Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ehh » 05 окт 2012 13:26

ralka_levskarka написа:Головата машина Гара Дембеле: Чакам оферта от Левски!!!

Изпълнителният директор на Левски - Иво Тонев, може да привлече на своя страна голяма част от Синята България само с един ход, който със сигурност би се харесал на масата "сини" привърженици. Livesport.bg разбра, че любимецът на публиката на Левски и голова машина в отбора - Гара Дембеле, иска да се върне на "Герена".
Головете на Дембеле - гледайте и се наслаждавайте!

Христо Евстатиев
Това е признал малийският национал в скайп разговор с друг бивш футболист на "сините", на когото по обясними причини ще запазим името в тайна - "В Левски беше супер, ако имам възможност бих се върнал. Чакам оферта, искам да играя редовно, за да си върна предишната форма", са думите на Дембеле във въпросния диалог.

В момента острието, който заби 39 гола със "синия" екип в рамките на един сезон, е собственост на елитния немски Фрайбург, където обаче не може да се наложи вече втора година, въпреки продажбата на звездата на тима Папис Сисе.

Последният бе твърд титуляр, а Гара бе закупен именно с идеята да го замени на върха на атаката след продажбата на Сисе в Нюкасъл. Слабата му физическа подготовка и лошата дисциплина на Дембеле обаче му попречиха да се наложи във Фрайбург, вследствие на което голаджията бе поставен в трансферната листа.

Левски не може да си позволи да закупи правата на футболиста, който бе оценен на малко над 2 милиона евро при продажбата му преди около година и половина. Затова опцията е нападателят да бъде взет под наем до края на шампионата, като Фрайбург и Левски си поделят разходите за месечната заплата на футболиста, която е 40 хиляди евро.

Не ми се вярва това да е вярно, но все пак..

Като видя този сайт, все едно виждам сайтове като ненаспорт и други подобни "гиганти".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 окт 2012 21:32

Карвалю и Марсиньо големи некадърници. Единия 10 пъти в засада, другия един свестен пас не може да даде.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 окт 2012 21:44

Levskar_90 написа:Карвалю и Марсиньо големи некадърници. Единия 10 пъти в засада, другия един свестен пас не може да даде.

Е този пък където е 10 пъти в засада подаде на Мони за втория гол :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 окт 2012 22:09

Поразрових се малко, но успях да намеря някои "интересни" мнения на някои хора след новината, че Базил е играч на Левски.Интересно ми е дали все още мислят така за Карвальо. 8 гола в 8 мача - доволни ли са или искат 18 гола в 8 мача? Къде щяхме да сме в класирането без неговите голове?
А ето и самите мнения.

Thsmith на 12 Юни 2012 14:18

един голям мазен за тонеФФФФФФФФ... а тоя карвальо ега 1 минута игра не помирише

от Santiago Munezz на 12 Юни 2012 14:24

Уж мразеше Левски,много се радвал като вкарвал на нас,размяташе сини фланелки,пък отгоре на всичко доста често се контузва а и е на 30 години.Ако разчитаме тоя да ни е основния нападател..

от turbogena на 12 Юни 2012 14:30

Силно се надявам да вземем и друг нападател ,но нещо се съмнявам Сигурно ръководството е ударило на камък с някои варианти за таран и сега ни замазва очите с Карвальо. Не е лош играч ,но всички знаем как се отнесе с отборът ни. А и по принцип не е много постоянен в изявите си. Ако разчитаме само на него в нападение ,до никъде няма да стигнем...

от way на 12 Юни 2012 14:31

Според мен много тъп траснфер ако е истина ... не може да мразиш 1 клуб да размяташ тениски като им вкараш и после да ходиш да играеш за тях.... все едно реал да вземе Меси а барса Роналдо

Thsmith написа:
Очаквайте интересно посрещане на маймуната на първата тренировка

tevez написа:
Вкара ни 4 гола в 4 двубоя.
Че е класен нападател няма спор.
Познава обстановката в България и няма да има нужда от време да свикне.
Ще видим дали ще вземем още един нападател или ще е титуляр,а резерва ще му е Цветков.
Аз лично се радвам,че го взехме.

Радваш се като всички май ? По принуда се радваш.Що не се сети вчера за него ? Тия направо ни удариха в земята
:?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 окт 2012 22:21

Карвальо е изключително слаб футболист. 10 пъти в засада и само симулира. Вкара един случаен гол. Да го махат аз бях и още съм против него.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 окт 2012 22:26

Levskar_90 написа:Карвальо е изключително слаб футболист. 10 пъти в засада и само симулира. Вкара един случаен гол. Да го махат аз бях и още съм против него.

Ти си против целия отбор, ама айде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 окт 2012 22:30

Levskar_90 написа:Карвальо е изключително слаб футболист. 10 пъти в засада и само симулира. Вкара един случаен гол. Да го махат аз бях и още съм против него.

Аз пък си пожелавам все такива слаби играчи като Карвальо да идват в отбора и всеки мач да вкарват по 1 гол, пък нека 10 пъти да попада в засада. Той и Чичарито попада в засади, ама е в Ман. Юн.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 окт 2012 23:21

ralka_levskarka написа:

Ти си против целия отбор, ама айде.

Този сутрин се сърди на себе си,а следобед-на останалите!Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 окт 2012 23:58

Ебати слабака, не може и 10 гола да вкара в 8 мача :lol:
Само Левски!

Върни се в “Левски”