Левски - Литекс - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Левски - Литекс - 2:1 FT
въпреки съдята Левски успя да отмъсти за загубата на Цска от Литекс ,браво момчета !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Re: Левски - Литекс - 1:0 HT
Zaash написа:Към феновете на Левски!( и аз съм такъв)Не ви прави чест да се заяждате със Стойчков, по какъвто и да е повод.
И да бил съм на стадиона многократно, за тези кои ще започнат да се заяждат!
Стоичков е велик БЪЛГАРСКИ футболист!
Аспарухов е велик БЪЛГАРСКИ футболист!
Другото е злоба и липса на достойнство!!!
СРАМ И ПОЗОР е да напишеш по този начин фамилията му.Христо СтоИчков не "й".Наистина в България народа много опростя.ОМГ.
Zaash написа:Към феновете на Левски!( и аз съм такъв)Не ви прави чест да се заяждате със Стойчков, по какъвто и да е повод.
И да бил съм на стадиона многократно, за тези кои ще започнат да се заяждат!
Стоичков е велик БЪЛГАРСКИ футболист!
Аспарухов е велик БЪЛГАРСКИ футболист!
Другото е злоба и липса на достойнство!!!
Достойно ли е да се отречеш от родината си

- Shtuka
- Контакти:
Футболът в България е в абсолютен регрес.Видях какво направиха Видеотон със Спортинг Лисабон снощи и коментара е излишен,хората работят и знаят как да инвестират правилно(Марко Канейра в защита,Пауло Соуса като треньор+дузина чужденци които си вършат работата),а ние тук само се залъгваме че имаме някакъв футбол...тежко ни и догодина в Евротурнирите...Единствения лъч светлина се хвърля от Лудогорец,но и там не се знае докога ще се инвестира така(г-н Домусчиев е май доста сприхав характер и при една по сериозна балтия от страна на съдиите,ще се оттегли...дано не съм прав).
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Този мач сме го гледали толкова пъти срещу ЦСКА и ЛЕВСКИ в СОФИЯ,отново сами се биха .................изравняваш със страхотен гол и си с човек повече и пак се върнаха назад,не направиха никакви атаки след 1:1 и се стигна до положението за червения картон на ЦВЕТКОВ (имали го или не ,не е от значение,от значение е че ЛИТЕКС го допусна да се случи
) и както в повечето мачове в СОФИЯ отново загуба...НЯМА МАНТАЛИТЕТ - същата работа като миналата година .ДОКОГА Литекс ще има шансове да взема резултати в СОФИЯ и винаги ще се дъни ....безумно слаб отбор на ЛЕВСКИ и страх да не се вземе нещо от него
За Пиргов нямам думи .............толкова мачове провали миналият полусезон,сега пак пълна излагация -ДОКОГА
ДОКОГА и Галин Иванов ще играе като аматьор
Не е срамно да паднеш в СОФИЯ от ЛЕВСКИ,но от този ЛЕВСКИ по този начин - нямам думи

За Пиргов нямам думи .............толкова мачове провали миналият полусезон,сега пак пълна излагация -ДОКОГА

Не е срамно да паднеш в СОФИЯ от ЛЕВСКИ,но от този ЛЕВСКИ по този начин - нямам думи

Последна промяна от shotgun blues на 05 окт 2012 21:02, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Томислав Русев и Валентин Грънчаров тази вечер коментираха ли мач? Аз останах с впечатление, че бяха на питие през цялото време и си хортуваха общи приказки.
Съдията така, съдията онака. Играта продължава, млади коментатори, какво сте ми заобсъждали положенията? Пет минути се говори има ли дузпа, или няма. Е..л съм ги коментаторите! Извинете за езика, но тези двамата така водиха коментара, че нищо не ми стана ясно! Или почти.
Съдията не е виновен, че толкова може. В световен мащаб виждаме къде по - големи грешки, но няма такива атаки. Нашите съдии съвсем не са лоши, но няма кой да ги подкрепи, да каже, че онези уж големите правят същите простотии. Като се започне от Уеб, мине през Аткинсън, Фой, Рицоли, Талявенто, Проенса, Ланоа, Мехуто Гонзалес и т.н. Взимат милиони на година, всичко се вижда, но никой не ги преследва, както е редно, за да ги вкара зад решетките.
Съдията така, съдията онака. Играта продължава, млади коментатори, какво сте ми заобсъждали положенията? Пет минути се говори има ли дузпа, или няма. Е..л съм ги коментаторите! Извинете за езика, но тези двамата така водиха коментара, че нищо не ми стана ясно! Или почти.
Съдията не е виновен, че толкова може. В световен мащаб виждаме къде по - големи грешки, но няма такива атаки. Нашите съдии съвсем не са лоши, но няма кой да ги подкрепи, да каже, че онези уж големите правят същите простотии. Като се започне от Уеб, мине през Аткинсън, Фой, Рицоли, Талявенто, Проенса, Ланоа, Мехуто Гонзалес и т.н. Взимат милиони на година, всичко се вижда, но никой не ги преследва, както е редно, за да ги вкара зад решетките.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Shtuka написа:Футболът в България е в абсолютен регрес.Видях какво направиха Видеотон със Спортинг Лисабон снощи и коментара е излишен,хората работят и знаят как да инвестират правилно(Марко Канейра в защита,Пауло Соуса като треньор+дузина чужденци които си вършат работата),а ние тук само се залъгваме че имаме някакъв футбол...тежко ни и догодина в Евротурнирите...Единствения лъч светлина се хвърля от Лудогорец,но и там не се знае докога ще се инвестира така(г-н Домусчиев е май доста сприхав характер и при една по сериозна балтия от страна на съдиите,ще се оттегли...дано не съм прав).
Най-точното мнение по темата. Допреди няколко сезона чаках с нетърпение да дойде този мач, а сега, както и да завърши ми е все тая. Изключително ниско ниво на футбола,а играят вторият и третият в класирането. Лично аз не мога да си представя какъв спорт се играе, да речем на мач като Етър - Ботев (Враца). Лудогорец са единствените, които ще имат някакви шансове догодина в ЕКТ, другите отбори ще ядат много бой.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
- Контакти:
kiril74 написа:Гонг плакаха за картони на Еленкович , да кажат какъв е картона на Александър Цветков
същия като на Рамос....
daniel875 написа:Томислав Русев и Валентин Грънчаров тази вечер коментираха ли мач? Аз останах с впечатление, че бяха на питие през цялото време и си хортуваха общи приказки.
прав си брато.толкова са смешни тези двамата като коментираха,че си помислих че са на 2 ракии.НЕ СТАВАТ ЗА КОМЕНТАТОРИ КОГАТО ИГРАЕ ЛЕВСКИ ,ЗАЩОТО ИМ ЛИЧИ ГОВЕЖДИЯ КОСЪМ.
-
- Контакти:
бях на мача но едно неразбрах, съдиата за литекс ли играеше или за домус али