Базил де Карвальо- ФЕН ТЕМА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Базил де Карвальо номер 1 в Европа

Мнениеот MQplaya » 07 окт 2012 10:43

ros написа:
Modors написа:Левски вече са получили факс от Фрайбург, че искат размяна на Карвальо с Дембеле :lol:

скоро ще видим ник фен на базил декарвальо :lol: :lol:

Или Сър Базил де Карвальо :lol:

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 07 окт 2012 10:44

някой се опита да напише нещо във форумите за футбол и веднага излизат платените драскачи на фк "злоба" село панчарево!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 10:53

Да се смея ли, да плача ли? Така ли се надъхвате преди дербито? С измислици? А да сте чували за Хенрик Мхитарян?
За 10 кръга има 13 гола и 19.5 точки за Златна обувка. Пича рита за украинския първенец Шахтьор Донецк.
На първо място е футболист на Хекен - Швеция с 22 гола в 26 кръга и 22 точки за приза.

Извинявам се, че пиша във форума на левскарите, но просто се заинтригувах от заглавието на темата, което определено се оказва лъжа и манипулация спрямо по-незнаещите и некомпетентните.

http://eurorivals.net/top-scorers.html

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 окт 2012 10:56

Кировец написа:Да се смея ли, да плача ли? Така ли се надъхвате преди дербито? С измислици? А да сте чували за Хенрик Мхитарян?
За 10 кръга има 13 гола и 19.5 точки за Златна обувка. Пича рита за украинския първенец Шахтьор Донецк.
На първо място е футболист на Хекен - Швеция с 22 гола в 26 кръга и 22 точки за приза.

Извинявам се, че пиша във форума на левскарите, но просто се заинтригувах от заглавието на темата, което определено се оказва лъжа и манипулация спрямо по-незнаещите и некомпетентните.

нито е за първи път, нито ще е за последен... това е един пореден опит да си мислят, че от Витоша по-високо нема - в пряк и в реносен смисъл ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 11:04

В интерес на истината - Базил е на 41 място с 12 точки, но за да е по-точна класацията всеки сам ще трябва да отсее първенствата и голмайсторите, които са в по-напреднала фаза, но да се говори, че е номер 1 и то сред водещите първенства е меко казано несериозно.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 07 окт 2012 11:18

Кировец написа:Да се смея ли, да плача ли? Така ли се надъхвате преди дербито? С измислици? А да сте чували за Хенрик Мхитарян?

абе,тракторче,за какви 26 кръга говориш за Швеция ,това първенство вече приключва ,след 26 кръга Базил ще има поне още 25 гола ,така че не се изказвай неподготвен ,малко мисли преди да си излееш злобата !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 11:23

batmanlevski написа:абе,тракторче,за какви 26 кръга говориш за Швеция ,това първенство вече приключва ,след 26 кръга Базил ще има поне още 25 гола ,така че не се изказвай неподготвен ,малко мисли преди да си излееш злобата !

Братле,излагаш се - не опитвай да изкараш мен виновен и неточен! Знам, че са много напред и затова съм го написал, а не съм казал просто, че е номер едно с 22 гола, както си направил ти с Базил и си излъгал!
След като изключих повечето голмайстори от първенствата в напреднала фаза се оказва, че реалното място на Базил в Европа е около 10-18 място с 12 точки.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 07 окт 2012 11:28

Начело на голмайсторите във водещите европейски първенства :lol: .Алтидор от АЗ Алкмаар има 8 гола за 7 мача но Разбира се А група е по силно първенство от Холандското

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 окт 2012 11:29

batmanlevski написа:новият любимец на Левски и звезда в А група Базил де Карвальо се оказа начело на голмайсторите във водещите европейски първенства . след последния мач Базил е начело с 8 отбелязани гола , в Англия начело е Демба Ба с 6 гола,в Германия - Манджукич с 6 гола,в Италия - Кавани с 6 гола,Испания - Фалкао със 7 ,а звездите Меси и Роналдо с по 6 , във Франция начело е Ибрахимович със 7 , на Румъния голмайстора Николае със 7 ,в Сърбия 6 , в Търция 5 . до края на шампоинатите има още доста мачове ,но като българи нека се надяваме поне в тази класация да сме сред първите държави ,затова нека пожелаем успех на Карвальо и още много голове !

Каква Украйна, каква Швеция бе момчета- това е класацията на ВОДЕЩИТЕ европейски първенства :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Но ако купим и Гарата - няма такова нападение (Йорк и Коул ряпа да ядат!)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 11:37

Ако гледаме голмайсторите спрямо точен брой кръгове, както в България са минали 8 пак Базил не е на 1-во място в Европа.
1.Zlatan Ibrahimovic
PSG 7гола в 6 кръга 14 точки

2.Radamel Falcao Garcia
Atletico Madri 7гола в 6 кръга 14 точки

3.Alfred Finnbogason
SC Heerenveen 12 гола в 8 кръга 12точки

4.Базил 8 кръга 8 гола 12 точки

Това е реалното изражение на статистиката към момента. Факт е, че някои звезди имат по-малко голове от Базил, но това, което ти си написал не е истина. Това е всичко от мен.

Върни се в “Левски”