Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Класико, Барса - Реал, 7.10.2012, 20:50

Мнениеот Middlesbrough » 06 окт 2012 18:03

Купих си горнище на Барса , а дано да е на късмет : ) :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 06 окт 2012 18:55

Middlesbrough написа:Купих си горнище на Барса , а дано да е на късмет : ) :Д

Дано. :) Аз тоя сезон още никакви фенски артикули не съм си купувал, та трябва да ида и да си купя и аз нещо. :)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 06 окт 2012 20:11

megan fox написа:
tishodx написа:
Офтопик:
Ето какво е и моето мнение. Аз не искам да давам прогнози , но си мисля ,че тук ще паднем... Просто знам ,че за да компенсираме слабата защита , Тито ще трябва да изкара най-доброто в атака и халфовата линия. А също така знам ,че той пак ще осере състава. Освен ако не излезе в атака с Алексис , Меси , Вийя и халфове Шави и Иниеста (без Фабрегас) мача ще е загуба за нас , да не казвам направо разгромна загуба ! Като погледнем защитата Алвеш , Маск , Сонг , Алба (не адриано !) и Бускетс пред тях , тая централна двойка + дефанзивния халф е адски слаба , знаем ,че Бускетс е ПЪЛНА дупка в защита и по НИКАКЪВ начин не помага в отбрана , ако Бускетс не се справи с задачата си да опази Модрич и да не дава грешни пасове ще го ядем голям ! Ако Модрич се опази , атаката на Реал ще се разгръща доста по-бавно , според мен крайните бранители Алба и Алвеш не трябва да помагат в атака , а да стоят по близо до централните от обикновено. Също трябва най-сетне да се въведе персонално маркиране , тоест Алвеш да пази Роналдо , Сонг да пази Бензема и Алба да пази Ди Мария , Бускетс да пази Модрич. Тоест за да имаме някакъв шанс отбора трябва да излезе така , Алвеш , Сонг , Масчерано , Алба , Бускетс , Шави , Иниеста , Вийя , Меси , Алексис. Ако не излезем така сме обречени , ако се появи някой от дупките Адриано или Сеск или дори Педро и Тейо просто сме загинали. Реал имат много стабилна защита и за да я пробием ще ни трябват типични нападатели , такива с добър удар и усет към гола , а не подавачи като Педро и Тейо. играта ни трябва да е като на Милан ( по центъра без чак толкова изнесени флангове !) сбита и с много подавания , трябва да образуваме квадрати или триъгълници около техните играчи и нашите да си подават както на тренировка , от там Реал се изнервят и откриват зоните си. Реал са слаби в защита при контраатаки , а пък ние сме още по-слаби. Трябва да се играе като отбор и да не се допуска и най-малкото разконцентриране ! Като сметнем головете , ще получим гол от статично положение ( корнер ) и може би от контраатака , всичко това ако няма грешки на Валдес , тоест ще трябва да вкараме най-малко 3 или поне 2 гола. Меси може да се връща леко назад за да се разпределя по лесно за Вийя и Алексис , а пък и да се образуват тея квадрати в центъра както ви казах.

Офтопик:
Същото си го постнал и на трета страница. Чудя се защо постваш два пъти едно и също мнение... искаш да ти бъде персонално отговорено или просто си забравил? Ако е първото кажи си (и кажи от кого искаш отговор), ако е второто... два пъти да го напишеш по един и същи начин... не ми се вярва и излиза, че го копираш от някъде наготово... Какво ще кажеш по въпроса? :?

Офтопик:
Може да си е записал мнението някъде компа му и да го поства в други форуми и да е забраи, че тука го е написал :? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 06 окт 2012 20:40

за вас нз ама вече почнах да броя времето до мача

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

roli
Контакти:

Мнениеот roli » 06 окт 2012 20:42

Този път ви чака наистина сериозно поражение!
ХАЛА МАДРИД! :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 окт 2012 21:11

Снимка от днешната тренировка : )

‎Tito Vilanova:"I still haven't decided who will be in the starting XI. We'll see how everyone is feeling in tomorrow's session"

Tito Vilanova: "Tomorrow we will do everything in our power to get the 3 points. An 11 points difference would be nice."

Офтопик:

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 07 окт 2012 08:04

Надявам се на победа, за да се откъснем още повече напред! 3-1! :twisted:

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Мнениеот Буфон » 07 окт 2012 09:58

Уредихме с приятели едно кафе и ще гледам мача там. Слава Богу няма да се мъча със стриймове ,че и без това Sopcast загина...
Дано Барса победи. Само това се надявам. Вече ако се отвори шанс да бъдат унижени ,ще бъде чудесно :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 окт 2012 10:52

2:1
Един ИСТИНСКИ българин !

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube]

Върни се в “Барселона”