Черноморец-Ботев Враца FT. 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец-Ботев Враца 5.10.2012

Мнениеот subzero » 05 окт 2012 22:52

burgazliqta написа:Чакам Нейчовите подробности от мача :lol:

Ти си чакай Нейчовите,аз ши напиша мойте. ;)
Такааааа,отново слаб,но борбен Черноморец. Колкото и странно да звучи от мен-невероятен Венелин Филипов. Това беше мача на Венко. А ако на мястото на Преслав имахме друг футболист,резултата щеше да е доста по-сериозен. В интерес на истината не бях виждал отбора да създава толкова положения от доста време. Само,че през цялото време се чудих как футболист,който е с две глави по-нисък от Преслав му взима сички топки. :o А върха беше пропуска от 3 метра. :( Вероятно щях да се изнервя много,ако не бях в забавна компания. Да се върна на Венко. През целия мач си мислех,че при един стабилен десен защитник и Венко като дясно крило,нещата биха се получили. Уникален Венелин. Дано това момче е събрало самочувствие. Започна отново трудно мача,но после влезе в ритъм. Могат да се отличат Венци,Уатара и естествено Цоньо и Стоян. Като цяло отбора игра като отбор,с много борба и желание. Явно липсва самочувствие и класа,но ако продължат да не губят може и да ги натрупат. Аз разчитах на Таварес,но явно ще трябва да се надявам на някой друг.
П.П. Впечатление направи завръщането на малка част от Блу Шаркс в техния сектор. Браво !!!
П.П. Дано момчетата са се видели в пичовете от Враца на по ракия. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Re: Черноморец-Ботев Враца FT. 2-1

Мнениеот GONG.Bs » 05 окт 2012 23:06

Данчо,за Таварес ще чакаш и няма да го дочакаш,ще играе в Фулйм. :oops:
Only god can judge me.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 окт 2012 23:07

GONG.Bs написа:Данчо,за Таварес ще чакаш и няма да го дочакаш,ще играе в Фулйм. :oops:

Тъй де,тва имах предвид. ;)

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 05 окт 2012 23:12

subzero написа:
GONG.Bs написа:Данчо,за Таварес ще чакаш и няма да го дочакаш,ще играе в Фулйм. :oops:

Явно са му предложили по добри условия :roll:
Only god can judge me.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 окт 2012 23:14

GONG.Bs написа:
subzero написа:

Явно са му предложили по добри условия :roll:

Ъ. Пари ли имат повече,амбиции ли,възможности ли?? Друга е причината. ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 05 окт 2012 23:34

Това с Венко като дясно крило е лесно изпълнимо,понеже Терзиев е достатъчно стабилен и на тази позиция ,така че се иска единствено Траян и Ники да са здрави и желание от страна на треньорското ръководството да експериментира,но предвид липсата на точки и класирането ни,явно има напрежение и в треньорския щаб и гледат да залагат на сигурно.Непонятно е след като Преслав е играл толкова слабо защо Милчо не е записал първи минути в А група след като сме повели в резултата и е било видно, че Ботев са отпаднали физически :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 окт 2012 00:02

Да е жив и здрав калпазана, ще има да го черпя, че по едно време ми спря нета, ма бях в час заради него! Той поне лесен, някоя кола и няма проблеми! Благодаря, Владо!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 окт 2012 00:10

Devian написа:Това с Венко като дясно крило е лесно изпълнимо,понеже Терзиев е достатъчно стабилен и на тази позиция ,така че се иска единствено Траян и Ники да са здрави и желание от страна на треньорското ръководството да експериментира,но предвид липсата на точки и класирането ни,явно има напрежение и в треньорския щаб и гледат да залагат на сигурно.Непонятно е след като Преслав е играл толкова слабо защо Милчо не е записал първи минути в А група след като сме повели в резултата и е било видно, че Ботев са отпаднали физически :?

Отговора си го написал. ;) Въпреки слабата игра днес,Преслав е по-опитен,а резултата беше само 2:1. При по-голям резултат вероятно щеше да го пусне. А ние толкова се надявахме. А за Венко-да. Наистина едва ли Херо ще рискува точно в този момент. Това беше само мисъл породена от играта му днес. ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 окт 2012 03:02

Много добро включване на Балтанов, раздвижи играта, показа качествена обработка на топката, добро владеене на същата и добро разиграване и пас. Все по-добър Куатара, днес отправи и прекрасен удар във вратата, отигра и блестящо положението, когато бе изведен сам срещу вратаря, блестящ Венко в нападение, но с 2-3 много грешни паса в средата на терена, които бяха предпоставки за контраатаки на противника. Преслав не може да намери играта си и вече не вярвам да се впише в отбора, Отличи се само с един хубав удар с глава, който прелетя над гредата, но пропусна положение, което е длъжен да реализира всеки централен нападател. Венци много се движи, но с неголяма ефективност, с изключение на първия гол, постигнат с наистина елегантно продължение на отправеното към него центриране, но без да е необходима техническа обработка на топката. Именно там бе много, много слаб Венци, особенно в ситуациите, когато се правеха бързи контраатаки и бе необходимо да се преодолява директен противник. Нестабилен Крум, с много брак и риск в играта, понякога много лесно преодолим, главен виновник за допуснатия гол. Цоньо на познатото добро ниво, Тошко с много борба, но понякога муден и неефективен при изнасяне на топката, допусна грешки при разиграването, което предизвика смяната му. Гошо и Пламен на сравнително добро ниво, но Гошо с нелеп автогол, а Пламен с няколко лоши посрещания на високи топки при извеждащи пасове на противника при контраатака. Дани Младенов се бори и стара на терена, удари и гредата след удар с глава, но мисля, че може да покаже повече. Не знам защо, но разиграващите в центъра в големи периоди, особенно второто полувреме го изолираха от играта и нападенията се водеха единствено от страната на Куатара. Стоян игра отново блестящо и мисля, че в този мач не допусна никаква грешка (както ставаше в други мачове). Милчо бе на тъч линията, но не остана време, за да влезе и запише дебют, успя само Станислав.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 окт 2012 10:52

Мача беше повече от посредствен . До някъде за това спомогна и лошо подготвения терен . Половината полусезон вече мина , така че съвсем спокойно могат да се направят някои изводи . С този материал в момента , в това число контузените и наказани футболисти , Черноморец с още 4-5 отбора , ще определят кои ще са последните 2 изпадащи ( Етър и Миньор според мен са сигурни изпадащи ) . Личи си , че предсезонната подготовка е била най-общо казано - провал . Аз лично не се сещам да съм гледал отбор воден от Херо , който да свършва въздуха по средата на второто полувреме . И който толкова явно да отстъпва физически на съперниците си . С изключение на 1-2 играча , вчера Черноморец загуби почти всички физически единоборства .
Стоян Колев - безгрешен .
Защитната формация допусна някои грешки , но да не забравяме , че средната възраст на 4-та в защита беше 20-21 години . Като вчера казах на няколко пъти , Венко Филипов е най-прогресиращия играч в отбора . Вярно - в защитен план има много да наваксва , но е поради факта , че досега не е играл на този пост . В предни позиции обаче , макар все още да не съм гледал статистиката , е най-полезния играч на отбора . Сам е изработил 3 от 7-те гола на Черноморец . Според мен ще е груба грешка , ако някой от тези момчета бъде продаден зимата .
Цонков игра на неговото си ниво , което държи вече от поне 2 години . Паланков - сравнително стабилен , но под нивото което показваше от началото на сезона . Дани Младенов ... може би най-слабия от отбора на Черноморец . Личи си че въобще не е добре във физическо отношение . Рано свърши въздуха , което си пролича особено ясно при контрата в края на мача , когато не успя да надбяга едно момче с бузки и паласки от отбора на врачани . Не успяваше да се надиграва един на един със защитника в неговата зона . По принцип всичко най-опасно от дясната зона дойде от Венко . Куатара - някак все още не може да ме убеди , че се отнася сериозно към играта . Определено има повече потенциал от това което показва ... не не съм убеден че ще го видим до края на сезона . Венци Христов - заедно с Венко , изработиха победата в мача . Допусна много брак в действията си , но в решителните моменти взе най-правилните решения . Отървал се е до голяма степен от егоизма който му пречеше да се вписва по-добре в отбора .
Преслав ... тук не мога да се съглася с вас . Не игра по слабо отколкото Младенов , Стоянов или Паланков . Вярно не направи нищо впечатляващо , но честно казано не бе подпомогнат от съиграчите си . До него почти не стигаха топки . Цял мач беше принуден от съотборниците си да играе с гръб към противниковата врата . В редките случаи когато беше свободен и можеше да получи топката на скорост , съотборниците му предпочитаха или да действат индивидуално , или да връщат топката назад . Не е проблем на Преслав , че за цял мач Черноморец направи точно 3 високи центрирания . При едното от тях нямаше късмет да отбележи . Вярно изпусна 100% положение , но следва да се отбележи , че топката въобще не беше предназначена за него , а отиде в негова посока след няколко карамбола .
НО заедно с Цонков , бяха двамата играча , които не загубиха единоборство . Всички хвалим Куатара за гола , и Венци за паса ... но никой не отбелязва факта , че Куатара нахлу в празно пространство , осигурено му от Преслав , който "повлече" със себе си единия от централните защитници . Освен това с по 10-15 минути на мач , игрова практика не се игражда . Това е първия мач на Преслав като титуляр и реално първия мач в който получава шанс да покаже нещо .

Върни се в “Черноморец”