Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Hardi » 02 окт 2012 19:41

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=301405
Сега остава и да понамалят малко цените ( да кажем с 2 - 3 лева) и ще е супер.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 окт 2012 20:37

Днес се правеха снимки на базата. Подочух, че утре ще се правят снимки на отбора. Дали пък няма да са с новите екипи?
Може би ще обновят сайта с тези снимки. Напоследък с радост забелязвам, че в сайта влизат и актуални новини и въобще има някаква активизация.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 окт 2012 20:42

tsonpen написа:Днес се правеха снимки на базата. Подочух, че утре ще се правят снимки на отбора. Дали пък няма да са с новите екипи?
Може би ще обновят сайта с тези снимки. Напоследък с радост забелязвам, че в сайта влизат и актуални новини и въобще има някаква активизация.

Най-накрая ще спя спокойно, ако си прав :lol: От кога ги чакам тия екипи... Ако наистина е така, ще се окажа прав, че договорът е за една календарна година и след определена дата ще облекат новите, които отново ще ползват до същото време следващата година. За сайта и аз съм много доволен, но бих се радвал на повече новини за юношите и по възможност видеорепортажи от техни мачове. Много ме е яд, че не мога да ги гледам момчетата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 окт 2012 21:02

D.Georgiev написа:
Най-накрая ще спя спокойно, ако си прав :lol: От кога ги чакам тия екипи... Ако наистина е така, ще се окажа прав, че договорът е за една календарна година и след определена дата ще облекат новите, които отново ще ползват до същото време следващата година. За сайта и аз съм много доволен, но бих се радвал на повече новини за юношите и по възможност видеорепортажи от техни мачове. Много ме е яд, че не мога да ги гледам момчетата.

E, мен твоите писания ме насочиха да мисля в посока, че са дошли новите екипи и снимките ще са с тях ;) Ще видим на мача с Миньор с какво ще дефилират :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 окт 2012 15:36

Лудогорец уреди контрола с Рапид (Букурещ)

Лудогорец уреди класен съперник за контролен мач, който ще се проведе по време на паузата в "А" група заради квалификациите на националния отбор с Дания и Чехия. На 13 октомври шампионът, носител на Купата и Суперкупата на България се изправя срещу румънския Рапид (Букурещ). Двубоят ще се играе на стадион "Лудогорец Арена" от 17,00 часа.

В момента Рапид заема седмо място в класирането на румънската първа дивизия. Столичният отбор е с 15 точки. Лидерът Стяуа има 25. Тимът на треньора Йон Сабау обаче е с мач по-малко.

Това е поредният спаринг, в който Лудогорец ще се изправи срещу някой от грандовете в северната ни съседка. До момента "орлите" на три пъти срещаха Динамо (Букурещ). На 8 октомври 2011 година Лудогорец победи с 2:1 "кучетата" в Разград. Головете отбелязаха Марселиньо и Кабаселе. Четири месеца по-късно двата тима се срещнаха отново, този път на лагера в Анталия. Двубоят завърши 1:1, а попадението вкара Светослав Дяков. Лудогорец постигна категорична победа над Динамо на 2 юли 2012 г. по време на подготовката в Австрия - 3:1. Тогава два гола заби капитанът Емил Гъргоров. Веднъж се разписа Мирослав Иванов.

В началото на септември "орлите" приеха за контрола най-успелия и популярен румънски тим - Стяуа. На "Лудогорец Арена" носителят на КЕШ от 1986 година поведе с гол на бразилеца Роча. Сънародникът му Жуниор Кишада изравни за крайното 1:1 пет минути преди последния съдийски сигнал.

http://ludogorets.com/news.html?full_news=414

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 окт 2012 18:30

Със старите екипи са:
Изображение
http://ludogorets.com/news.html?full_news=413

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 окт 2012 18:59

tsonpen написа:Със старите екипи са:
Изображение
http://ludogorets.com/news.html?full_news=413

Да, но след изминалата година и требъла, този календар ще си заслужава :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 окт 2012 17:12

Какво мислите за последното прессъобщение, част от което е:

Президентът на Левски Тодор Батков сигурно също ще изпълни заканата си да продължи да мотивира противниците ни да ни спрат в борбата за титлата.

Кога ще надскочим себе си и ще спрем да отвърщаме по най-просташкия и детски начин на всяка провокация? Нали идеята беше за европейски отбор и европейски начин на работа? Може ли по такъв начин да викаш феновете на стадиона - "Елате да подкрепите отбора, не защото го обичате, а защото някой друг не го харесва!"?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 окт 2012 17:18

D.Georgiev написа:Какво мислите за последното прессъобщение, част от което е:

Президентът на Левски Тодор Батков сигурно също ще изпълни заканата си да продължи да мотивира противниците ни да ни спрат в борбата за титлата.

Кога ще надскочим себе си и ще спрем да отвърщаме по най-просташкия и детски начин на всяка провокация? Нали идеята беше за европейски отбор и европейски начин на работа? Може ли по такъв начин да викаш феновете на стадиона - "Елате да подкрепите отбора, не защото го обичате, а защото някой друг не го харесва!"?

И аз мисля, че можеше без това. Може би търсят интригата и начина да запалят повече хора да се заинтересуват от срещата, като подскажат, че все пак ще има трилър. Но и на мен не ми допадна.
Все пак - не е кой знае какво това изречение...

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 04 окт 2012 20:02

D.Georgiev написа:Какво мислите за последното прессъобщение, част от което е:

Зависи от коя страна ще го погледнеш. От една страна, да съгласен съм, че може и без това изречение, с идеята за европейския начин на мислене и работа. От друга страна обаче, как да подминеш словоизлияния като тези на Батков, а и не само негови. Не мисля, че трябва да оставяме без последствие такива изказвания. Лудогорец е вече фактор в българския футбол и е крайно време да се отнасят с уважение и респект към него!

Върни се в “Лудогорец”