Бате Борисов-Байерн : ПОМИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Бате Борисов-Байерн : ПОМИЯ

Мнениеот crazy_one » 04 окт 2012 10:20

gzagorov написа:Аз само не разбрах защо ми беше изтрит поста. Само щото споменах как всички в България са специалисти, е не е ли вярно? Всеки си мисли, че разбира от всичко. Ама скръндзи бе, не щат предварително да казват резултатите, а чак като свърши мача видиш ли били сигурни и имали информация, че такъв щял да бъде резултата. Пичове, аз бях 100% убеден, че числата от тотото тази седмица са 4, 6, 8, 11, 16 и 29. Ама наистина, имах информация. ПОМИЯ!

Защо казваш "беше" сега не си ли сигурен за числата от тото-то. Да пускаме ли фиш сега или не?
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 окт 2012 16:28

Българина е любител на конспирацията. Ловът на вещици ни е наследство от режима. И комунягите все ги гонят някакви конспирации, някакви шпиони...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 окт 2012 22:56

crazy_one написа:
gzagorov написа:Аз само не разбрах защо ми беше изтрит поста. Само щото споменах как всички в България са специалисти, е не е ли вярно? Всеки си мисли, че разбира от всичко. Ама скръндзи бе, не щат предварително да казват резултатите, а чак като свърши мача видиш ли били сигурни и имали информация, че такъв щял да бъде резултата. Пичове, аз бях 100% убеден, че числата от тотото тази седмица са 4, 6, 8, 11, 16 и 29. Ама наистина, имах информация. ПОМИЯ!

Защо казваш "беше" сега не си ли сигурен за числата от тото-то. Да пускаме ли фиш сега или не?

"Беше", защото този тираж вече е в историята, който пуснал фиш, пуснал. Другото от предишния ми пост - кой разбрал, разбрал.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Футбол - Свят”