

Kашчей написа:Какво общо има бройката футболисти от Разград в случая? В Челси имаше период, когато нямаше англичани, камо ли от Лондон, и то от квартал Челси.При вас, като сте толкова яки, колко футболисти са юноши на Левски?Не ми говори за Гаджев, защото той не стана играч, търсен от Левски, докато е бил юноша на отбора.Същото е и с Йовов.Давай нататък!

Я повтори за Йовов, че нещо не разбрах! Ти въобще знаеш ли кога Йовов заигра в Левски или само можеш да пишеш глупости?

Върни се в “Архив”