ПП ДРОГБА е прекалено добър за да е в тройка с футболисти като Меси и К. Роналдо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:ПП ДРОГБА е прекалено добър за да е в тройка с футболисти като Меси и К. РоналдоНе за друго, ами само той ще е с топки в действителност
megan fox написа:Искам да я видя тая статистика, където пише, че Меси е изпълнил повече дузпи от КР, защото наскоро с един фен на Реал водихме такъв спор и аз му изкарах статистиката (вярно до края на миналият сезон) и там ясно се видя, че португалец имаше повече изпълнение дузпи и повече голове от дузпи, все пак да не забравяме, че Меси изпусна 3 дузпи...А от началото на този сезон португалеца пак има повече голове от дузпи, та айде да спрете най-после да говорите на изуст!
Groucho написа:megan fox написа:Искам да я видя тая статистика, където пише, че Меси е изпълнил повече дузпи от КР, защото наскоро с един фен на Реал водихме такъв спор и аз му изкарах статистиката (вярно до края на миналият сезон) и там ясно се видя, че португалец имаше повече изпълнение дузпи и повече голове от дузпи, все пак да не забравяме, че Меси изпусна 3 дузпи...А от началото на този сезон португалеца пак има повече голове от дузпи, та айде да спрете най-после да говорите на изуст!
Цитираш ме и пишеш за дузпи през миналия сезонПознай, аз говоря за дузпи през 2012-ата календарна година и не си говоря наизуст, в случая ти го правиш. Меси е изпълнил повече дузпи от Роналдо, като въобще не включвам пропуснатите наказателни удари. Ако държиш, ще извадя статистиката за ШЛ и Примера. Уверявам те, че има много малък шанс тя да не покрие това, което твърдя. Преди се пишеше от повечето барселонисти, че португалецът вкарвал от дузпи и на слабаци. Тази година Меси прави същото, ама изведнъж то е достатъчно за Златната топка. И двамата футболисти направиха много добра година. Само че Роналдо се представи по-добре от Меси в директните мачове между двата отбора през 2012 -а година и донесе титлата на отбора си.
megan fox написа:Ми няма да е зле да се върнеш само една страница назад и да прочетеш, че за мен лично не Меси трябва да спечели Златната топка, а Иниеста! Както казах говориш наизуст! И да, искам да видя статистиката за календарната 2012-а година!
Sardukar написа:ае Мегъне кво стана с баса ти за играта с ръка на Арбеола? Призна ли си, че го удря в гърдите или чакате снимка от космоса за потвърждение![]()
ПП И Иниеста може да я вземе. Щом 2010 беше в тройката
Groucho написа:megan fox написа:Ми няма да е зле да се върнеш само една страница назад и да прочетеш, че за мен лично не Меси трябва да спечели Златната топка, а Иниеста! Както казах говориш наизуст! И да, искам да видя статистиката за календарната 2012-а година!
Верно си говоря наизуст. Жалко, че повечето сайтове ще покрият мнението ми. То и Снайдер заслужаваше преди време, ама знаем какво стана, нали? Или критериите се тълкуват според зависи
Написах ти дузпите в Примера за 2012 на двамата в предишното мнение
megan fox написа:Снайдер пък кога е заслужавал Златната топка?!![]()
![]()
Те такова нещо няма!
Защо като цъкна на линка, който си дал не излиза никакво инфо за дузпите?
Едит, намерих го! Само, че доста удобно гледаш статса за сезон 2011/2012 и забравяш, че част от тия дузпи са свирени и респективно отбелязани през 2011-а година! Нали уж говореше само за 2012-а година?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта