IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синя Зона
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот Синя Зона » 07 окт 2012 11:00

Teo написа:
rsk написа:Какви пари на Батков бе, паленце? Парите си ги събираме само и единствено ние. Дучето не взимаше ли пари за хореография от Черепа бе? После и от Лупи(да се свети името му) и от Титан! Като спря да ги взима, станахте още по-посредствени.
Говори ми за копиране, хаха! Пуснахме Фонд сектор Б, след 2 месеца и вие почнахте да събирате. Започнахме да пускаме артикули, чрез които се събират пари за фонда - започнахте и вие. Пуснахме анцуг, след 3 месеца цъфнахте и вие с анцуг. Даже пуснахме и ретро фланелка на Левски, първата фланелка на отбора. А вие вашата първа фланелка не я пуснахте, а излезе тази от ерата Мултигруп. Защото ви е срам, че първата ви фланелка грее с петолъчка.
После ми говори за копиране, говори ми!

Че нашите артикули са класа над вашите за какво да спорим по тая тема? другото което каза че ни било срам от първата фланелка дето греела петолъчката,, пич, никога не е ставало дума да се прави тя... и не ни е срам от петолъчката, за какво да ни срам не виждам логиката.... фланелката от ерата на Мултигруб е доста по готина от старите ретро фланелки и за това се направи, изобщо не е ставало дума за петолъчки и други такива неща който са само във вашите глави.

ИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://img28.imageshack.us/img28/7301/122no5k.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2012 11:05

Teo написа:
RedeviL написа:
Teo написа:херео с полови органи в сектор Б :lol: :mrgreen: трябва да си учен че да се сетиш за такава херео :lol: :mrgreen:, страхувам се какво ще измислите тоя път, може би животински полови органи :mrgreen:

То даже не са го и измислили те, а са го видяли от турските си идоли в Анадола! :mrgreen: Абсолютно същото съм го гледал в youtube, само че не се сещам на кой отбор бяха фенове.. :)

Виж няколко страници назад, от руснаците са го видя ли едно момче постна един клип ;)

Може те да са го измислили, но аз съм гледал подобно клипче, в което го правят фенове на турски отбор!Сега от кого точно са го взели можем само да гадаем.. ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2012 11:07

rsk написа:Какви пари на Батков бе, паленце? Парите си ги събираме само и единствено ние. Дучето не взимаше ли пари за хореография от Черепа бе? После и от Лупи(да се свети името му) и от Титан! Като спря да ги взима, станахте още по-посредствени.
Говори ми за копиране, хаха! Пуснахме Фонд сектор Б, след 2 месеца и вие почнахте да събирате. Започнахме да пускаме артикули, чрез които се събират пари за фонда - започнахте и вие. Пуснахме анцуг, след 3 месеца цъфнахте и вие с анцуг. Даже пуснахме и ретро фланелка на Левски, първата фланелка на отбора. А вие вашата първа фланелка не я пуснахте, а излезе тази от ерата Мултигруп. Защото ви е срам, че първата ви фланелка грее с петолъчка.
После ми говори за копиране, говори ми!

Тука ги удари в земята! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 11:08

Синя Зона написа:Чорбари ,крийте шаловете! София не е място за разходки ;)

Никога :!: София е място за разходки на червени ултраси ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 11:15

Синя зона, знам че искаш да провокираш и да правиш закачки, но по леко с обидите... защото коментарите по-късно ще бъдат изтрити от васконти, който са груби имам предвид :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4oKwX2bHP_4[/youtube]

Как ще го коментираш това :lol: ъъъЪЪъъ

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 07 окт 2012 11:18

Teo написа:Синя зона, знам че искаш да провокираш и да правиш закачки, но по леко с обидите... защото коментарите по-късно ще бъдат изтрити от васконти, който са груби имам предвид :)

Васконти, ако е модератор на място трябва да окастри и Жорката с неговите понятия като "рогат".
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Синя Зона
Контакти:

Мнениеот Синя Зона » 07 окт 2012 11:19

Teo написа:Синя зона, знам че искаш да провокираш и да правиш закачки, но по леко с обидите... защото коментарите по-късно ще бъдат изтрити от васконти, който са груби имам предвид :)

И кво трябва да коментирам? Чува се някакъв селянин дето само вика ''Стига бе хора'' :mrgreen: Как мислиш нашите да слезнат като е пълно с ушеви ,а и със сигурност е имало още доста червени на спирката?
[center][wrapimg=]http://img28.imageshack.us/img28/7301/122no5k.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2012 11:46

Е ти какво искаш бе, Тео, да слязат на спирката на орлов мост откъм сектор Г ли ?! :shock:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 11:50

rsk написа:Е ти какво искаш бе, Тео, да слязат на спирката на орлов мост откъм сектор Г ли ?! :shock:

така като гледаш клипа според теб зад тях е имало 300 човека ли :?:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 12:14

Синя зона отново култов внимавайте с разходките в София вика :lol: :lol:

П.П.Така ли взехте червените артикули който сложихте на мача с Ловеч на оградата, пак сте нападали по 20 на 1 с ножки в градинките :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”