GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Няма ли да почнете в гонг да обръщате внимание на голф?

Мнениеот ehh » 01 окт 2012 23:05

Nikona написа:Вчера имаше невероятен турнир Ryder Cup 2012 който в сравнение с тия смешници БГ футболисти беше невероятно шоу, но в гонг няма и ред за този спорт. Победата на Европа над US беше след супер драма в 3тия ден и сигурно ще остане в историята като един от най-драматичните.

Да, бе, какво стана в крайна сметка? Онзи ден гледах резултата беше нещо от сорта 9-4 за САЩ, а днес по ББС гледам оклюмалата физиономия на Дейвис Лав III и резултата 14,5 на 13,5 за европейците. А в тази битка участвал ли е гаджето на Вожняцки?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Gorkzillah
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Gorkzillah » 03 окт 2012 17:35

Добре бе ГОНГ, защо не можете да правите елементарни неща като това след всяко предавне да го качвате в сайта за да може хората които са изтървали излъчването на живо да го изслушат на запис. Това е елементарно нещо и мисля че предложението ми е логично.

Да не говорим за това ами вие сякаш нарочно го правите, вместо предавнето с дискусията от 01-10-2012 вие ми качвате това от 02-10-2012г. Наистина не разбирам защо правите това. Дори ако ги качите е с 2-3 дена закъснение... толковал и няма време екипа начело с ВЕЛИКИЯ Ники Александров?!

http://gong.bg/last.php?audio&category_id=4&page=1 - Спортно Шоу Гонг, 28 септември 2012 и след това Спортно Шоу Гонг, 2 октомври 2012.
Don't Underestimate The Power Of Overwhelming Stupidity In Overwhelming Numbers!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 03 окт 2012 17:44

Gorkzillah написа:Добре бе ГОНГ, защо не можете да правите елементарни неща като това след всяко предавне да го качвате в сайта за да може хората които са изтървали излъчването на живо да го изслушат на запис. Това е елементарно нещо и мисля че предложението ми е логично.

Да не говорим за това ами вие сякаш нарочно го правите, вместо предавнето с дискусията от 01-10-2012 вие ми качвате това от 02-10-2012г. Наистина не разбирам защо правите това. Дори ако ги качите е с 2-3 дена закъснение... толковал и няма време екипа начело с ВЕЛИКИЯ Ники Александров?!

http://gong.bg/last.php?audio&category_id=4&page=1 - Спортно Шоу Гонг, 28 септември 2012 и след това Спортно Шоу Гонг, 2 октомври 2012.

В понеделник пострадахме от токов удар, няма как да качим предаването от този ден. Извиняваме се, но това е технически проблем, който не зависи от нас. :(
Модераторите не са ви враг!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 04 окт 2012 01:15

Малко съм объркан, но едва ли съм само аз. Билетите на Бербатов щяхте да плащате за 1100 евро ли бяха, а 5 минути отделихте на 1 принтер. Футбола и спорта са смешни, а журналистите ни тичат пък с тях, за да не изостанат.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Гонг ПОКРИВА Перуката за разпит в ГДБОП

Мнениеот bono » 04 окт 2012 17:41

Президентът на БФС Борислав Михайлов вече е бил разпитван за “черното тото” в България. Това призна шефът на ГДБОП комисар Станимир Флоров, който днес изслуша и Христо Стоичков. Както е известно, от няколко месеца Камата публично напада футболния ни съюз, намеси и националния отбор в съмнителни двубои.

Поради тази причина Борислав Михайлов е дал показания, но тайно, като разпитът е останал скрит за широката общественост. “Много хора са викани, но няма да кажа повече имена. Има разследвания, ще бъдат разпитвани не само хора от клубовете”, заяви комисар Флоров.

Чудя са защо това нещо в ГОНГ-а не беше споделено от Ивайло Йовчев, който така мънчаше и ахкаше, че нищо не се разбра от репортажа му, но тази важна информация НЕ Я сподели?! Случайно или ГОНГ нещо се слага на Перуката?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2012 17:58

Добре де, преди да изпраскате нещо, поне малко проверете за какво иде реч.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=301991

The word twat has various functions. It is a vulgar synonym for the human vulva, but is more widely used as a derogatory epithet, especially in British English.

As a derogatory insult, a pejorative meaning a fool, a stronger alternative to the word twit - 'He can be a complete twat' (often used in the UK)

Как например ще преведете bellend?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 окт 2012 12:11

rhaegar написа:Добре де, преди да изпраскате нещо, поне малко проверете за какво иде реч.

The word twat has various functions. It is a vulgar synonym for the human vulva, but is more widely used as a derogatory epithet, especially in British English.

As a derogatory insult, a pejorative meaning a fool, a stronger alternative to the word twit - 'He can be a complete twat' (often used in the UK)

В такъв случай ти как би го превел, още повече, че си пуснал какво означава? :lol:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 06 окт 2012 21:55

не мога да разбера какво целите с подобни новини :
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=302249
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2012 16:46

stenly написа:
rhaegar написа:Добре де, преди да изпраскате нещо, поне малко проверете за какво иде реч.

В такъв случай ти как би го превел, още повече, че си пуснал какво означава? :lol:

По-скоро като "банда тъпаци", но разбирам, че другото е по-скандално, съответно-привличащо внимание.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 07 окт 2012 20:42

Отново своеволни редакторски заглавия на статии, вече стават комични. Ясно е, че има редактори фенове на Ливърпул и след заглавието от дербито ливърпул - манчестър от типа 'съдия подари победата на юнайтед', днес четем, как 'уеб също се намеси'. Абе, мозъци, вие ли сте последна инстанция да пишете кое правилно се е отсъдило и кое не? Треньорът на Нюкасъл след мача казва, че е гледал повторения и гол няма. Шок и ужас! :lol: :lol: Но редакторите на гонг.бг са на друго мнение и тяхното е важно!

СТАВАТЕ ЗА СМЯХ!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”