Пловдив1926 написа:Е нали виждам във времето кое и къде излиза. Обща практика е да излизат нещата в официалните сайтове и от там да се препечатват. Все пак позволи ми да знам, при положение, че и с Вальо имам контакт и с нашето пресаташе редовен и ми е пределно ясно коя информация от къде идва. Преди време същия човек пак беше написал една статия, на която му се смя целия град за моралните победители, така, че не му е за пръв път да простее в национален ефир. Да не говорим за Ники Александров, който колко брутални изцепки имаше покрай мачовете ни с Фарул, за които се чудеше да ходи ли или да не ходи в Пловдив, чак в ефир се оплакваше на Томислав, че го е страх да не яде бой. Така, че моля ти се не ги изкарвай света вода ненапита. Александров, Лишев, Вълчев, хич не се познават и дарик и гонг нищо общо нямат

Така, мисля, че е редно и аз да взема отношение към нещата, защото нападките са по мой адрес. Това за декларацията на Лудогорец е мит, който се разпространява от няколко лица в Пловдив, които се славят с това, че НИКОГА в живота си не са правили интриги. За да не бъде голословен ще кажа, че декларацията на Лудогорец от събота вечер е получена в електронната поща на Гонг, в моята служебна поща и в електронната поща на всички български медии в 20:32 минути. Информацията е пусната в Гонг в 21:11, за което има и доказателства.
По принцип не обичам да се обяснявам на когото и да било, но след като се появяват толкова "специалисти" нямаше как да подмина... Както Стенли каза, аз работя в Дарик радио и gong.bg, а не в Лудогорец, ЦСКА, Светкавица или Чавдар Троян. С коментара си "Стига заучен плач срещу Лудогорец" изказвам собственото си мнение и заставам зад него. Всичко останало е плод на много болна фантазия!!!