Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Класико, Барса - Реал, 7.10.2012, 20:50

Мнениеот Middlesbrough » 05 окт 2012 12:27

Аз се шегувам :Д : )

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 05 окт 2012 13:50

Един хикс и двата отбора да са доволни :)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 окт 2012 15:06

Въпреки всичките глупости, които са изписали феновете на Барса в темата,освен няколко коментара, ви пожелавам успех и нека по-добрия победи. Вярвам, че ще покажем кой е по-силният. :)
1914

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 окт 2012 15:14

Шави на пресконференция, завършила преди броени минути:

"Имаме златна възможност да се откъснем на 11 точки пред Реал Мадрид. Евентуален наш успех би бил изключително тежък психологически удар за тях. И все пак, първенството тепърва започва, не мисля, че спорът за титлата ще бъде решен от този мач. В отбора няма еуфория.

Жерард прави всичко възможно, за да играе в неделя. Преди малко го видях във фитнес залата. Според мен, шансовете да вземе участие в мача са 50 на 50.

Кои Класики помня най-ясно? В съзнанието ми са запечатани 2-6 и 5-0. Незабравими моменти!"

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 окт 2012 15:18

Без име написа:Въпреки всичките глупости, които са изписали феновете на Барса в темата,освен няколко коментара, ви пожелавам успех и нека по-добрия победи. Вярвам, че ще покажем кой е по-силният. :)

То пък сякаш вашите фенове написаха много големи умности... ;) Нормално е преди Класико да има дребни закачки и провокации, но стига да е в границите на нормалното лошо няма. Засега всичко е коректно и в рамките на нормалното. :) Да видим как ще е след мача.

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 окт 2012 15:21

enguerino написа:Един хикс и двата отбора да са доволни :)

За сефте от години насам Реал няма да са доволни от Х на Кампа. Имат до топят 8 точки разлика и предвид, че Барса поне засега си взима всички мачове за Реал е от изключителна важност да вземат 6 точки от двете Класики, за да имат някакъв шанс за титлата. При Х губят една златна възможност да се доближат до нас, а това е лошо за тях. А такива възможности няма да имат много! Ясно е, че Барса ще губи точки по време на шампионата, но е немислимо да се очаква Реал да спечелят всичките 32 мача до края, те също ще губят точки. Така че за тях е от ключово значение да вземат 3 точки от нас в неделя! Х не им върши работа, а загуба тотално ще ги отдалечи от нас.

Да се надяваме още в неделя да ги откажем от борбата за титлата! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 окт 2012 16:32

Барса надъха феновете с клипче преди "Ел Класико" (видео)

Дни преди голямото дерби между Барселона и Реал Мадрид на "Камп Ноу" каталунският клуб пусна в YouTube видео с триминутно надъхващо феновете клипче. В него са показани 20 от най-добрите голове на "блаугранас" в "Ел Класико" през 20-и век. Мачът е в неделя от 20,50 часа българско време.

http://www.sportal.bg/news.php?news=389161

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S7XtVY5y7HI&feature=player_embedded[/youtube]

В клипа се акцентира на сравнително стари голове. Аз лично бих избрал по-нови и от някои знакови победи, но така е решило ръководството, така да е. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 окт 2012 16:41

Кройф: Мадрид е в голяма опасност

Холандската легенда на Барселона Йохан Кройф изрази мнение, че Реал Мадрид не може да си позволи да загуби от каталунците на "Камп Ноу" в дербито между двата тима в неделя. След 6-ия кръг на Ла Лига мадридчани изостават от вечния си съперник с цели 8 точки.

"Обикновено не знаеш какво ще се случи, но този път мисля, че Мадрид е в по-голяма опасност от когато и да било, защото изоставането им е голямо", коментира Кройф. "Ако загубят този мач, това ще е като светът им да рухне. Обикновено това са мачовете, от които най-много се страхувам. Мадрид ще направи всичко възможно, за да се изправи на крака и да преодолее тази ситуация", продължи холандецът.

"Моуриньо ще е под огромно напрежение, ако загубят в неделя. Ако след 7-8 мача те са толкова далеч от Барса, не може да има извинение", каза още Кройф.

http://www.sportal.bg/news.php?news=389185

Както винаги с великият Йохан сме на едно мнение. Нито за първи, нито за втори, нито за последен път се случва, аз да пиша някакви анализи по въпроси свързани с Барса и после да видя няколко дни по-късно, че Кройф е на абсолютно същото мнение и че прави същите анализи. Наречете ме самовлюбен, но няма как да не се кефя на това нещо. И следващият път когато разни "разбирачи" като AMG решат да остроумнечят и да ми противоречат да помислят над следното: когато оспорват моето мнение те също така оспорват мнението на велик човек като Йохан Кройф! Ок, да приемем, че егото на тия хора им казва, че разбират повече от мен (нещо, което е абсолютно невъзможно!)... вярват ли, че разбират повече и от холандеца?! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 05 окт 2012 16:57

Ето кой ще свири Ел Класико

Баският арбитър Делгадо Ферейро е нагърбен с тежката задача да ръководи дуела между Барселона и Реал Мадрид тази неделя. 42-годишният рефер ще свири първото си Класико. До момента съдията е бил назначен в 14 срещи на "синьо-червените".

В тях Барса има 11 победи, две реми и две загуби.
Последната среща е успехът със 7:0 като гост на Райо Валекано през миналия сезон. Ферейро е ръководил девет мача на "лос бланкос" - седем успеха и две равенства.

Последният мач е срещата с Валенсия този сезон (1:1). Тогава останаха съмнения за незачетения гол на Роберто Солдадо. Мадридските медии пък поискаха дузпа на Фернандо Гаго срещу Анхел ди Мария. Делгадо Ферейро дебютира в Ла Лига на 26 август 2006 година и има над сто шампионатни срещи.

http://www.sportal.bg/news.php?news=389084

11 + 2 + 2 = 14? WTF? Тия от Спортал никога няма да се научат да смятат... :lol: :lol: :lol:

Надявам се рефера да е обективен и безпристрастен.

Върни се в “Барселона”