Oскверниха пред света футболната икона Христо Стоичков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Oскверниха пред света футболната икона Христо Стоичков

Мнениеот nikita33 » 05 окт 2012 12:57

Нищо ново за България. След разпита на Христо Стоичков в ГДБОП стана ясно, че единственото нещо, което бе направено, е, да се омаскари името на Камата по света. За такова развитие на нещата призна и Христо Стоичков, който след разпита даде интервю, в което личеше огорчението му от това как се извъртат нещата в негова вреда.

"Тъй като се появиха неща в нашата преса, че ще бъда привикан в ГДБОП за разпити, и това, че Литекс е участвал в съмнителен мач срещу Каварна (5:0), бях днес тук. В западната преса се появи информация, че Христо Стоичков го търсят за черно тото. Думите бяха изкривени и моето име беше свързано с тези неща. Казах това, което ме питаха. Бях обстоен", поясни Стоичков, след което продължи:.

"Викнаха ме защото има информация от футболния съюз, заложна къща и УЕФА, че този мач е манипулиран. Щом е замесено моето име, значи, сигурно, подозират мен", коментира Стоичков с ирония и огорчение, на което шефът на ГДБОП Станимир Флоров отговори:

"Не е така, г-н Стоичков".

След това легендарната осмица продължи: "Обаждат ми се хора от цял свят, от Америка, Испания, Германия, Италия. Питат ме каква е тази работа с черното тото. Аз как да си изчистя името? Кой ще ми го изчисти? Айде сега ми го изчистете".
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Нищо ново - оскверниха пред света футболната икона Христо Ст

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2012 13:05

Излишна тема, а и Стоичков беше повикан основно заради постоянните му апели към власт имащите да бръкнат малко в кацата с катран наречена футбол.
Останалите интерпретации са дело на болни журналистически главици.
Изображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 05 окт 2012 13:06

И на мен ми е много жал как го оскверниха Ицата, горкичкият :cry:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 окт 2012 13:18

Доколкото разбрах самият Стоичков е пожелал да даде обянсения/показания , за да си изчисти името . Журналята пак са се престрали . Хонорис - каузата го чака "топло" посрещане на "Герена" довечера , там да му мисли :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2012 13:23

bilyaletdinov написа: Хонорис - каузата го чака "топло" посрещане на "Герена" довечера , там да му мисли :lol:

През трибуквеника ще му е, а тези скандирания показват, че феновете на сини и червени ги вълнува повече чуждия лагер, отколкото собствения.
Няма да се разсърдя ако съдбата се обърне срещу тези които "топло" ще го посрещат и Стоичков да си тръгне поне с точка от Герена, тогава те, скандиращите ще си останат само с простотийката.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 окт 2012 13:24

Дрън-дрън, та пляс. Хайде стига измишльотини. Стоичкова се скъса да говори за черно тото в последните месеци и най-логично беше да го дръпнат и да го питат, откъде има тези информации и защо е толкова уверен в това, което говори.
Стига драми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 окт 2012 13:27

А "Задържаха брата на Бербатов с кокаин" какво е? Пътувал с чужда кола, в която имало 30 грама наркотик. Ама чий е, защо е - няма значение - да му мисли Бербатов. И после - не искал да играе в националния отбор. А тези, които са в т.н. национални медии - къде им е морала, къде им е професионализма? Или се брои само наглостта им и безочието, с което упражняват професията на лайномети.
С Ицо е същото - влязъл и излязъл от полицията - хайде и той в кюпа за черното тото. И на всичкот отгоре му се преиначават думите по същия гаден начин - не "искам да ми очистят името", а "искам да ми се очисти името" Иначе са неграмотни, но да използват манипулаторския резурс на езика ги бива - точно като Чудомировата как'Сийка.

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 05 окт 2012 13:27

ultralevski написа:И на мен ми е много жал как го оскверниха Ицата, горкичкият :cry:

Цяла нощ не съм спал :(
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 окт 2012 13:28

Наистина нищо ново. Футболната "икона" Христо Ст не е нито първата, нито последната известна личност (в България и по света), предмет на всеобщо публично внимание, за която са били, са и ще бъдат публикувани слухове, пикантни клюки, отрицателни коментари и т.н. На журналята и кибиците това им е работата. По същия начин Христо(с) Стоичков е и обожествяван от същите тези журналя и кибици, така че неговата слава като футболист (напълно заслужена) върви в комплект с останалото. ;) Иначе казано: Която булка не иска да я щипят, не се хваща на хорото... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 окт 2012 13:41

PFC Litex написа:
Няма да се разсърдя ако съдбата се обърне срещу тези които "топло" ще го посрещат и Стоичков да си тръгне поне с точка от Герена, тогава те, скандиращите ще си останат само с простотийката.

Толкова не му пука , че на последното гостуване в Ловеч , направихте всичко възможно публиката ни да не влезе на стадиона ... :lol: А впрочем Стоичков като доктор трябва да преживее , че 10 хиляди зрители ще му пеят "Кюрда Стоичков ........" ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Литекс”