Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: ДАРКО: ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ, НЯМАМ ПРОБЛЕМ С ДОСТАНИЧ

Мнениеот vladitol » 04 сеп 2009 12:15

aloha^guy написа:Мислех че с тази прическа и с тези очила и с тези футболни качества ще избере ЦСКА :shock: :shock: ;)
Изображение

прическата е супер :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 04 сеп 2009 12:17

Нормално.. Какво повече да се коментира? Единствената медия, която беше писала за "удар на ЦСКА срещу Левски" и от този род глупости, беше гнездото, в което мътят ГА, М. Макариев и още няколко смешници, които незнайно поради какви точно причини се смятат за журналисти?! Няма да пиша името на медията, не защото би изглеждало като реклама, а защото по принцип с тяхните жалки фенски пристрастия не заслужават внимание! Дарко завинаги един от нас!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 сеп 2009 12:17

Естествено, че Дарко си остава при нас ;)

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 04 сеп 2009 12:19

А някакво обяснение за дясната му ръка,много черен ми се вижда хаха
Фотошоп или няква гавра.
Алоха от къде е тая снимка?
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 04 сеп 2009 12:20

iisskkrreenn написа:А някакво обяснение за дясната му ръка,много черен ми се вижда хаха
Фотошоп или няква гавра.

ти пък навсякъде гледаш :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 04 сеп 2009 12:22

vladitol написа:
iisskkrreenn написа:А някакво обяснение за дясната му ръка,много черен ми се вижда хаха
Фотошоп или няква гавра.

хаха :) Изображение Аз си играх да му я направя черна на Фотошопа , че нещо много бял ми се вижда Изображение, все пак е Балканец Изображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 04 сеп 2009 12:22

aloha^guy написа:
vladitol написа:
Фотошоп или няква гавра.

хаха :) Изображение Аз си играх да му я направя черна на Фотошопа , че нещо много бял ми се вижда Изображение, все пак е Балканец Изображение

напрай и на нас емотикони :lol:
Support Stan!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2009 12:24

Вън от съмнение е, че Дарко ще изкара това първенство в Левски. Но на мен ми направи впечатление изказването, че няма проблеми с Достанич.....това е ясно, един футболист не би трябвало да има проблеми с треньора си.......но обратното ?
Помислете само....откакто Радко е треньор.....Тасевски не започва повечето мачове като титуляр ! Някъде бях чел, че сърбинът няма особенно добри чувства към македонците като цяло.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 04 сеп 2009 12:30

THE G.A.M.E написа:Вън от съмнение е, че Дарко ще изкара това пъвенство в Левски. Но на мен ми направи впечатление изказването, че няма проблеми с Достанич.....това е ясно, един футболист не би трябвало да има проблеми с треньора си.......но обратното ?
Помислете само....откакто Радко е треньор.....Тасевски не започва повечето мачове като титуляр ! Някъде бях чел, че сърбинът няма особенно добри чувства към македонците като цяло.

Без да съм специалист, ще изразя мнение за играта на нападателите и офанзивните халфове в Левски. И от самолет се вижда, че като цяло отбора е слабо подготвен физически и всички окапват тотално някъде след 60-65 минута, но хората, които трябва да създават напрежение пред противниковата врата и да отбелязват голове, разбира се, ми прави впечатление, че в дефанзивен план не помагат почти с нищо! Дарко е талантлив, но е мързелив! И нищо чудно в този аспект да има проблем между него и Достанич.... И аз съм склонен този път да застана на страната на треньора, защото всички виждаме как нападателите на ЦСКА гонят всяка една топка! Затова и засега успяват.... Това е посоката, в която трябва здраво да се наблегне в Левски - дефанзивната игра от страна на нападателите (в това число и Дарко!).

Върни се в “Архив”