IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 10:33

rsk написа:
Teo написа:
rsk написа:Време е за седем на нула. Макар че винаги който повече се кани, той после пада от високо. И все пак е най-логично Левски да спечели.
п.с. Тео, намери ли кой да ти напише декларация, че няма да те пуснат иначе на мача :lol: Червено фенче в Овча купел аххах, на тебе хич не ти е лесно. Тия твоите съкварталници си крият шаловете по панталоните с безопасни игли :lol:

Грешиш, никой не крие нищо да има много сини, но има и доста червени, а и повече са познати хора ;)

Доста червени? В Овча купел? :lol: :lol:
Аре кажи де, намери ли си кой да ти подпише декларацията?
Точно за криенето на шалове в ОК го пишеше във вашия форум.

декларация :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 10:34

RedeviL написа:
Teo написа:херео с полови органи в сектор Б :lol: :mrgreen: трябва да си учен че да се сетиш за такава херео :lol: :mrgreen:, страхувам се какво ще измислите тоя път, може би животински полови органи :mrgreen:

То даже не са го и измислили те, а са го видяли от турските си идоли в Анадола! :mrgreen: Абсолютно същото съм го гледал в youtube, само че не се сещам на кой отбор бяха фенове.. :)

Виж няколко страници назад, от руснаците са го видя ли едно момче постна един клип ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2012 10:34

RedeviL написа:
Teo написа:херео с полови органи в сектор Б :lol: :mrgreen: трябва да си учен че да се сетиш за такава херео :lol: :mrgreen:, страхувам се какво ще измислите тоя път, може би животински полови органи :mrgreen:

То даже не са го и измислили те, а са го видяли от турските си идоли в Анадола! :mrgreen: Абсолютно същото съм го гледал в youtube, само че не се сещам на кой отбор бяха фенове.. :)

Аз ще ти кажа, да не го мислиш много. Феновете на Спартак Москва взеха знаме на Зенит с лъв на него, отвориха му устата и знаеш какво се получава натам. Не си съчинявай, че не ти се получава.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 10:35

rsk написа:
RedeviL написа:

Аз ще ти кажа, да не го мислиш много. Феновете на Спартак Москва взеха знаме на Зенит с лъв на него, отвориха му устата и знаеш какво се получава натам. Не си съчинявай, че не ти се получава.

Рск каква ще бъде гениалната идея на сектор Б тоя път, да не обърнете хероето надолу :lol: :oops:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2012 10:39

Като говорим за виждане, вие Офанзива от Офанзива Партизан ли го видяхте? А щита на "Офанзива" знаете ли, че всъщност е 1:1 с герба на град Виена?
Maлолетен, кво ти разбира на тебе пуберската чутура от хореографии бе? Ходи си пий млякото и гледай спайдърмен! Ще видиш какво е хореография, не се притеснявай.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 10:41

rsk написа:Като говорим за виждане, вие Офанзива от Офанзива Партизан ли го видяхте? А щита на "Офанзива" знаете ли, че всъщност е 1:1 с герба на град Виена?
Maлолетен, кво ти разбира на тебе пуберската чутура от хореографии бе? Ходи си пий млякото и гледай спайдърмен! Ще видиш какво е хореография, не се притеснявай.

Щита от доста време не е вече емблема на Офанзива... и аз съм от Цървена звезда, Партизан не ме вълнуват.... и хереото пак ще ви е аматьорско с парите от Батков :!:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2012 10:47

Какви пари на Батков бе, паленце? Парите си ги събираме само и единствено ние. Дучето не взимаше ли пари за хореография от Черепа бе? После и от Лупи(да се свети името му) и от Титан! Като спря да ги взима, станахте още по-посредствени.
Говори ми за копиране, хаха! Пуснахме Фонд сектор Б, след 2 месеца и вие почнахте да събирате. Започнахме да пускаме артикули, чрез които се събират пари за фонда - започнахте и вие. Пуснахме анцуг, след 3 месеца цъфнахте и вие с анцуг. Даже пуснахме и ретро фланелка на Левски, първата фланелка на отбора. А вие вашата първа фланелка не я пуснахте, а излезе тази от ерата Мултигруп. Защото ви е срам, че първата ви фланелка грее с петолъчка.
После ми говори за копиране, говори ми!

Потребителски аватар
Синя Зона
Контакти:

Мнениеот Синя Зона » 07 окт 2012 10:54

Чорбари ,крийте шаловете! София не е място за разходки ;)
[center][wrapimg=]http://img28.imageshack.us/img28/7301/122no5k.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 окт 2012 10:58

rsk написа:Какви пари на Батков бе, паленце? Парите си ги събираме само и единствено ние. Дучето не взимаше ли пари за хореография от Черепа бе? После и от Лупи(да се свети името му) и от Титан! Като спря да ги взима, станахте още по-посредствени.
Говори ми за копиране, хаха! Пуснахме Фонд сектор Б, след 2 месеца и вие почнахте да събирате. Започнахме да пускаме артикули, чрез които се събират пари за фонда - започнахте и вие. Пуснахме анцуг, след 3 месеца цъфнахте и вие с анцуг. Даже пуснахме и ретро фланелка на Левски, първата фланелка на отбора. А вие вашата първа фланелка не я пуснахте, а излезе тази от ерата Мултигруп. Защото ви е срам, че първата ви фланелка грее с петолъчка.
После ми говори за копиране, говори ми!

Че нашите артикули са класа над вашите за какво да спорим по тая тема? другото което каза че ни било срам от първата фланелка дето греела петолъчката, пич, никога не е ставало дума да се прави тя... и не ни е срам от петолъчката, за какво да ни срам не виждам логиката.... фланелката от ерата на Мултигруб е доста по готина от старите ретро фланелки и за това се направи, изобщо не е ставало дума за петолъчки и други такива неща който са само във вашите глави.

Върни се в “ЦСКА”