Черноморец-Ботев Враца FT. 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kme7a
Контакти:

Re: Черноморец-Ботев Враца 5.10.2012

Мнениеот kme7a » 03 окт 2012 20:38

Bartolomej написа:Спадна ли ви .. ентусиазЪма ла шарани :)
Мача е в петък вечер . Дават го топличко времето що годе . Доколкото разбрах ще идва и онова момче от Враца детто миналата година обиколи всички стадиони в Бълграия с любимия си клуб. Можем се видим и с него да пийм бирички 8-)

С треньор като Херо как може да ти спадне ентусиазмъ ла гаДт

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 окт 2012 21:02

Днес разбрахме, че Жужу бил в неведение в Турция. Не попадал и в разширения състав. Жалко. Тук беше цар.
Аатиф е друга бира. Дори в Сиваспорт вече имали оферта от друг отбор за около 3 000 000 Е към него... Това момче играе по шест месеца в отбор и расте. Ще го видим в голям тим скоро. Сигурен съм ....Та да се върна на думата си де: ДЪл няма да получим нЯщичко от следващия му трансфер. :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 03 окт 2012 21:23

ntodorov написа:Днес разбрахме, че Жужу бил в неведение в Турция. Не попадал и в разширения състав. Жалко. Тук беше цар.
Аатиф е друга бира. Дори в Сиваспорт вече имали оферта от друг отбор за около 3 000 000 Е към него... Това момче играе по шест месеца в отбор и расте. Ще го видим в голям тим скоро. Сигурен съм ....Та да се върна на думата си де: ДЪл няма да получим нЯщичко от следващия му трансфер. :|

Остава ми само насладата от това че съм го гледам на живо и съм викал за него...още когата юношите на Интернационал Единьо и Фелисио спасиха Черноморец от изпадане :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 окт 2012 21:55

Bartolomej написа:Спадна ли ви .. ентусиазЪма ла шарани :)
Мача е в петък вечер . Дават го топличко времето що годе . Доколкото разбрах ще идва и онова момче от Враца детто миналата година обиколи всички стадиони в Бълграия с любимия си клуб. Можем се видим и с него да пийм бирички 8-)

Може,може. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 окт 2012 23:24

За мача с Ботев в групата са включени и юношеските национали Милчо Ангелов и Станислав Дрянов. Успех момчета.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 03 окт 2012 23:50

Ники, те добре са включени, но ще си останат само с това. Херо не рискува с млади момчета. Аз мисля, че това е една от малкото му слабости като треньор.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 окт 2012 09:46

El greco написа:Ники, те добре са включени, но ще си останат само с това. Херо не рискува с млади момчета. Аз мисля, че това е една от малкото му слабости като треньор.

Мисля, че не си прав докрай. Аз съм от хората, които много критикуват Херо, но в този случай, мисля че когато младия футболист покаже качества, Херо разчита на него - справка Гошко Терзиев. Относно Венко Филипов, аз не бих издържал на постоянните му издънки, но Херо продължава да го налага и в последните мачове Венко, струва ми се, се стабилизира. И Крум беше стабилен последния мач, с изключение на първите минути и пропуска пред гола накрая.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2012 10:00

Не знам, какво мислите, но във Варна Венко ми хареса. Хареса ми и, като поведение след мача.
Крум също - старае се. Липсва му игровата практика, но има самочувствие това момче.
Абе, като цяло във Варна най-силното ни звено беше защитата па макар и прекроена до неузнаваемост с Венко, Ники, Пламен ( все още съм със задръжки там)и Крум . Поне аз се чувствах сигурен на трибуните, както не съм се чувствал скоро. При гола на Черно море стана недоразумение между двойката ни централни защитници според мен. Още една опасност дойде от там, когато от точката на дузпата оставиха играч на Ч.море да стреля с глава. Почти всичко друго дойде след удари от далеч, което е атестат, че опциите на варненските нападатели в хода на мача бяха сведени до минимум.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 окт 2012 11:08

След мача, 20:00 часа, какво по-перфектно време да се съберем и да се видим, ъ? :roll: 8-) Оправданията утре съм на работа, много е късно и сърби ме, не минават :twisted:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 окт 2012 11:18

Bourgas написа:След мача, 20:00 часа, какво по-перфектно време да се съберем и да се видим, ъ? :roll: 8-) Оправданията утре съм на работа, много е късно и сърби ме, не минават :twisted:

Ъхъм Изображение
Само някой да е дошъл с кола на мача :!:

Върни се в “Черноморец”