Черноморец-Ботев Враца FT. 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец-Ботев Враца 5.10.2012

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 01:11

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:След мача с Черно море нямам идея, с какви играчи бихме излезли срещу Ботев Враца. Лазарета ни е пълен ( Дянков, Фо Поре, Боли, Балджийски, Трифонов, Мендес ) , Гаел ще е наказан. Много труден двубой, но се надявам, че заместниците на титулярите ще се раздадат и ще изтръгнат победа с половин гол след трудна, мъчителна и изтезателно-оттегчителна игра. :|
Прогноза: 1Х

Аз пък си мисля , че ако се контузи и Куатара , треньорското ръководство най-накрая ще успее да налучка правилния състав . ;)

WHITE PRIDE, да не би тази вечер пак да си на Цар Кировица? :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 10:15

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:След мача с Черно море нямам идея, с какви играчи бихме излезли срещу Ботев Враца. Лазарета ни е пълен ( Дянков, Фо Поре, Боли, Балджийски, Трифонов, Мендес ) , Гаел ще е наказан. Много труден двубой, но се надявам, че заместниците на титулярите ще се раздадат и ще изтръгнат победа с половин гол след трудна, мъчителна и изтезателно-оттегчителна игра. :|
Прогноза: 1Х

Аз пък си мисля , че ако се контузи и Куатара , треньорското ръководство най-накрая ще успее да налучка правилния състав . ;)

WHITE PRIDE, да не би тази вечер пак да си на Цар Кировица? :shock:

За съжаление домашницата съм я оставил да отлежава :mrgreen: . Още съм на "Девин" и други питиета от този род :mrgreen:

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 02 окт 2012 11:40

Спомням си за безпомощният ЦСКА които беше с куп чужденци и като застана начело на отбора Радуканов и пуска само Бг момчета отбора направи доста добри игри.Така и така сезона е нулев да пуска младите таланти

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 02 окт 2012 20:36

Искам си Акаунта написа:
kme7a написа:някой ако може да ми каже каква е била постройката на Черноморец в мача и кой къде е играл

Точната формация едва ли някой я знае :mrgreen: Ама нещо от рода 5-4-1 или 5-2-2-1 .
Трима централни защитници в линия - Николов , Димов , Терзиев . Два халф-бека - Стоянов и Филипов . Два дефанзивни халфа - Цонков и Паланков . Пред тях Христов и Гаел . Куатара беше на върха на атаката ( най-образно казано . )

---------------------------Колев---------------------------

--------Терзивев-------Димов-------Николов----------

--Филипов-------------------------------------Стоянов--

------------Цонков ------------- Паланков--------------

--Гаел-----------------------------------------Христов--

-------------------------Куатара--------------------------

Нещо подобно като подредба , като явно идеята е била да се въртят отпред , но на практика отбора игра без атакуващ футболист отдясно , защото всички се скупчваха отляво .

1-я момент помислих,че играем нещо подобно само,че Димов като опорен защото в националния мисля че е излизам като дефанзивен халф

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 02 окт 2012 21:23

кме7а , само като видя името Димов , направо получавам ортикария ... тоя няма как да го е правил Деан Петков...

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 03 окт 2012 02:20

Моята прогноза е 2 :1 - Даниел Младенов и Тодор Паланков

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 03 окт 2012 19:51

El greco написа:кме7а , само като видя името Димов , направо получавам ортикария ... тоя няма как да го е правил Деан Петков...

покрай Колев,Дянков,Николов и Цонков младите момчета ще научат много неща за Бг футбола :) просто им трябват няколко мача като титуляри за да се отпуснат малко

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 03 окт 2012 20:25

kme7a написа:
El greco написа:кме7а , само като видя името Димов , направо получавам ортикария ... тоя няма как да го е правил Деан Петков...

покрай Колев,Дянков,Николов и Цонков младите момчета ще научат много неща за Бг футбола :) просто им трябват няколко мача като титуляри за да се отпуснат малко

Ха ти нали беше луд фен на тъмничките ? Сега да не обърна плочата че вече искаш налагане на млади и перспективни българчета ?
Няма да забравя контролата с Черно море лятото като ти казвах че от тая пратка човекоподобни и чеп за зеле не става.. а ти как ми твърдеше че им трябвало малко време и щели да станат .. хахаха още да ги чакаме ли ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 03 окт 2012 20:32

tyranta написа:
kme7a написа:

Ха ти нали беше луд фен на тъмничките ? Сега да не обърна плочата че вече искаш налагане на млади и перспективни българчета ?
Няма да забравя контролата с Черно море лятото като ти казвах че от тая пратка човекоподобни и чеп за зеле не става.. а ти как ми твърдеше че им трябвало малко време и щели да станат .. хахаха още да ги чакаме ли ?

каквото и да си говорим Гаел и Уатара са с класи над българчетата.Въпроса е че Херо вдигна много летвата с Ассис,Жужу и Аатиф а без пари гледаш как идват и си отиват добрите футболисти Таварес Бейби и т.н.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2012 20:32

Спадна ли ви .. ентусиазЪма ла шарани :)
Мача е в петък вечер . Дават го топличко времето що годе . Доколкото разбрах ще идва и онова момче от Враца детто миналата година обиколи всички стадиони в Бълграия с любимия си клуб. Можем се видим и с него да пийм бирички 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”