До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот stenly » 02 окт 2012 18:13

Пловдив1926 написа:Как да не пише? Името му е под статията за "Заучения плач". Втория въпрос, как така ОФИЦИАЛНА декларация от ФК Лудогорец излиза в Гонг преди в сайта на отбора от Разград и то докато хората, които отговарят за това още пътуват към родния си град?

Явно не вярваш на това, което ти пиша и няма значение какво ти казвам. Съставил си си грешно мнение, знаеш много добре кой съм и с какво се занимавам. Затова пак ти казвам, не вярвай на подобни неща.
Пресинформациите към медиите не текат чрез официалните сайтове на клубовете. Ползваме електорнна поща, телефони и всякакви средства за комуникация. Или не се сети за това, но бързаш да заплашваш! Приятна вечер.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 окт 2012 19:00

Е нали виждам във времето кое и къде излиза. Обща практика е да излизат нещата в официалните сайтове и от там да се препечатват. Все пак позволи ми да знам, при положение, че и с Вальо имам контакт и с нашето пресаташе редовен и ми е пределно ясно коя информация от къде идва. Преди време същия човек пак беше написал една статия, на която му се смя целия град за моралните победители, така, че не му е за пръв път да простее в национален ефир. Да не говорим за Ники Александров, който колко брутални изцепки имаше покрай мачовете ни с Фарул, за които се чудеше да ходи ли или да не ходи в Пловдив, чак в ефир се оплакваше на Томислав, че го е страх да не яде бой. Така, че моля ти се не ги изкарвай света вода ненапита. Александров, Лишев, Вълчев, хич не се познават и дарик и гонг нищо общо нямат :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 окт 2012 19:06

Пловдив1926 написа:Е нали виждам във времето кое и къде излиза. Обща практика е да излизат нещата в официалните сайтове и от там да се препечатват. Все пак позволи ми да знам, при положение, че и с Вальо имам контакт и с нашето пресаташе редовен и ми е пределно ясно коя информация от къде идва. Преди време същия човек пак беше написал една статия, на която му се смя целия град за моралните победители, така, че не му е за пръв път да простее в национален ефир. Да не говорим за Ники Александров, който колко брутални изцепки имаше покрай мачовете ни с Фарул, за които се чудеше да ходи ли или да не ходи в Пловдив, чак в ефир се оплакваше на Томислав, че го е страх да не яде бой. Така, че моля ти се не ги изкарвай света вода ненапита. Александров, Лишев, Вълчев, хич не се познават и дарик и гонг нищо общо нямат :)

Да, да, забравих, ти винаги си по-запознат от останалите. Все едно да се опитвам да обясня на водещите на вечерните новини, като се обърна към телевизора. Щом ти харесва повече тази роля, твоя работа. А това за общата практика как излизат първо в официалните сайтове и после се препечатват... 'айде моля ти се да съм наясно как стоят нещата, особено с Лудогорец. Това беше последният ми пост по темата. Имаш правото да останеш в неведение и да вярваш в каквото си искаш, щом така си решил.

P.S. Знаеш, че ако имах и капка съмнение, в това което ти пиша, изобщо нямаше да се занимавам с теб, след като последният път реши, че е по-лесно да ме обиждаш грубо, отколкото да дискутираме дадена тема.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 окт 2012 14:46

Слагаш ми думи в устата, които не съм изрекал, питай Николай що не иска да идва на мачове в Пловдив с Вальо :) Дай да оставим случая, няма смисъл. Тенденциозното отношение към любимия ми отбор от феновете на малката и голямата чорба няма да се промени така или иначе :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

vesko_valchev
Контакти:

Мнениеот vesko_valchev » 03 окт 2012 17:51

Пловдив1926 написа:Е нали виждам във времето кое и къде излиза. Обща практика е да излизат нещата в официалните сайтове и от там да се препечатват. Все пак позволи ми да знам, при положение, че и с Вальо имам контакт и с нашето пресаташе редовен и ми е пределно ясно коя информация от къде идва. Преди време същия човек пак беше написал една статия, на която му се смя целия град за моралните победители, така, че не му е за пръв път да простее в национален ефир. Да не говорим за Ники Александров, който колко брутални изцепки имаше покрай мачовете ни с Фарул, за които се чудеше да ходи ли или да не ходи в Пловдив, чак в ефир се оплакваше на Томислав, че го е страх да не яде бой. Така, че моля ти се не ги изкарвай света вода ненапита. Александров, Лишев, Вълчев, хич не се познават и дарик и гонг нищо общо нямат :)

Така, мисля, че е редно и аз да взема отношение към нещата, защото нападките са по мой адрес. Това за декларацията на Лудогорец е мит, който се разпространява от няколко лица в Пловдив, които се славят с това, че НИКОГА в живота си не са правили интриги. За да не бъде голословен ще кажа, че декларацията на Лудогорец от събота вечер е получена в електронната поща на Гонг, в моята служебна поща и в електронната поща на всички български медии в 20:32 минути. Информацията е пусната в Гонг в 21:11, за което има и доказателства.
По принцип не обичам да се обяснявам на когото и да било, но след като се появяват толкова "специалисти" нямаше как да подмина... Както Стенли каза, аз работя в Дарик радио и gong.bg, а не в Лудогорец, ЦСКА, Светкавица или Чавдар Троян. С коментара си "Стига заучен плач срещу Лудогорец" изказвам собственото си мнение и заставам зад него. Всичко останало е плод на много болна фантазия!!!

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 06 окт 2012 00:24

г-н Русев,знам че си защитавате колегите и така и трябва да бъде,но все-пак сте шеф там и мисля,че е крайно време да вземете отношение относно непрофесионалното,наглото и грубо отношение на вашия колега Н. Александров,иначе и вие ще изпуснете мача като съдиите в нашия футбол.вече от доста време този човек непрекъснато се заяжда откровено,подиграва се цинично и иронизира грубо и не на място.спомням си напоследък как се заяде грубо ни в клин ни в ръкав как сте били коментирали повече от 3 минути но това иди дойди,но днес вече след мача левски-литекс чашата преля.веднага след мача явно разочарован и ядосан от развръзката ви прекъсна коментара грубо и нагло повтаряйки и натъртвайки няколко пъти изключително злобно и нагло за някакви реклами.(само му чуйте тона от записа ).но това не беше всичко препоръчвам ви да чуете записа на воденето му след мача всичко свързано с този мач беше коментирано нагло иронично и подигравателно.явно този човек има проблем да си сдържа нервите но ние слушателите си мисля че не сме длъжни да му слушаме пристрастните и злобни коментари и заяждания.още повече когато е водещ в студиото разбирам примерно в понеделник когато имате обзор да си го каже да се заяде или когато си коментира мача на неговия отбор но не и когато е в студиото и трябва да води професионално и безпристрастно.аз досега от нито един от другите водещи не съм чувал такова заяждане и злобно отношение.дори и да са имали друго мнение са го изразявали съвсем спокойно нормално и професионално.та той дотолкова беше изпушил от яд и злоба че по едно време дори спря да ви говори и вие се чудехте дали сте в ефир вие ми кажете това нормално ли е и професионално.затова ви моля или поговорете с този човек да се държи малко по-спокойно нормално и професионално или просто не го оставяйте да бъде водещ в студиото просто държанието му е грозно и срамно.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 окт 2012 16:10

ico88 написа:г-н Русев,знам че си защитавате колегите и така и трябва да бъде,но все-пак сте шеф там и мисля,че е крайно време да вземете отношение относно непрофесионалното,наглото и грубо отношение на вашия колега Н. Александров,иначе и вие ще изпуснете мача като съдиите в нашия футбол.вече от доста време този човек непрекъснато се заяжда откровено,подиграва се цинично и иронизира грубо и не на място.спомням си напоследък как се заяде грубо ни в клин ни в ръкав как сте били коментирали повече от 3 минути но това иди дойди,но днес вече след мача левски-литекс чашата преля.веднага след мача явно разочарован и ядосан от развръзката ви прекъсна коментара грубо и нагло повтаряйки и натъртвайки няколко пъти изключително злобно и нагло за някакви реклами.(само му чуйте тона от записа ).но това не беше всичко препоръчвам ви да чуете записа на воденето му след мача всичко свързано с този мач беше коментирано нагло иронично и подигравателно.явно този човек има проблем да си сдържа нервите но ние слушателите си мисля че не сме длъжни да му слушаме пристрастните и злобни коментари и заяждания.още повече когато е водещ в студиото разбирам примерно в понеделник когато имате обзор да си го каже да се заяде или когато си коментира мача на неговия отбор но не и когато е в студиото и трябва да води професионално и безпристрастно.аз досега от нито един от другите водещи не съм чувал такова заяждане и злобно отношение.дори и да са имали друго мнение са го изразявали съвсем спокойно нормално и професионално.та той дотолкова беше изпушил от яд и злоба че по едно време дори спря да ви говори и вие се чудехте дали сте в ефир вие ми кажете това нормално ли е и професионално.затова ви моля или поговорете с този човек да се държи малко по-спокойно нормално и професионално или просто не го оставяйте да бъде водещ в студиото просто държанието му е грозно и срамно.

що се учудваш братле, от бензиджинджии и обслужващ персонал какво да очакваш :roll:
Иначе ако си говорим за журналистика.....тези са много-много далеч :arrow:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 окт 2012 17:41

Г-н Русев защо толко бързаш да издаваш присъди? Сега чух твоята присъда за Стоичков в Чикаго.Как ще
се чувстваш ако се окаже че писаното е лъжа? Ако т.н журналист е виновен и го е провокирал.Крайно
време е да пораснеш!Извинявай ако съм те обидил.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 окт 2012 17:02

Г-н Русев, в момента се играе и друга контрола http://pfclitex.com/site/bg/match.php?mid=322 , но явно днес по-далече от софийското равно поле не ви се гледа.
Изображение

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 17 окт 2012 17:03

Томе, населението на България отдавна не е 8 милиона :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”