Lakokara4a написа:choko77 написа:Lakokara4a написа:С малко търговия взехте две победи, но тук парите може и да не свършат работа. Може и да хванете някой от Черноморец, но като състояние отбора ви е зле и предвиждам победа за бургазлии.
?Ботев да купува мачове?Ех мечти!Какви търговий,какви 5 лева бе човек,ние нямаме пари за заплати,ти за купуване на мачове говориш,или имаш в предвид черно тото,да ама не,просто атмосферата е друга след италианците и завръщането на Тони.Ама ако дадете некой лев както каза Батков да скочим другия кръг на Лудогорец нема да се разсърдим

Определено Враца ми е по-симпатичен отбор от Черноморец Гледал съм мачове на Левски във Враца през 80-те години, като ученик и мога да кажа, че стадиона се пръскаше по шевовете. Имахте играчи, които помня и до днес. Но за да казвам за търговийката значи имам нещо в предвид. Доста отбори дават малки или не дават заплати, но имат за зор-заман някой лев. Ще се радвам да биете, щ6е се радвам да биете и Лудогорец, но пак казвам че в момента формата ви е лоша и само с ентусиазма от връщането на Тони няма да стане. Или поне не би трябвало да е възможно да стане

Успех. Аз казах че предвиждам победа за Черноморец обаче.
Типични приказки на човек, който не е гледал нито един мач на Ботев този сезон. Само за сведение - в момента в Ботев има скандал с юношите, на които искат пари за транспорт за мачовете им - прави си сметка за какви търговийки става дума, след като клубът няма 400 лева за транспорт на децата. Това е кофтито на липсата на мачове по ТВ - всякакви си приказват и "имат нещо впредвид" и всеки мач вече е уреден и купен!