stn написа:Captain Stottlemeyer написа:orlando7 написа:Е,щом цвета на нацията се бие, какво остава за обикновените хора?
То пък един "цвят"...

То не може да напише едно изречение без правописна грешка (за пунктуация и стил изобщо не става въпрос), справка - този форум, но иначе е с високо самочувствие, "специалист по всичко", нахакано и арогантно, с лошо образование, (почти) без познания по чужд език, с нулев опит, мързеливо, но с високи претенции и т.н., и т.н....
П.П. Нямам предвид конкретно автора на темата и онези 10-на процента млади и наистина интелигентни и грамотни хора във форума, и изобщо в България.

Щастлив съм, че вашето поколение ни докара да сме най-богатата държава в Европейския съюз и да имаме страхотен жизнен стандарт. Благодаря ви.
Момко, мога да ти отговоря в рамките на няколко страници по въпроса (аз съм икономист) , но знам, че няма да има смисъл - просто няма да разбереш и 1/10 от написаното.

Бъди щастлив - германските обществени тоалетни и миялните помещения в английските закусвални те очакват.

Ако си по-сръчен, можеш да се уредиш като общ работник в Испания или Гърция.
П.П. Конкретно моите деца, сладурче, имат действително страхотен жизнен стандарт, но за разлика от теб, те не философстват по форуми, а владеят по 2 чужди езика, имат висше образование ("Информатика" в СУ и "Медицина" в МА) и работят в престижни фирми, заплатите им представляват 4-цифрени числа и първата им цифра не е единица.