Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: FUN: Каква е тази зеленчукова градинка?

Мнениеот McLovin » 04 сеп 2009 04:46

Хм.. не мога да кажа дали са домати или не... Но може да попиташ един "Почитен президент"... той ги разбира тия неща... все пак "ни яде доматитие с колцитие" :roll:
А може да питаш и Доцент озеленителя от Онтарио, дето днеска(не помня всъщност дали беше днес :lol: ) Томето говори с него по повод националния, за тия храсталаци до Герена. И друго експертно лице да се изкаже :lol: Ама първото ми предложение ти е по-близичко... може по-бързо да се осведомиш, ако е толкова важно ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ГОНИ ПЪРВАТА СТОТИЦА НА СВЕТА.

Мнениеот Blue_World_Order » 04 сеп 2009 07:30

разбира се,че ЛЕВСКИ е най-напред във всички нормални статистики и класации. неслучайно и коефициента ни е най-висок. ;)

чорбарите обаче си вадят некви техни статистики,в които са в топ 40 на Европа пред отбори като Лион,Марсилия и т.н. :lol: сектанти :lol:
СИН ТЕРОР!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 сеп 2009 07:33

Това не са ли некви борчета или елхички???????Нещо от тоя сорт ще да е........

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2009 07:43

С тея тикви по терена, що да няма доматки до стадиона. Ма кво бе, и едно лозе ако има, другата година никакъв син сити. Ракийка от Герена, доматки от Герена. Бият след мача и сядат после да пукат. Аз лично бих си купил бутилка ракия "Герен", но се съмнявам, че доматите ще са полезни с тея автомобили наоколо.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 сеп 2009 07:47

metodito написа:С тея тикви по терена, що да няма доматки до стадиона. Ма кво бе, и едно лозе ако има, другата година никакъв син сити. Ракийка от Герена, доматки от Герена. Бият след мача и сядат после да пукат. Аз лично бих си купил бутилка ракия "Герен", но се съмнявам, че доматите ще са полезни с тея автомобили наоколо.

Нема страшно.че ги пръскат с препарати с които после да са полезни

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 04 сеп 2009 07:52

metodito написа:но се съмнявам, че доматите ще са полезни с тея автомобили наоколо.

споко, ако някой ги яде ще му подейства все едно доматите са били от Чернобил
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ

Мнениеот metodito » 04 сеп 2009 07:52

LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Всеки сам си решава. Един-единствен път пусках еврофутбол. Бяха квалификации за свеовно мисля. От седем мача познах шест. В тези мачове имаше дзверски срещи като например Швейцария - Турция (дето се изпопребиха после). Един мач не познах, най - лесния - Швеция - България. Тука на бяха опукали като маче у дирек, ма аз "Как, да заложа срещу България!!!Булгар, булгар!" На ти един булгар. Хубави кинти щях да гушна, ама... Оттогава не играя Еврофутбол :mrgreen: .

vladomin_
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ГОНИ ПЪРВАТА СТОТИЦА НА СВЕТА.

Мнениеот vladomin_ » 04 сеп 2009 08:27

Дано и да влезе в топ 100, заедно с отбора на ЦСКА. Искам в скоро време да участваме с два отбора в шампионска лига. За целта пожелавам тази година да се срещнат двата ни гранда в полуфинал на лига Европа.
ВДинев

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 04 сеп 2009 08:41

Сега Батков ще прави 2-те си любими неща едновременно - Да гледа Левски и да яде :lol: :lol: :lol: не можахте ли една кръчма да построите до самия терен за да може резервите да си пият бирата докато гледат мач :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Re: Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ

Мнениеот Blue_World_Order » 04 сеп 2009 08:51

LevskiFeen написа:Нищо чудно!!!Левскар съм но в деня на мача с Виляреал отивам в Еврофутбол и пускам точен 6 на 1!!!От нашите нищо не става!!!Докато не започнат да се дават пари така ще е!!!ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

ебати левскаря,дето си :lol:

смешник :mrgreen:
СИН ТЕРОР!

Върни се в “Архив”