Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 06 окт 2012 00:10

subzero написа:Няколко неща....
1. Защо защитниците на "зелените фенове" имат никове Хадез и Рамзес ??? :o :mrgreen: Шегувам се!!
2. От ПР акциите на кмета ще страдат невинни хора.
3. Аз също не се извиних преди време...и не съжалявам.
4. От това,което прочетох тук и това,което чух от присъстващите на срещата ми става ясно,че нищо не е под контрол.
5. Абсолютно съм съгласен с всяка дума написана от Акаунта по тази тема.
6. Забравих...Рамзес,добре дошъл. С повече търпение и добро отношение,можеш да комуникираш съвсем нормално с нас. ;)
7. Надявам се повече да не се налага да чета малоумни декларацийки на "фен клуба" на Нефтохимик.
8. Също така се надявам скоро и ние да имаме фен клуб. ;)

Ако беше пропуснал предпоследната точка цена нямаше да имаш! Данчо, всеки е с правото си да си пише каквото си иска! Декларации ли ще прави, молби ли, гледай си отбора и не се занимавай с други неща! Мисля, че така е по-правилното решение! Защо да са малоумни, защото не мислят като тебе ли? Че знаеш ли колко народ не мисли като тебе, това прави ли ги малоумни? Защо трябва с обиди, с нагнетяване на обстановката! Хайде спрете се, майка му стара! То да се чуди човек към кого да се обръща! Добре, че ти си ни най-умният тука, следващия път, ако "фен-клуба" на "Черноморец" ще пуска некоя декларация, задължително ще настоявам да си ти, защото ще съм убеден, че ще го направиш ама МНОООООГО умно, няма да е "малоумно" като на твоите съграждани я!!!! Абе всеки си гледа от камбанарийката, това е! Но, не е повод да се насява омраза! Борим се тука всичко да е по-нормално, толерантно, и накрая май ще раздаваме призове...........тоалетна хартия! Басси!..................

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 окт 2012 00:21

kartago написа:Ако беше пропуснал предпоследната точка цена нямаше да имаш! Данчо, всеки е с правото си да си пише каквото си иска! Декларации ли ще прави, молби ли, гледай си отбора и не се занимавай с други неща! Мисля, че така е по-правилното решение! Защо да са малоумни, защото не мислят като тебе ли? Че знаеш ли колко народ не мисли като тебе, това прави ли ги малоумни? Защо трябва с обиди, с нагнетяване на обстановката! Хайде спрете се, майка му стара! То да се чуди човек към кого да се обръща! Добре, че ти си ни най-умният тука, следващия път, ако "фен-клуба" на "Черноморец" ще пуска некоя декларация, задължително ще настоявам да си ти, защото ще съм убеден, че ще го направиш ама МНОООООГО умно, няма да е "малоумно" като на твоите съграждани я!!!! Абе всеки си гледа от камбанарийката, това е! Но, не е повод да се насява омраза! Борим се тука всичко да е по-нормално, толерантно, и накрая май ще раздаваме призове...........тоалетна хартия! Басси!..................

Абсолютно съм съгласен,че всеки е с правото си да пише каквото иска. Също така подозирам,че повечето хора в този форум смятам,че тази декларация трябваше да казва нещо съвсем различно. Уви,не го казва. Аз декларация някога едва ли ще напиша. Но съм сигурен,че няма да застана зад подобна. Особено,когато се очаква да се каже нещо коренно различно.И понеже говорим за толератност и омраза,аз за себе си съм убеден,че именно такива декларации показват кой не е толерантен. Естествено не натрапвам мнение. Но и не чух днес някой да е доволен от тази декларация. ОК,извинявам се за "малоумна",ще го заменя с "неточна,неискрена и несериозна".
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 окт 2012 01:16

subzero написа:
kartago написа:Ако беше пропуснал предпоследната точка цена нямаше да имаш! Данчо, всеки е с правото си да си пише каквото си иска! Декларации ли ще прави, молби ли, гледай си отбора и не се занимавай с други неща! Мисля, че така е по-правилното решение! Защо да са малоумни, защото не мислят като тебе ли? Че знаеш ли колко народ не мисли като тебе, това прави ли ги малоумни? Защо трябва с обиди, с нагнетяване на обстановката! Хайде спрете се, майка му стара! То да се чуди човек към кого да се обръща! Добре, че ти си ни най-умният тука, следващия път, ако "фен-клуба" на "Черноморец" ще пуска некоя декларация, задължително ще настоявам да си ти, защото ще съм убеден, че ще го направиш ама МНОООООГО умно, няма да е "малоумно" като на твоите съграждани я!!!! Абе всеки си гледа от камбанарийката, това е! Но, не е повод да се насява омраза! Борим се тука всичко да е по-нормално, толерантно, и накрая май ще раздаваме призове...........тоалетна хартия! Басси!..................

Абсолютно съм съгласен,че всеки е с правото си да пише каквото иска. Също така подозирам,че повечето хора в този форум смятам,че тази декларация трябваше да казва нещо съвсем различно. Уви,не го казва. Аз декларация някога едва ли ще напиша. Но съм сигурен,че няма да застана зад подобна. Особено,когато се очаква да се каже нещо коренно различно.И понеже говорим за толератност и омраза,аз за себе си съм убеден,че именно такива декларации показват кой не е толерантен. Естествено не натрапвам мнение. Но и не чух днес някой да е доволен от тази декларация. ОК,извинявам се за "малоумна",ще го заменя с "неточна,неискрена и несериозна".

С такава дефиниция вече и аз съм съгласен!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 окт 2012 18:29

Момчетата не пишат днес, предполагам, че ВСЕ ОЩЕ пият на кръчмето!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 окт 2012 18:35

Утре с приятели ще ритаме на тренировъчното игрище, всеки да се чувства поканен да дойде. ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 окт 2012 20:03

"Свалете" темата за историята на бургаския футбол при нормалните теми.Сега вече никой не пише там защото потребителите нямак навик да преглеждат темите които са "горе"(демек важните)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 окт 2012 20:37

NEFTOCHIMIK 1962 написа:"Свалете" темата за историята на бургаския футбол при нормалните теми.Сега вече никой не пише там защото потребителите нямак навик да преглеждат темите които са "горе"(демек важните)

Ок.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 окт 2012 20:50

ха
дават индияна джоунс по бтв сега
а в 22:00 ще дават по диема "Челюсти" - акулите са хищни риби :) :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 07 окт 2012 09:18

Добро утро акули ! Започнах лекции и цял ден съм зает и айде най-после съм тук ! За мача с Ботев мисля , че играхте добре , нивото беше вдигнато ! Следващият мач с Берое се надявам на победа 1:2

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 07 окт 2012 09:57

Честит рожден ден на колегата Bourgas и на акулата Утара. :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”