Уважаеми приятели на футбола, вече месеци наред българските клубове отстояват твърдо позицията си, че футболното ни първенство има своята цена и тя трябва да бъде платена!
Ще отрече ли някой,че ние плащаме най-много?На когото трябва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Нали рИвахте мачовете да се давали,за да нямало "скрито-покрито"?
Сега,когато Левски пуснаха мача-пак рИветИ...
Последно-да ги дават ли(кой както може) или да не ги дават?
stn написа:Те, ако не бяха парите, с които се подържа "Левски" в последните 22 години надали щяха да имат повече от 1000 човека на стадионаAvanti_Ragazzi написа:Аз съм последният човек на света който ще защитава Батков, защото той е прокоба за Левски вече 10 години!!! Има много истини написани там, но пък това не е работа на тези дето са го писали изобщо!
Но да се сравняват един селски тим като Лудогорец за който на абсолютно никой не му пука и не го интересува, със отбор като Левски е меко казано смешно! Сигурно много боли един селски отбор да бие градски
Единият клуб е на 100 години с традиции и милиони фенове, и то не от днес! А другият клуб е на една година и чисто и просто мерак на един селски валия и чорбаджия и той да е в новините! Къде с атия милиони фенове, че повече от 15 хиляди на стдиона не съм виждал? А другият отбор е на 67 години и на мачовете си във "В" група събираше повече публика от някои мачове на "Левски" в "А"
Ако за отбор като Лудогорец предаването по-Интернет е нещо глупаво, та ако щат и 53 камери да го предават. За Левски като клуб е възможност поне малка част от феновете му да се докоснат до отбора! За разлика от селският отбор на Лудогорец който има 2 фена на кръст и то бояджии от преди 2 години, тези на Левски живеят с отбора си! Лудогорец дори да пуснат в сайта си, техните мачове никой няма да ги гледа, ама никой бас държа! Освен тези с Левски и ЦСКА и феновете на отборите срещу който играят другите мачове! Ако щат и злато да ........ в Разград реално на никой не му пука за тях, без значение дали си го признава или не! Този отбор, като отбор може да е на нивото и на Челси, ама като клуб е на светлинни години от Левски и ЦСКА и не само, а и от Ботев, Локо Пд, Берое, Черно Море, Славия, Локо Сф. И колкото и да се пъчат няма как да се промени това! То пък, защото много хора гледаха "Левски" по интернет. 15 хил.![]()
Парите печелят много неща титли, купи, победи! Но не печелят любов, манталитет и история! Защото явно тези в Разград много си повярваха, че са някой във футбола в България и, че той започва и свършва с тях. Футбола в България не почва от 2010 година и първият шампион не е от 2011!!! Винаги помнете това, както и помнете, че Лудогорец Разград е футболен клуб в България, а Левски София е институция в този същият български футбол заедно с още няколко други отбора!
OOP написа:Лудогорец са отбор еднодневка, тъй че се чудя защо им се обръща толкова голямо внимание. И миналия сезон и този са здраво подпирани от съдиите, към това като се добави и слабия Левски и трагичния ЦСКА и картинката лъсва- няма нито един български отбор в Европа. Колкото до Батков, и да не се харесва на някои хора, това е президента с най-големи успехи начело на отбор. Има някои по 20 години и нямат 1/10 от това, което той постигна с Левски.
If4y написа:Ей,ама,че сте смешни,бе...глупави софийски боклуци.Не ви ли е срам така да говорите за Разград,при положение,че даже не знаете къде се намира?Хванете си чукалаците,елате 1 път в този красив и чист град!Там в София да не сте по-големи бе,да големи сте,нали знаете,че София е най-голямото село,селото дето ходят всички селяндури,даже вземете тези чукала и вървете да се бесите,смешки такива...за това тази държава няма да се оправи,ебаси манталитета,ебаси нещото.Мач на Лудогорец май,май не сте гледали.Фен съм на отбора,не на Домуса,мразя Домуса,направи отбор,спор няма,но е голям вредител за града,не може цял град да се кланя на мутра,не става така,не може някакъв си "вип" да ми е идол,защото отборът,който прави е единственото хубаво нещо за града.Като изключим Лудогорец,той си остава вредител...Айде вървете се гръмнете софийска сган,че ми писна да ви чета глупостите,айде със здраве!
Red Warrior написа:Агент Тара си е карикатура отвсякъде, но "европейският проект Лудогорец" за мен умря в момента, когато наеха мутри да бият феновете. Подкрепата на съдиите и БФС даже не ги и коментирам.
krum_kravov написа:Пиар отделът на "Лудогорец" е съставен от абсолютни аматьори (не знам как да се изразя другояче), защото вместо да избодат очите на Борат, те му изписаха вежди, не го ли разбирате.
Само преди седмица Томислав ви каза, че с неадекватната си медийна политика се превръщате в "Литекс-2" , ма вие си се кефите. Ми кефете се. Сега Батков получи мощен бонус заради вас...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта