Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Мнениеот mad forest » 03 окт 2012 22:45

Пиша това, което виждам! Според мен tsonpen спомена за стадиона, не за да се подиграва, а със съжаление, че традиционен български отбор играе на такъв стадион! И все пак е в по-добро състояние след последния ремонт! Не разбирам обаче, защо те дразнят мнения, в които няма грам лъжа! Това, че отборът ни не бе играл в А група трябва ли да се чувстваме половин фенове? Нали и преди това сме гледали мачове! Ние сме зрели хора и имаме понятие от живота и от А група, нищо че Лудогорец не бе там. Та това да си фен да не е някаква професия, че да се чувстваме новобранци? Хаха! Това е само една игра, поне аз така го разбирам и щом като отборът, на който симпатизирам е шампион и мачка на ред мисля, че мога да се радвам нали? Има отбори които след 20 години в А група няма да са спечелили нищо. За такива мога само да ги съжаля, че няма да изпитат това което аз и моите приятели фенове и tsonpen, който не познавам лично сме изпитали последните два-три сезона и особено последния!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2012 23:09

mad forest написа:Пиша това, което виждам! Според мен tsonpen спомена за стадиона, не за да се подиграва, а със съжаление, че традиционен български отбор играе на такъв стадион! И все пак е в по-добро състояние след последния ремонт! Не разбирам обаче, защо те дразнят мнения, в които няма грам лъжа! Това, че отборът ни не бе играл в А група трябва ли да се чувстваме половин фенове? Нали и преди това сме гледали мачове! Ние сме зрели хора и имаме понятие от живота и от А група, нищо че Лудогорец не бе там. Та това да си фен да не е някаква професия, че да се чувстваме новобранци? Хаха! Това е само една игра, поне аз така го разбирам и щом като отборът, на който симпатизирам е шампион и мачка на ред мисля, че мога да се радвам нали? Има отбори които след 20 години в А група няма да са спечелили нищо. За такива мога само да ги съжаля, че няма да изпитат това което аз и моите приятели фенове и tsonpen, който не познавам лично сме изпитали последните два-три сезона и особено последния!

Не казвам,че сте половин фенове,а че трябва малко по-скромно да го давате.Гледали сте мачове преди,казваш...Какви мачове и на кой отбор и през коя година ? Кога сте играли решаващ шампионската титла мач ,с ЦСКА ? Кога сте играли финали за Купата и Суперкупата? Кога сте имали срещу вас агитки от по 5-10 хил. човека?Къде сте гледали подобни мачове на любимия Лудогорец? И на какъв стадион сте ги гледали ? Кога за последно,преди да дойде г-н Домусчиев,сте ходили организирано 1000 човека на мач извън Разград ? Дайте да видим стари снимки на стадиона ви,на агитката и т.н. :idea: Нещата ,които сте изпитали ти и твоите приятели/шампиони,купа и суперкупа/,аз и моите приятели сме ги изпитвали много преди вас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 окт 2012 23:46

Модератор ЛокоПД написа:
tsonpen написа:...........Мога да те уверя, че в мен нямаше никаква горчивина. Само малко ми беше тъжно за вас, феновете на Локо, защото си бях спрял колата там, където напускахте стадиона, а не обичам да виждам тъжни хора. Тъжно ми беше и за порутения ви стадион с вид на изоставена съборетина и за липсата на ред, заради който можех да паркирам и там, където би трябвало да е ВИП паркинг.

Приятел,много отвисоко започна да гледаш...Къде бяхте преди 3-4 години ? Ходил съм много пъти в Разград/по работа/,тъжно ми е за хората,които живеят в подобен град.Помня и стадиона ви,преди да се появи Домусчиев.Даже,когато започнаха да ви правят стадиона,нарочно накарах един клиент на нашата фирма,да ме заведе на бъдещия "Лудогорец Арена".Видях как се наливаха основите,работеше се на три смени,видях и снимки на стадиона ви преди това...беше доста по-срутен от нашия.Тоя същия клиент,който ме заведе там,твърдеше,че му носели билетите за мачовете във фирмата...сигурно ме е излъгал,макар че работим с него от 8 години :roll: Както и да е.Където не става с пари,става с много пари.Направиха ви стадион за 45 дена - дай Боже всекиму.
Друга ми е мисълта ,има една народна поговорка - "кога станахте калайджии,кога ви почерня задника" ?! Че се и изказвате така,нали,"авторитетно" и високомерно,все едно сте от сума ти години в А група, винаги сте имали супер отбор и имате около 25-30 шампионски титли.Ти и твоя приятел madforest ,пишете тук по начин,все едно,че сте последна инстанция / нещо,което даже и феновете на Левски и ЦСКА не си позволяват/.В историята има много такива случаи,като този с вашия отбор,но вече са забравени :idea:

ПС.Това,разбира се,е субективно погледнато.

Само не разбирам защо се засягаш. Наистина, не съм писал за да обидя никого, нито пък бих твърдял, че преди 2 години в Разград е имало по-хубав стадион. Нито за миг не съм забравял, че това е едва вторият сезон на Лудогорец в елита. Разбираш ме погрешно.
Пиша си в темата за мача с Лудогорец и за мое щастие съм фен на отбора победител, при това отбор на който всичко му е наред. Напълно осъзнавам, че аз с нищо не съм допринесъл за това. Но това да поддържам този отбор е нещо като местен патриотизъм от една страна, от друга харесвам начина по който работи клуба. С радост отбелязвам положителните страни на отбора, на който симпатизирам.
Коментарът ми беше в отговор на ваш фен, който се мъчеше да обезличи нашето фенство, като ни приписваше и някаква негова бленувана горчивина. Мога да се закълна, че не съм злобял, догато си тръгвах от мача и бях между вас. Наистина малко ви съчувствах, защото знам какво са разбити надежди и безпътица.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 04 окт 2012 07:10

Модератор ЛокоПД написа:
mad forest написа:Пиша това, което виждам! Според мен tsonpen спомена за стадиона, не за да се подиграва, а със съжаление, че традиционен български отбор играе на такъв стадион! И все пак е в по-добро състояние след последния ремонт! Не разбирам обаче, защо те дразнят мнения, в които няма грам лъжа! Това, че отборът ни не бе играл в А група трябва ли да се чувстваме половин фенове? Нали и преди това сме гледали мачове! Ние сме зрели хора и имаме понятие от живота и от А група, нищо че Лудогорец не бе там. Та това да си фен да не е някаква професия, че да се чувстваме новобранци? Хаха! Това е само една игра, поне аз така го разбирам и щом като отборът, на който симпатизирам е шампион и мачка на ред мисля, че мога да се радвам нали? Има отбори които след 20 години в А група няма да са спечелили нищо. За такива мога само да ги съжаля, че няма да изпитат това което аз и моите приятели фенове и tsonpen, който не познавам лично сме изпитали последните два-три сезона и особено последния!

Не казвам,че сте половин фенове,а че трябва малко по-скромно да го давате.Гледали сте мачове преди,казваш...Какви мачове и на кой отбор и през коя година ? Кога сте играли решаващ шампионската титла мач ,с ЦСКА ? Кога сте играли финали за Купата и Суперкупата? Кога сте имали срещу вас агитки от по 5-10 хил. човека?Къде сте гледали подобни мачове на любимия Лудогорец? И на какъв стадион сте ги гледали ? Кога за последно,преди да дойде г-н Домусчиев,сте ходили организирано 1000 човека на мач извън Разград ? Дайте да видим стари снимки на стадиона ви,на агитката и т.н. :idea: Нещата ,които сте изпитали ти и твоите приятели/шампиони,купа и суперкупа/,аз и моите приятели сме ги изпитвали много преди вас.

Гледали сме най-различни мачове на най-различно ниво! Избор има голям! Явно не ни разбираш! Доста мачове от А група съм глеал на живо от преди Лудогорец да се озове в тази си позиция! Малко е несериозно да задаваш въпроси , на които отговорите се знаят. Естествено, че не бяхме играли, но както вие се хвалите колко сте били в Б група някога си, ние играхме дерби за влизане в Б група пред над 8000 зрители от които над 1000 наши фенове и това преди Домусчиев да се захване с нас! Разград е малък град ( да напомня 10х по-малък от Пловдив по население сега, но преди 20 години беше над 60 000 град) и хората винаги са обичали отбора си! Може да не са ултраси, да нямат вашите разбирания за подкрепа, но са на стадиона били винаги и преди Домусчиев! За стадиона сме изприказвали много приказки, беше в окаяно състояние, но не му се е срутвала трибуната. Разберете, че не говорим надменно, а реално. Това че вие се засягате нас не би трябвало да ни интересува, но ето че и тогава ви отговаряме и искаме да се изясни ситуацията и да не остават лоши чувства! Разбира се че има такива екземпляри сред агитките, че ако на говедо обясниш, ще те разбере по-добре! Харесвам трандиционите провинциални отбори, като Вас и Ботев например, заради публиката, но ние сме на гребена на вълната и няма как да кажем бяхме слаби и с късмет ви вкарахме 5 гола на вашия стадиона нали? Поздрави!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 04 окт 2012 07:11

Модератор ЛокоПД написа:

Гледали сме най-различни мачове на най-различно ниво! Избор има голям! Явно не ни разбираш! Доста мачове от А група съм гледал на живо от преди Лудогорец да се озове в тази си позиция! Малко е несериозно да задаваш въпроси , на които отговорите се знаят. Естествено, че не бяхме играли, но както вие се хвалите колко сте били в Б група някога си, ние играхме дерби за влизане в Б група пред над 8000 зрители от които над 1000 наши фенове и това преди Домусчиев да се захване с нас! Разград е малък град ( да напомня 10х по-малък от Пловдив по население сега, но преди 20 години беше над 60 000 град) и хората винаги са обичали отбора си! Може да не са ултраси, да нямат вашите разбирания за подкрепа, но са на стадиона били винаги и преди Домусчиев! За стадиона сме изприказвали много приказки, беше в окаяно състояние, но не му се е срутвала трибуната. Разберете, че не говорим надменно, а реално. Това че вие се засягате нас не би трябвало да ни интересува, но ето че и тогава ви отговаряме и искаме да се изясни ситуацията и да не остават лоши чувства! Разбира се че има такива екземпляри сред агитките, че ако на говедо обясниш, ще те разбере по-добре! Харесвам трандиционите провинциални отбори, като Вас и Ботев например, заради публиката, но ние сме на гребена на вълната и няма как да кажем бяхме слаби и с късмет ви вкарахме 5 гола на вашия стадиона нали? Поздрави!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 04 окт 2012 13:32

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 окт 2012 14:00

demy27 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=301711

Че какво име и традиция са българските отбори (дори и двата най-титулувани), гледани от нивото на ШЛ? Ако някой милиардер ги купи, могат да се наредят до тези, които в тази статия са сочени за такива, които са без славна история. И няма абсолютно никакво значение дали този отбор ще се казва Локомотив, ЦСКА или Лудогорец. Въпросът е да се нареди там няколко пъти подред, пък нека нищо кой знае какво не направи в груповата фаза, както гледам, че сега Динамо Загреб записват само загуби.
Добро чувство за хумор имаш, demy27 :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 04 окт 2012 14:33

Да наречеш "Лаута" съборен стадион освен, че е смешно говори само за едно: Човекът написал тези думи, не е присъствал на мача в събота! Трибуна Спортклуб и трибуна Централна, са много приятни места за гледане на мач в момента. Комплексът е също добре поддържан. Има нови игрища и адмистративната сграда е подновена преди 2 години. Трибуна Бесика и трибуната за гости не са в добро състояние. Но по-голяма част от стадиона е!

Тази тема стана любимо място на бивш фен на ЦСКА или Левски, няма как иначе да си гледал мач в Агрупа, преди 2 години, с няколко профила. Гледам сутринта в 6 часа и 11 минути не пльоснал поредната порция с неадекватни коментари.

Темата вече се изчерпа. Лц победи с 5-2. С редовен четвърти гол. Който иска да я коментира тази тема, да го прави във форума на Лц. Някой модератор, да прекрати дращенето на безсмислици и провокирането на феновете на Локо с изпразнени от съдържание "коментари".

П.П. demy27, ти с един линк приключи "дискусията", но срещу себе си трябва да имаш и разумен събеседник! :idea:
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 04 окт 2012 14:52

demy27 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=301711

Точно и навремено включване за край на темата.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”