Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 04 окт 2012 22:18

subzero написа:
Bartolomej написа:Данчо
ко има да ти харесва. Тва ,че си пишат декларацийки и подчертават постоянно ,че хората правещи проблеми не са "членове" на фен клуба им само показва ,че хич не им пука . И там се делят и имат търкания от много време .
Оная групичка така или иначе ще продължи да си прави каквото си иска ,защото са недосегаеми като нечленове на "фен клуба" и са истинските фенове .
Аз билет неща , карта си купих за да не се редя на километричните опашки за спектаклите на ЛАзур :)

Освен това има и друго,но наистина в момента нямам право да коментирам.

И от "Нефтохимик", и от "Черноморец" заявиха, че не става въпрос за извънредно напрежение между агитките, а за отделни случаи, които смятат не за футболно хулиганство
тва ли та притеснява ?
Явно нашите са се поддали на техните думи , иначе и аз нямам обяснение , защо не се казва истината .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 окт 2012 22:22

Bartolomej написа:
subzero написа:
Bartolomej написа:Данчо
ко има да ти харесва. Тва ,че си пишат декларацийки и подчертават постоянно ,че хората правещи проблеми не са "членове" на фен клуба им само показва ,че хич не им пука . И там се делят и имат търкания от много време .
Оная групичка така или иначе ще продължи да си прави каквото си иска ,защото са недосегаеми като нечленове на "фен клуба" и са истинските фенове .
Аз билет неща , карта си купих за да не се редя на километричните опашки за спектаклите на ЛАзур :)

Освен това има и друго,но наистина в момента нямам право да коментирам.

И от "Нефтохимик", и от "Черноморец" заявиха, че не става въпрос за извънредно напрежение между агитките, а за отделни случаи, които смятат не за футболно хулиганство
тва ли та притеснява ?
Явно нашите са се поддали на техните думи , иначе и аз нямам обяснение , защо не се казва истината .

Не само. И за позицията на кмета.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2012 22:23

Хайде стига сте дъвкали глупости! Как си го представяте точно Владо, Тошко и Миро няма да кажат истината? Ако бяхме, аз, Нейчо и Петкан сигурно щяхме да сме по-миролюбивата страна, за повече компромиси, но точно тези момчета едва ли ще спестят нещо!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 окт 2012 22:27

subzero написа:Не само. И за позицията на кмета.

кмета е на топа на устата , щот той гарантираше за тях , той ги върна в Бургас
Ама и той като много други хора имат частична амнезия за нещата отпреди по-малко от 10 - на години . Пак нечленове , неорганизирани групички .. пак същите мизерии .
Какво да каже кмета , да сгреших , трябва да накажем феновете на Нефтохимик . Еми няма как да стане .. ще си сърба и той попарата !

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 04 окт 2012 22:30

"Декларация на Клуба на привържениците на Нефтохимик Бургас"

от naftastyle на 04 Окт 2012 18:43

Уважаеми колеги, фенове на Нефтохимик, граждани на Бургас.

С настоящата декларация СНЦ "Клуб на привържениците Нефтохимик Бургас" желаем да изразим своята позиция относно случващото се в последните дни и поредното замесване на феновете и името на ФК "Нефтохимик Бургас" в медийното пространство.

Отново ставаме свидетели на заглавия в медиите за "войни" между фенове, като особено се акцентира на "фенове на Нефтохимик", което настройва обществото срещу всеки свързан с Нефтохимик и вреди на имиджа на футболния отбор, както и на неговото ръководство и служители.

Ние ясно заявяваме, че всеки опит за насаждане на мнението, че феновете на Нефтохимик Бургас са асоциални, агресивни и войнствено настроени гамени, които мислят единствено за нарушаване на обществения ред, побоища и подкопаване на устоите на гражданското общество е крайно неадекватен и лишен от разум и професионализъм.

Също така искаме да изкажем възмущението си, че едва ли не всяка втора проява на агресия и криминално деяние в Бургас е свързано с фен на Нефтохимик Бургас. Смятаме за неуместно да се правят сензации с това и да се слагат под общ знаменател всички, които са свързани с каузата Нефтохимик Бургас.

В неделя вечерта наш фен също е бил преследван от група лица, бил е обиждан, заплашван с убийство и се е отървал на косъм от побой и брутална саморазправа. Ние обаче не желаем медийни изяви, в които да обвиняваме този и онзи. Искаме за Нефтохимик да се говори с уважение и респект, който се постига единствено на зеления терен.

Нееднократно сме правили кампании за благотворителност и сме помагали финансово /според нашите възможности/ различни каузи и нуждаещи се хора, а също така със собствени сили се грижим за нашата дейност, което не може да се каже за някои фенски организации на други отбори. Но ние не парадираме с това и нямаме желание да си правим измислен ПиАр с нещастието на хората.

В заключение искаме да ви уверим, че оставаме твърди в подкрепата си за отбора, вярваме на ръководството и футболистите и ще защитаваме цветовете и емблемата, защото феновете сме тези, които дават живот на Нефтохимик!

Ами това е, изводите са за всеки..... явно всичко е бла бла.....
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 окт 2012 22:31

kartago написа:Хайде стига сте дъвкали глупости! Как си го представяте точно Владо, Тошко и Миро няма да кажат истината? Ако бяхме, аз, Нейчо и Петкан сигурно щяхме да сме по-миролюбивата страна, за повече компромиси, но точно тези момчета едва ли ще спестят нещо!

Именно заради това не ми се ще да коментираме. Това,което е излязло в медиите едва ли е всичко.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 окт 2012 22:34

Виж декларацийката им ще коментирам..... Нагла,безочлива и смешна. Няма смисъл от срещи и глупости. Те просто не разбират!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 окт 2012 22:34

subzero написа:
kartago написа:Хайде стига сте дъвкали глупости! Как си го представяте точно Владо, Тошко и Миро няма да кажат истината? Ако бяхме, аз, Нейчо и Петкан сигурно щяхме да сме по-миролюбивата страна, за повече компромиси, но точно тези момчета едва ли ще спестят нещо!

Именно заради това не ми се ще да коментираме. Това,което е излязло в медиите едва ли е всичко.

Ами да не го правим тогава, че иначе омаловажаваме труда им! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 окт 2012 23:00

В цялата дандания ми липсва Devian. Винаги точен,на място и не пести епитети. ;)
А Ицо 1306 май още ми се сърди.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 окт 2012 23:15

subzero написа:В цялата дандания ми липсва Devian. Винаги точен,на място и не пести епитети. ;)
А Ицо 1306 май още ми се сърди.

сърдит е щот не е част от групчиката на файтърити , а обира негативите

Върни се в “Черноморец”