Какво става със Sopcast?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво става със Sopcast?

Мнениеот dreben23 » 01 окт 2012 18:51

По принцип не би трябвало да сече, щото при стрийминга колкото повече се включат, толкова по-добре... като при теглене на торентите, искаме повечко сийд нали. :mrgreen: Освен това програмата е в тестов период, те са си го написали в сайта, понеже тва е някъв хибрид между vlc и torrent stream, ама не знам... Сече, не сече- ще се мъчиме и тва е! Да му такова аз.... сопа днес работи, а утре сигурно ще ни резнат пак китайците, дали не мислят система тип Венци Стефанов да ни жулят за пари и те? Те малко ли пускаха китайски плейъри на аванта... :lol:

Да, работи! Може и да си прав, колега, за многото маймуни на клона и китайците да се виждат в чудо с българи и руснаци, че не успяват да ни отговорят на потребителските нужди! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 окт 2012 14:24

Вярно е, че повече потребители означава повече Сийд, но и повече потребители означава много повече заявки към сървърите им и явно се задъхват да ги обработват всичките ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 02 окт 2012 21:43

Свалям си файла от сайта, отварям го през плеъра, зарежда ми и изведнъж изключва?! :roll:
Някой знае ли как се оправя този проблем?
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 окт 2012 20:00

Къде и как трябва да напиша кода (ID:) за програмата torrent stream ?

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 07 окт 2012 13:07

След като заредя мача изтичат 5 секунди и всичко забива - няма значение дали съм го пуснал през плеъра с кода или през браузъра. Почистих кеш или там какво прочетох, че трябва да се направи, но резултата е нулев. Идеи?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 окт 2012 18:29

Писах по-горе, ама не ви се четат дълги коментари явно....а има и линк с картинки. :) Нищо, пак ще пробвам да ви обясня- отваряте плейъра Torrent stream, влизате в този сайт http://livefootball.ws/, избирате си мач, там където има сложен ID за торрент стрийм, копирате го и после отивате в плейъра от меню Медия- избирате Open Torrent stream player- поставяте ID-то на това място и натискате възпроизвеждане. Ако долу не зареди стрийма- линка или не тръгва въобще, или трябва да изчистите кеша, ето как: долу в трея търсите синята кръгла иконка, кликвате на нея с десен бутон- options- advanced- clear disk cache. За съжаление тва трябва да се прави всеки път, щом не зарежда картина! Другият вариант да се гледа е да заредите линка директно в браузъра си, но свързването е много по-трудно- за целта обаче трябва да сте инсталирали плъгин-а, който е към програмата... Това е! Аз така си гледам два мача да речем- единия на соп каст, когато работи, а другия на торрент стрийм.. ;) А в момента соп каст си работи! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 окт 2012 18:36

Валери написа:След като заредя мача изтичат 5 секунди и всичко забива - няма значение дали съм го пуснал през плеъра с кода или през браузъра. Почистих кеш или там какво прочетох, че трябва да се направи, но резултата е нулев. Идеи?

Ако засича непрекъснато, проблема си е от тях, спираш да се мъчиш и търсиш друг вариант- някои наистина засичат доста. Даже вчера примерно ми стигна до 22 минута и заби, след това мине време тръгне същото да възпроизвежда- това си е проблем от броудкастъра мисля, ако не му е добър нета да речем.

Начин на използване тук: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0NvcIdnjQ-s

Също така може да гледате филми, директно от файла с торента, но не всички тръгват, което пак е недостатък- навярно идва от кодеците. Важно: Ако сте гледали някой филм, докато го гледате реално той се сваля в папката в C/ Torrent Stream. В един момент може да се изненадате, че нямате свободно място на хард диска си, ако го тъпчете като моя :lol: , изтривате всичко от тази папка и почвате да гледате следващия филм. Субтитрите ще трябва да ги подавате ръчно от менюто в плейъра, това съм го тествал и става. Пример. гледате филма Resident.Evil.Damnation.2012.BluRay.720p.DTS.x264. torrent. Намирате субтитри както се прави по принцип и ги сваляте. Когато сте пуснали филма, зареждате субтитрите и си зяпате... като се изгледа, се трие кеша и каквото има в онази папка по-горе. Важно: не мърдайте филма, когато зареди и сте пуснали буквите- след като спре да буферира, субтитрите няма да съвпадат по тайминг! Това е нормално, защото реално погледнато филма все още не е свален! ;)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Свободна зона”