Валери написа:След като заредя мача изтичат 5 секунди и всичко забива - няма значение дали съм го пуснал през плеъра с кода или през браузъра. Почистих кеш или там какво прочетох, че трябва да се направи, но резултата е нулев. Идеи?
Ако засича непрекъснато, проблема си е от тях, спираш да се мъчиш и търсиш друг вариант- някои наистина засичат доста. Даже вчера примерно ми стигна до 22 минута и заби, след това мине време тръгне същото да възпроизвежда- това си е проблем от броудкастъра мисля, ако не му е добър нета да речем.
Начин на използване тук:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0NvcIdnjQ-sСъщо така може да гледате филми, директно от файла с торента, но не всички тръгват, което пак е недостатък- навярно идва от кодеците. Важно: Ако сте гледали някой филм, докато го гледате реално той се сваля в папката в C/ Torrent Stream. В един момент може да се изненадате, че нямате свободно място на хард диска си, ако го тъпчете като моя

, изтривате всичко от тази папка и почвате да гледате следващия филм. Субтитрите ще трябва да ги подавате ръчно от менюто в плейъра, това съм го тествал и става. Пример. гледате филма Resident.Evil.Damnation.2012.BluRay.720p.DTS.x264. torrent. Намирате субтитри както се прави по принцип и ги сваляте. Когато сте пуснали филма, зареждате субтитрите и си зяпате... като се изгледа, се трие кеша и каквото има в онази папка по-горе. Важно: не мърдайте филма, когато зареди и сте пуснали буквите- след като спре да буферира, субтитрите няма да съвпадат по тайминг! Това е нормално, защото реално погледнато филма все още не е свален!