LSFC 1914 написа:siniq_fen написа:Класен е , няма спор. Дано продължи в същия дух.
Класен за нашето смешно първенство, а в Европа го видяхме що за стока е ...
То една Eвропа :Д даже и до Eвропа не стигнахме
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:siniq_fen написа:Класен е , няма спор. Дано продължи в същия дух.
Any написа:LSFC 1914 написа:siniq_fen написа:Класен е , няма спор. Дано продължи в същия дух.
То една Eвропа :Д даже и до Eвропа не стигнахме
obi4am_pirin написа:"Това са няколко човека, които са глупаци, това са двама-трима човека, а не всички".
obi4am_pirin написа:Феновете на Левски били глупаци според Карвальо!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
obi4am_pirin написа:Нападателят на Левски - Базил де Карвальо, отрече спекулациите, че е искал да напуска Левски след проблема с част от феновете на тима след успеха с 3:1 над Ботев (Пловдив) във 2-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Novsport.com.
Тогава сенегалецът отиде да поздрави привържениците на Левски в сектор "Б", но влезе в разправия с един от стюардите на "сините", след което се появиха информации, че сенегалецът е бил нападнат на расистка основа. Той на практика потвърди тези слухове, определяйки проблемните ултраси като "глупаци": "Това са няколко човека, които са глупаци, това са двама-трима човека, а не всички. Не можах да разбера защо направиха това, за мен това не са интелигентни хора. Направих добър мач, отидох да ги поздравя и се случи това нещо. Това обаче не са всички, така че нямам проблеми с феновете на Левски. Никога не съм мислил да напускам Левски след този проблем, това не е истина".
Стрелецът на "сините" разкри още, че никога не е има проблеми от подобно естество в бившия си отбор Локомотив (Пловдив): "Когато бях в Локомотив никога не съм имал проблеми. Публиката там е супер дори да бием, дори да падаме. Цветът на кожата не означава нищо, аз съм в Левски и защитавам цветовете на Левски. Няма значение дали бял или черен футболист ще отбележи гол. Хората, които идват на стадиона и мислят, че черните си маймуни за мен не са интелигентни хора", разпали се Базил.
"Публиката на Левски обаче е страхотна, винаги ни подкрепя, тези няколко човека не са от значение", уточни нападателят.
Феновете на Левски били глупаци според Карвальо!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Modors написа:Левски вече са получили факс от Фрайбург, че искат размяна на Карвальо с Дембеле
Потребители, разглеждащи този форум: kamilata3 и 23 госта