Петьо, във връзка с музикалните и танцовите ми наклонности виж това:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg[/youtube]
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Искам си Акаунта
b.s.crew написа:
Това е вероятно най-глупавото нещо което може да се направи.По този начин единственото което ще се постигне е една армия от подрастващи бургазлий да станат мазути.Защото едва ли не ще ги издигнем в култ колко са яки,дават ги по телевизията всички треперят от тях.Слезте малко на земята нищо по-различно от последните години не е станало.Разликата е ,че ти се действат като мангали по много на малко в тъмното,но истината е ,че нашата апатия и трудната смяна на поколенията разбиха нашата агитка и ултра група това е.Преди години не можеше да им видиш носа на вън ,сега малко набраха смелост и като гледат пасивноста на другия лагер се мислят за още по-недосегаеми.Направо се чудя и се мая вие да не си мислите ,че живеем в Германия примерно и всеки ще си пие с другите фенове бирата и ще става веселба,по нашите ширини не е така.Множество книги и филми има относно фенска култура и т.н. ако не сте чели или гледали ще ви препоръчам няколко.Сериозно си мисля ,че прекаляваме вече с тези ученически оплаквания било то на кмет или куки и т.н.(камо ли пък медий)единственото което се постигна до момента да наложи мнение сред общественоста ,че сме най-големите шматки.
В друго време живееш приятелю ... медиите ( ако се използват правилно ) са средство за натиск . Не виждам причина това средство да не бъде използвано . Ако едно евентуално дело се радва голямо медийно внимание , тогава е много трудно в хода на това дело да се правят "сделки" . Пример , подсъдимия се признава за виновен , делото се гледа по съкратена процедура ( където не се прилагат доказателства ) и той се отървава с минимална присъда ( която почти винаги е условна ) . А ние искаме в този случай да има ефективни присъди . Искаме евентуално дело срещу биячите да се гледа в специализиран съд .
Времето за което говориш е безвъзвратно отминало . Сега няма как да се разбереш " по мъжки" с подобни индивиди . Просто защото за тях е "мъжко" да бият деца и жени , когато ги превъзхождат поне двойно по брой ... Или ако срещу тях се изправи достоен противник , да наръгат "по мъжки" с нож в гърба . Най-лесно ми е да докарам една бригада от друг град и въпросните "битки" да се хранят няколко месеца със сламка . НО не това е решението . Насилието никога не е решение . Има си органи които сега имат шанс да си свършат адекватно работата . И да пресекат тази тенденция докато е време . Защото ако сега няма жестоки наказания , ако "подрастващите бургазлии" , не видят , че подобни престъпления се наказват адекватно ... то следващата стъпка ще е да се въоръжат . И тогава ще стане страшно .
- калпазанчо
- Контакти:
Абсолютно съм съгласен с Миро! Не покажат ли сега институциите, че работят адекватно, работата отива към инциденти с фатален край! И това го пиша най-отговорно, следя ситуацията и знам, че нещата излизат извън контрол. Как да обясниш на един подрастващ, който ежедневно го заплашват (вкл. и по телефона и с посещения и засади пред тях - ест в многократно числено превъзходство, нали така е модерно и по-мъжки...) че не трябва да отвръща, че си има полиция и съд в тази държава. Ако полицията, прокурорите и съдиите не направят нещото което трябва по принцип да направят ще стане страшно. В това съм убеден. Има няколко поредни нападения, някои са заявени в полицията, други не. Всичките са едностранни и от една и съща група. Групата наброява повече от 3ма души, което говори наистина организирана престъпна група. Наистина не ми се мисли, ако в кратък срок не се произнесе ефективна присъда....
п.п. Не можем да гарнтираме, че винаги ще разполагаме с необходимото време и нерви, за да се опитваме да потушим огъне, който е разпален
Има социални мрежи, затворени групи, чатове където лесно и бързо може да се организира едно евентуално отмъщение
Ще стане толкова бързо и изневиделица, че после ходи гони Михаля ...
п.п. Не можем да гарнтираме, че винаги ще разполагаме с необходимото време и нерви, за да се опитваме да потушим огъне, който е разпален
Има социални мрежи, затворени групи, чатове където лесно и бързо може да се организира едно евентуално отмъщение
- Искам си Акаунта
рамзес написа:Здравейте отново,
Благодаря за топлото посрещане!
1. Към petkan и калпазанчо - за съжаление твърдението е вярно. Поне ако сме се виждали не е било покрай активности свързани с футбола и на мен не ми е известно.
2. Към "Искам си Акаунта" - приятелю, продължаваш да говориш с ВИЕ и НИЕ, което е изначално погрешно, и така няма да можеш да убедиш никой в нищо. Смея да твърдя че познавам 90% от феновете на Нефтохимик лично и никой от тях не иска да се отъждествява с въпросните хулигани. Те самите(хулигани) са много горди че са отделна групировка, имат си отделен форум и т.н. Виждаме се с тях в клетката по гостувания - толкова! Можеш да ми имаш пълно доверие че не са членове на официалния фенклуб - за това и казах - председателя на този фенклуб има толкова власт и правомощия над тях колкото и ти самия. Аз също съм за законните средства срещу тях, както и срещу които и да е други хулигани в България.
Относно негативите които могат да бъдат понесени - и двамата знаем че не е точно така. Всичко е интереси братче, ЛУКОЙЛ не ги дадоха тези пари заради сините очи на Благо, те тяхното ще си го вземат и то няма да е под форма на маркетингови изгоди от това че името им стои на фланелките на Нефтохимик - от другаде ще ги избият. Единствените които страдат от тези дразги са нормалните фенове, като мен и Вас, които се изострят едни срещу други."Крайните" фенове така или иначе се гледат на кръв и тези случки за тях са повече положителни емоции.
3. Към kartago - не се сърдя за извинението - дадох го като пример за поставянето под общ знаменател и обвиненията към "феновете на Нефтохимик" а не към Иван или Драган. Няма и как да се извиня за хулиганската проява, защото аз съм твърдо против нея. Това е все едно да се извиня ако съседа е крадец, защото живеем на един етаж. По същата причина и Пламен и Тодоров не могат да се извинят - това че са председатели на официалния фенклуб не може да ги прави съпричастни към проявите на 10 хулигана.
Относно хулиганите - знаме ги кои са да. Но и вие ги знаете. И полицията ги знаят - аз лично нямам никаква представа кой точно е бил, освен че GREEN FIGHTERS като групировка се похвали че те са го свършили побоя. Как да помогна на полицията ? Кажи и ще го направя! Същото е и за знамената - те зелените бойци са много наясно с тези неща и не са много словоохотливи. Дови в нашия форум отрекоха да имат нещо общо с паленето. Дали аз мисля че имат нещо общо - Вероятно да! Дали имам дори и минимална идея или доказателство кой точно е бил - НИКАКВО! Как да помогна на Вас и на полицията ?
Защо позволихме да се обвини Тениса. Тук няколко човека написаха че няма нищо общо. Как бяха посрещнати ? С "Ние знаем кой е.","Този път няма да му се размине.", "Имаме достоверна информация.". Как може да се оборят такива думи, когато ти самият не знаеш кой е виновният ? Защото пак казвам - НЕ ЗНАЕМ, НЕ ЗНАЕМ, НЕ ЗНАЕМ ... то ние ако знаехме - да са ги прибрали.
Мога даже да ви уверя че въпросните зелени бойци се заканват с физическа саморазправа дори към нашите фенове в нашия форум - толкова им е акъла, за възпитание изобщо не говорим.
Приятелю , делението на ВИЕ и НИЕ ще го има , докато двете страни ( разбирай нормалните фенове на двата отбора ) имат различни виждания по отношение на инцидентите . Виж една декларация от страна на официалния фен клуб в която се ОСЪЖДАТ действията на грийн файтерите , защото тези действия са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и хвърлят СРАМНО петно върху клуба ( Нефтохимик ) ще е много на място и голяма стъпка в правилна посока . Едва ли ще е голям проблем за Пламен и Ники Тодоров да предложат да членовете на фен клуба да се излезе с подобна декларация . Естествено сме наясно , че те не могат да я напишат и публикуват . Но могат , образно казано да я предложат за гласуване . И ако болшинството фенове на Нефтохимик са нормални и трезво мислещи хора ( в което съм убеден ... поне от тези които съм контактувал наживо ) , то си мисля че те няма да имат нищо срещу нея .
Стига сте писали, идвайте на Водолея 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Стига сте писали, идвайте на Водолея
Щом ще черпиш , тръгвам
калпазанчо написа:Петьо, във връзка с музикалните и танцовите ми наклонности виж това:
Изгледах те от край до край. Добър си! Спор няма
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Ден 5ти (пореден работен), ден като всеки друг, с единствената разлика че днес управляващия съдружник в нашата компания е проспал значението на глагола "плащам" спрямо съществителното "заплати"
Което пък породи социални сътресения в част от по-нискозаплатения и по-ниско квалифициран персонал, а оттам и цялостна атмосфера в офиса.
Петък следобед, ден на майстора....Дано нашите майсторчета ни зарадват като вкарат с половин
гол повече в противниковата врата
п.п. Миро, усещаш ли сътресения в СИЛАТА, какво казват мелахондриите
п.п. Миро, усещаш ли сътресения в СИЛАТА, какво казват мелахондриите
- калпазанчо
- Контакти:
petkan написа:калпазанчо написа:Петьо, във връзка с музикалните и танцовите ми наклонности виж това:
Изгледах те от край до край. Добър си! Спор няма
Това ми беше първата тренировка, чакай да ме видиш сега
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Стига сте писали, идвайте на Водолея
Щом ще черпиш , тръгвам
В такъв случай и аз ще побързам
Всъщност, някой не иска ли да мине да ме вземе, щото смятам да поливам победата след мача и ще съм без кола.
Последна промяна от petkan на 05 окт 2012 16:45, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта